onsdag 5 maj 2010

Tisdag...Jobbkurs! Pengar! Fantasy! Stöld! Stan! TV-kväll!

Jag går som vanligt upp 07.00 & sedan ut med Lucky. Söta raggiga hanhunden var ute igen & Lucky var jätte busig, hon ville ju bara leka & busa, lilla skitungen.

Försökte att skicka sms till Rikard men gick inte?!

Jag hade fått pengar idag så betalade alla räkningar jag hade som El, Hyran, Radiotjänst & Läkarkostnaden för när jag var på akuten.

Jag cyklade till ICA MAXI i Vivalla för att köpa lite lunch.

Lunchen vart 2 st. Piroger, blåbär/vaniljyoghurt, mörkt bröd & guavajuice.

Någon hade idag tagit 150 kr. ur Manars handväska & plånbok. Karin M. vart tidigare av med sin mobiltelefon 1 dag efter att hon köpt den ur sin väska & Kalifa har blivit av med sin mobilladdare. Vad fan är det här?! Otäckt att det är någon som tar saker & under tiden som kursen hållt på i 1 1/2 år så har aldrig något stulits, men det är sedan den nya gruppen började som det har blivit konstigt. Fast kan ju inte anklaga någon av dom, men inte varit något problem tidigare.

Jag har kollat på en del Fantasyart på nätet under dagen med bl a. dessa bilder, men mycket mer på http://www.elfwood.com/

Cyklade in till stan & gick på Myrorna (köpte en silslev), Indiska, Röda Korset, Tidningskiosken, Arken Zoo (hundgodis), Lidl (müslibars, gurka, chips) & hem.

Kollar tidningar. Chips & Tzatzicki. Champis läsk.

2 1/2 men, Jul första avsnittet & Charlie har nästan sex med en tjej som kunde varit hans halvsyster. Alan & Naomi dejtar i andra avsnittet. Berta är bara glad.

Ugly Betty. Amerikansk komediserie. Baddräktplåtning på Bahamas, men det blir inte som man tror men det blir med Shakira i en svart spandexdräktlikande sak, en helkroppsbaddräkt. Daniel har problem att få upp den när han ska ha sex med en tjej & gaykillen Mark vill ha en fling med en kille & hittar en söt kille som han har sex med, men efteråt säger killen, tänk att man skulle ha en kille med sig hem nu & att vi båda jobbar på Mode. GGGGGgggaaa....tänker Mark!

Desperate Housewifes. Amerikansk dramaserie. Gaby funderar på att bli äggdonator åt gayparet, men saker blir inte som man tänkt sig. En flicka är borta. Bree ha en middag för en bok ska bli publicerad. Lynette försöker att få hennes son Preston att inte gifta sig med den ryska tjejen Irina han ska gifta sig med. Eddie dödade Irina (Helena Mattsson, modell & skådespelerska).

Cougartown. Amerikansk komediserie. Här händer det saker, botoxinjektions, massa prat om sex, Att mannen styr kvinnan dit han vill, kärlek över dom olika klasserna m.m.


Rikard ringde, min Söta lilla Prins. Han ville prata lite & jag kunde ju INTE säga Nej till min lilla Sötnos. Han mådde lite dåligt & jag kan nog få honom på lite bättre humör & få honom att tänka efter lite på livet. Jag har ju gått den riktigt svåra vägen genom livet & vet mer än många människor om hur det är att leva ett tufft liv, men att försöka att tänka possitivt ändå. Han ringde från sin fars mobil & jag fick hans nya nummer som han skaffat.

The New Adventures of old Christine. Amerikansk komediserie. Old Christine & New Christine behöver båda en makeover & går till en hårsalong. New Christine's blir jätte fint, men dom glömmer bort Old Christine & hennes hår blir alldeles rött. Konstigt nog så dom onda nästan klonade kvinnorna hjälper henne & gör henne blond, men vilket bombnedslag hon blir. Ja saker blir ju inte alltid som man tänkt sig?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar