lördag 19 juni 2010

Victorias & Daniel's Bröllop!

Multimiljonärkung bör betala själv för Victorias bröllop!
Kronprinsessa Victoria gifter sig med Daniel Westling den 19 juni 2010.


Kungen ber om pengar från regeringen till bröllopet. Tusentals miljoner kronor som kungen har verkar inte räcka till bröllopet eller vill kungen inte stå för sin dotters bröllopsfest när han kan få pengar från staten och de ”kära skattebetalarna”. Jag tycker faktiskt att kungen bör själv betala för Victorias bröllop och dess 1250 gäster.

Kungens skattkista på 300 miljoner kronor

Ett bröllop är en underbar upplevelse i varje människas liv. Äntligen gifter sig Sveriges prinsessa nästa år. Bröllopet blir en stor händelse i hela världen, det förväntas dra in tusentals turister till Sverige. Man förmodar att det kommer att bli fest i minst två dagar innan bröllopet, men vart en hel vecka som det har varit fester, bröllop och annat som hänt då det är ju kronprinsessans bröllop.

Enligt 2007 års taxeringsuppgifter har kungen en förmögenhet på 296 miljoner kronor i sin skattkista. Dessutom tillkommer ett ekonomiskt bidrag till kungen och Victoria varje år, beloppet uppgick till 110 miljoner kronor förra året. Ändå vill statschefen ha mer pengar som en följd av att kungen inte har insett att hans dotter en dag kommer att gifta sig och glömde förmodligen lägga undan pengar till hennes bröllop.

Missnöjda svenskar
Det råder ett missnöje från svenska folket angående kungens begäran av mer pengar från staten. På facebook har det samlats en grupp på nära 55000 medlemmar i ”Vägra betala för Victorias bröllop”. Jag som bor i Sverige har inte något annat val än att acceptera ett system där en familj av 5 personer (kungafamiljen) lever ett drömliv. Ett liv utan några ekonomiska bekymmer, ett liv av lyx eller i paradiset på jorden. Med detta kom jag på med några idéer som kan hjälpa kungen och prinsessan att få extra pengar till bröllopet.

Nöjda svenskar
Visst finns det även många som verkligen gillar detta och tycker att det är det största som hänt på länge i Sverige och självklart är det de, men ska svenska folket behöva betala för det???

Sälj klänningen på Ebay. Victoria och drottning Sylvia har massa med klänningar som aldrig kommer att användas igen !

Och som sista utväg kan kungen alltid sälja en av sina fastigheter om det blir nödvändigt efterallt kallas ju kungen Carl XVI Gustav för fastighetskungen som äger bland annat fastigheter i Gamla stan, sommarhus på franska Rivieran och flera andra fastigheter inom Sverige.

Folk betalar själv för sitt bröllop!
Svenska folket lever inte så som kungafamiljen gör och ändå betalar varje invånare själv för sitt bröllop med de pengar de har tjänat över flera månader och även flera år. Prinsessan har goda kontakter och det är kanske dags att använda dem! Tjäna och använd dina egna pengar till ditt bröllop Victoria eller låt pappan betala för allt!

Önskar Dom dock ett äktenskap fyllt av glädje och lycka samt oändlig kärlek!

xoxo Jonas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar