tisdag 18 maj 2010

Måndag...Världens Huvudvärk! Sovit! Bloggat & TV-kväll!

Vaknade med världens huvudvärk efter att typ bara sovit tre timmar. Sms:ade till Elmar & Birgitta & somnade om, Birgitta ringde trodde jag, men det visade sig sedan vara Linda P. som ringt. Minns inte vad jag sa, mer än att jag var jätte trött & hade asont i huvudet & somnade sedan om. Jag vaknade igen vid kl. 14.15.

Var skönt att sova ut dom timmarna då jag behövde sova för att bli av med den dunkande huvudvärken jag brukar få när jag får huvudvärk. Det enda som hjälper då är att stänga av ljudet på mobilen & sen ta & sova.

När jag piggnat till en aning, så vart det att försöka softa lite. Var ute på en liten sväng med Lucky! Kollade sedan på lite TV...& tog det väldigt lugnt.

60 Minute Makeover. Inrednings & Stylingprogram. Dom var hemma hos ett där mannen var präst. Dom gjorde om sovrummet i vit & ljuslila, mottagningsrummet i vit & rött för familjens präst, matsalen i plommonlila & vinröd & vardagsrummet i vit & mörkbrunt.

Extreme Makeover Home Edition. Cardigan-Scott Familjen. 8 barn i tonåren som förlorade båda sin föräldrar i en varsin hjärtattack inom 16 dagar. Mamman i sängen & pappan i badrummet. 7 tjejer & 1 kille, Danny. Dom fick åka till till Disney World. Äldsta döttrarna flyttade hem för att ta hand om dom alla andra barnen. Det var 188 kvm & blev 288 kvm. Alla rummen med egna teman & en trädgård med pool, minigolfbana & grillplats.

Sedan vart det att dega med Tyra Banks Show. Hon hade en specialshow med "Tyover Remix". Ett makeoverprogram. Ett specialprogram där Tyra ska göra makeovers själv på gäster med ett team bakom sig. Hårklippning & olika typer av sminkning. Jeansutmaning med att associera sina lock m.m.

Satt på datorn lite grann där jag la in lite inlägg på bloggen som varit i helgen när mamma varit hos mig. Jag satt lite på facebook sedan för att kolla lite vad som hänt i världen med mina nära & kära, vänner & bekanta.

Top Model 13. Amerikansk Modelltävlingsprogram. Ett jätte bra program där det tävlas i att bli en Top Model i världen. Denna omgång är det modeller som är mellan 165 cm & 175 cm.

Det vart en filmutmaning med att spela in en Cover Girl reklamfilm. Domarna var inte så hårda denna gång då dom flesta av dom gjorde bra ifrån sig.

Jag vill att Nicole el. Jennifer ska vinna. Det är dom som jag tycker förtjänar det mest. Ärligt tror jag att Nicole kommer att vinna. Hon är så underbart vacker med sitt röda, långa & svalande hår. Jag har en förkärlek för Rödhåriga kvinnor, men även asiatiska kvinnor. Jag älskar Rött/svart hår & fräknar är också så himla fint.

Flickorna stående inför domarpanelen.

Den som fick åka hem i denna gång var den fina tjejen Rae. Fattar inte varför då det är tjejer som har presterat så himla mycket sämre än henne i denna tävling. Hon är ju vacker & har presterat jätte bra på alla photoshoots utom denna då dom skulle spela in Cover Girl reklamfilmen så gick det väldigt dåligt. Tråkigt dock för hon är vart så himla bra på bild. Jag hoppas att hon får ett bra liv med sin lilla son & att hon i allafall får andra modelljobb.

En vacker bild på Rae som togs i början av programmet.

Sedan vart det så klart att titta på sista avsnittet av Svenska Holywoodfruar. Dom visar lite lyxsaker som fruarna njuter av. Anna Anka ville få en egen karriär, vilket gjorde att Paul Anka vart osäker, han vill ju han sin fru som var med honom hela tiden & ägnade sin tid åt honom.

Vem sköter hushållets ekonomi? Har fruarna någon koll på vad saker kostar? Hur blir man rik? Vad tycker Anna Anka om den svenska pressen? Vad tycker fruarna om den svenska jämställdheten? Hur viktigt är det med träning, hälsa och ha en perfekt kropp? Är någon av fruarna en riktig blondin och vad har de egentligen gjort för skönhetsoperationer?

Detta är bara några av alla de frågor som Anna Anka, Maria Montazami, Päivi Hacker, Lena Jolton och Agnes-Nicole Winter svarar på i kvällens närgångna och nyfikna intervju med Hans Wiklund.

Satt & skrev lite med folk på nätet innan jag skulle sova & lyssnade på Mindy Smith.

http://www.youtube.com/watch?v=Jzu3Ihyq50c

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar