tisdag 4 maj 2010

Måndag...ICA! Biltema! Stenar! Maria M.! Rikard!

Jag vaknade som vanligt vid kl. 07.00 på vardagarna. Gör mig ordning & går ute med Lucky som träffade en söt liten blandrashane utanför som hon gillade väldigt mycket. Hon bara nosa & snurra runt honom. Ja hon är ju i slutlöpet, lilla kåtfian. Det lilla busfröet!

Jag cyklar iväg till kursen som vanligt & är där först av deltagarna som vanligt. Jag är alltid i god tid, jag har som princip att inte komma för sent & skulle det hända att jag skulle komma för sent har jag alltid en sann & bra ursäkt. För annars finns det inga ursäkter för att komma sent till saker & ting om man planerar sin vardag bättre.

Jag, Lollo, Sanna & Kim åkte till ICA för att fixa lite saker. Var dock tvugna att åka hem till Lollo & hämta hennes bankkort efteråt för att hon glömt det hemma.

Sedan var vi på Biltema för att Lollo skulle köpa en cykelsadel, kedjeskydd, slangar till hjulen & cykellås. Kim några säkringar till bilen & Sanna cykelbarnstol & bilbarnstol.

Gillade dessa coola "gay" färgade verktyg.

& denna snygga Cross. Fan jag vill ha en!

När vi var tillbaka på kursen ringde jag & prata med Mikela som ska komma & hälsa på oss på torsdag med lilla bebisen Lilly! Fick mat av Lollo. Kokt potatis, hemmagjorda köttbullar & brunsås.

Jag satt & kollade på nätet på olika stensorter som man kan använda sig av när man håller på med olika energier, men mest kolla jag för att dom är vackra.

Chatat med Aku, Sami, Karlos, Mackan (Markus), Anki & Jimmy m.fl.

När jag ska hem så träffar jag på en kompis Ida utanför på hennes nya lilla moped. Prata en liten stund & bestämde sedan att jag skulle hemåt.

Jag hade fått ett brev från tele2 & det har blivit något fel. Så var tvungen att ringa upp. Pratade med Tele2 ett bra tag för att dom gjort fel i min beställning av mobilt bredband för jag hade även fått ett abbonemang på mobilen vilket jag inte alls ville ha. Mobila bredbandet ska komma under veckan. JIPPI!

Sedan var jag på Tempo & köpte guava & tropisk juice, men var tvungen att åka till ICA i Mellringe med för att köpa bröd, smör, mjölk, gräddfil, pålägg, kaviar, leverpastej, champis, varmkorv & prinskorv.

Efter det har jag bara legat & skrivit en massa. Pratat med Rikard en liten stund, min lilla Prins.

Sms:at med massa folk. bl a. Rikard, Amarius, Camilo & Mamma m.fl.

Nu börjar den nya sökningen av Bonde Söker Fru & nu kl. 20.00 är det en kort presentation om vilka som söker kärleken?! Ja kanske finns det någon för er kvinnor el. män där ute som söker kärleken i en Bonde?! Var bara hetrosexuella i år, men Ulrika! Faster min kanske skulle Du söka?! Sanna?!

Får se reprisen av Top Model i helgen istället.


Rikard ringde igen, min lilla varg. Han kan inte låta bli att höra på min röst säger han. Han är verkligen en Ängel.

Svenska Hollywoodfruar. Svensk/Amerikanskt program. Maria Montazami är på QX Galan för att dela ut Bästa Bok tipset. Hon var så glad för allt jubel. Däremot om hon skulle vinna Årets TV- Pesronlighet som hon är nominerad för så tycker hon inte att han förtjänar det då hon själv säger att att allt hon säger kommer dirrekt ur hennes mun & att hon aldrig skulle kunna läsa manus. Hon är för Söt Maria. Love Her! <3 Årets TV- Personlighet på QX galan vanns av Petra Mede.Tycker jag var helt fel. Vi älskar Dig Priset vanns av Maria Montazami. Ja, jag Älskar henne i alla fall. Skulle jätte gärna vara hennes vän. Hon är helt underbar. Highlighten tyckte Maria var att få en Kram av Lillbabs. Maria har åkt till Skåne för att äta en Maria's hamburgare som hon stylat. Folk ville fota henne. Maria ska hissa en flagga. Dom hade först Svenska flaggan i Sverige, men hissa sen upp den Amerikanska.

Päivi pratar om att hon uppskattar livet & att det är en gåva. Man ska njuta av den gåva man fått. Hon vill adoptera om hon & hennes man ska skaffa barn. Hon samlar ihop leksaer som ska skänkas till barn som inga har. Hon vill samla in leksaker till barn, tänker köpa nu en del nya saker istället för inga av hennes vänner får hon tag i. Nu ringer den ena efter den andra kompisen. Nu går det galant! Hon gav det till barn som hade föräldrar som inte hade råd att köpa dom leksaker. Hon berättade även & läste om Pippi Långstrump.
Lena ska göra en afrodisiakgröt till sin kompis Theresa & hennes man, som mest är så trött, med några örter i. Funkade tydligen.

Susanne Zaperstein & hennes kille Chris ska ha en myskväll. Chris annordnar den däremot helt & hållet, men Susanne ett stort kontrollbehov & blir nervös av att inte ha kontroll över vad som händer.

Camilo ringde & ville snacka lite. Rikard ringde.

Usch Petra Mede Show började Alltså dom är så löjliga hon & Andreas Lundstedt! Jag skulle aldrig kunna skämma ut sig som dom gör & Inge kul alls!

Rikard ringde igen. Alltså har är så söt! jag skulle kunna prata med honom hela natten. Vi pratade om allt möjligt som...Drömmar, om när han ska komma, släkt, vänner, musik, framtid, jobb, hans nuvarande praktik som Florist & dom är väldigt nöjda med honom & hon som äger stället där han är tycker att han ska ta & tävla. Hon har tydligen gjort det & vunnit två gånger & tycker hon att han är tillräckligt bra så måste han ju vara jätte duktig! Fast jag har aldrig tvivlat på honom. Jag vet att han om det kommer att bli vi två kommer att vara mig trogen & Älska mig för den jag är & inte försöka att förändra mig som alla andra killar har försökt att göra. Han är söt, snäll, omtänksam, romantisk, poetisk, estetisk & ja en helt underbar kille & han är kär i mig. Jag hoppas bara att jag kan besvara hans kärlek & att jag är den personen han vill vara med?! För jag tror att vi skulle vara ett superbra team tillsammans både privat & affärsmässigt när det gäller dom affärsidéer & lilla Imperium vi vill bygga upp. Klockan bara gick vi pratade i några timmar & var sedan tvungen att säga åt honom att jag måste sova, annars orkar jag inte upp på morgonen. Hade kunnat prata med honom hela natten annars. Sovtime...kl. ca 23.30.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar