måndag 3 maj 2010

Söndag...Förrsov mig! Heldag med familjen! Rikard!

Vaknade första gången vid 08.20. då hade jag 2 st. sms & ett missat samtal från Camilo. Han hade haft jätte kul & han berättade att jag var den bästa killkompis han någonsin haft. Jag kan känna samma sak. Vi pratar med varandra dagligen & jag har aldrig haft någon dirrekt jätte nära killkompis på många, många år för oftast är dom killar jag kompis med bara ute efter en sak. aj ni kan säkert gissa?! SEX...Jag vill kunna ha killvänner som man kan vara avslappnad & ha kul med utan att dom bara är ute efter sex, sån är Camilo.

Vaknade igen vid kl. 12.00...hade 12 st. missade samtal! Skit jag hade försovit mig! Men efter en liten stund efter att jag vaknat & klätt på mig ringde Helena igen. Jag skulle ju träffa dom idag. Men dom hade inte väntat så länge typ 1 tim. 30 min. fast dom hade ju gjort annat under tiden.

Tino ringde & ville umgås, men jag var ju lite upptagen. Han ville ha hjälp med litet jobb med.

Dom hämtade upp mig, var så kul att träffa båda mina syskon, pappa & Helena. Vi åkte in till stan & stadsparken för att gå i Wadköping. Vi parkerade vid Hamnplan & jag var även in & lämnade en ansökan till en restaurang jag nu har sökt jobb på. Började så sakterliga gå bort emot stadsparken...

Några fina änder som låg i solen & vilade sig. Var mysigt att få bara strossa & bara prata.

Denna är så cool, alla trodde först att det var en riktig, fast jag visste ju att det är en statyett, har sett det förrut, fast den ser väldigt äkta ut.

Pappa fick låna min kamera för att ta kort på oss. Jag & mina syskon Pauline & Fredde.

På vägen emot det så fina Wadköping.

En liten gång in i det så mysiga Wadköping.

Vi gick & strossade en massa var jätte skönt, denna söta fakehöna ovan var inne i lekladan.

Vi var inne på Antikvariatet & kollade på en massa olika böcker. Här Helena, pappas fru som kollar någon bok & syrrans röda frilla som sticker fram.

Syrran & Helena stod & kollade kort som Pauline funderade på att skicka till England, men bli att köpa något från Dalarna istället.

Det jätte vackra Wadköping & Tack för den Underbara & soliga dagen tillsammans.

Antikvariatet vi var inne på. Pappa hittade en bok om olika traditonella, men mest ovanliga sällskapsspel.

Syrran & Brorsan, Helena i bakgrunden som njuter av solen, medan pappa betalar för boken han hittat.

Bageriet i Wadköping.

En jätte söt & raggig katt som först låg i solen, men när jag skulle sätta mig ner & fota den, kom den emot mig, men vart en jätte bra bild på den ändå. Han/Hon ville komma fram & hälsa så fick en liten klapp på huvudet, men ska ju inte pilla för mycket på vanliga katter är ju allergisk.

Wadköping & utanför Caféet som ligger där.

På övervåningen i en av dom Gamla Timmerstugorna.

Även detta på övervåningen, en middag framdukad.

Visst ser det gott ut?! Hahaha...En hel gädda. Allt på bordet är fake. Plast & annat, men ser väldigt äkta ut.

Taket i matsalen. Vackert målat.

Vin, kakor & annat tilltugg.

Även detta lite tilltugg & det kanske skulle vara en snaps?!

På det nedre plan med detta Gamla Bonnakök.

Syster Pauline, pappa Roland, Jag & brorsan Fredde. Helena tog kortet.

Vi igen...

Vackra & knottiga träd som står i Stadsträdgården.

Pappa & brorsan...som strossar fram i Stadsträdgården.

Vi strossade till Gröna Grodan & bestämt oss för att äta en sen lunch där. Jag & brorsan åt en varsin egenkomponerad skaldjurssallader, syrran bakad potatis med skagenröra, pappa hamburgare & Helena en hot hamburgare. Supermysigt att sitta & prata. God mat & trevligt sällskap.

Efter att ha varit på Gröna Grodan gick vi till bilen för att åka till Marieberg & kolla i lite affärer.

Jag, syrran & brorsan gick runt på Mariebergs Gallerian & pappa & Helena åkte till IKEA för att köpa saker till badrummet i sitt hus som dom ska totalrenovera. Jag, syrran & brorsan gick runt i en massa butiker för att kolla på olika saker. Lagerhouse, VILLAGE, Indiska, Kapphal, JC, Gina Trico, Jack & Jones, Din Sko. m.fl. butiker. Visade för färger jag har i mitt hem nu på saker & syrran kollade efter & köpte en jätte fin cardigantröja & till brorsan letade vi efter något par jeans. Var en manlig expedit som flörta med syrran & fråga om hon var här ifrån & om hon skulle vara här under veckan när hon fick höra att hon bara var på besök. Syrran vart lite generad, men kul att en söt kille flörtade med henne. Ulrika min faster ringde en stund & fråga hur det var & om dom kunde hämta upp henne på vägen hem?! Hon var hos farmor & fick prata en stund med farmor också. Sällan jag träffa henne med, men jag har inte råd att åka upp dit så ofta. Inte kul att leva med så dåligt med pengar. Hade jag haft mer pengar hade jag varit där oftare. Fast jag pratar ju med farmor nästan varje dag & det känns väldigt skönt.

Jag trodde att Tino skulle ringa igen för att jag skulle hjälpa honom med lite saker, men det gjorde han inte.

Vi mötes upp alla igen & gick sedan till MAX restaurang. Jag tog en stor Cola & en äppelpaj, Pauline kaffe & Milkshake, Brorsan 2 hamburgare & en vanlig cola, Pappa & Helena tog kaffe & vatten. Jag fick ta ögondroppar också, så jobbigt med pollen i luften som gör att man blir så torr i ögonen. Dom tyckte det såg lite otäckt ut. Är ju obehagligt att ta dom, men inte otäckt.

Efter att ha umgåtts hela dagen skjutsade dom hem mig. Var så mysigt att få umgås hela dagen med mina Älskade syskon. Är så sällan vi träffar varandra så skönt att få så mycket kvalitetstid som möjligt med dom. Syrran bor ju inte i Sverige & brorsan bor ju närmre, men ändå, så att man aldrig nästan tid att träffas. Jag Älskar Mina Syskon. <3 br="">
När jag precis hade kommit hem sedan så ringde mamma för hon ville veta lite vad som hände?! Sen ringde Rikard. Pratde en stund. Han hade drömt en dröm om oss där vi hade varit ute i skogen vid en eld, han somnade i mitt knä & jag bar hem honom. Vi sov sen i sängen, men han vakna gick upp satte på sig en skjorta & gick ner till havet vid det hus vi bodde i & badade. Jag stod upp vid glasdörrarna med dörren öppen & kollade på honom på långt håll, sen vaknade han. Jätte fin dröm tycker jag!

Good Luck Chuck. Amerikansk komedifilm. Charlie "Chuck" tandläkare & Cam Wexler (Jessica Alba) Pingvinskötare på en Zoo. Träffas på en bröllop, men träffas sedan igen efter att Cam lyckas ramla & slå sönder en tand. Han har blivit förhäxad & alla kvinnor han har sex med träffar sin framrida man i nästa dejt dom går på. Så han knullar en massa fruntimmer, ja en massa fruntimmer, men är ändå inte lycklig, han vill hitta kärleken. Kanske är Cam den som är den tjej han söker?! Ganska sjuk, men ganska bra ändå.

Camilo ringde som vanligt...men jag trivs att prata med min vän. Han kollade också på Good Luck Chuck, ska bli skönt att sova sen, för sista veckan på jobbkursen. 23.15.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar