torsdag 24 juni 2010

Onsdag...Kurs! SUPERTRÖTT! Softa & hemnet!

Jobbkursen & så, men jag är jätte trött inte sovit under hela natten, men fick försöka att ta mig genom dagen ändå.

Alla undrar ju hur det har gått med provjobbandet & så, men även varför jag varit sjuk?! Ja, jag fick ju berätta som det var att jag får kraftig huvudvärk när jag inte sover ordentligt & när det är för kvavt & varmt ute.

Jag hade en del samtal jag skulle ringa & väntade även på att för höra från Per R. som jag hoppas ska bli min nya chef på Restaurangen Harge Baden. Jag fick tag i honom, men tydligen ska en person till jobba & jag ska få reda på torsdag om jag fått jobbet el. inte?! Jag hoppas, vet inte vad jag ska göra annars?!

Till lunchen, så cyklade jag till ICA MAXi för att handla lite lunch, en lätt lunch som ska bli att bestå av lite smått & gott. Inne på ICA hade dom massa olika smakprovningar på olika saker bla. Färsksill med romsås, så himla gott! Sedan bullar & annat med så smakade lite av varje, men skulle ju tillbaka till kursen, så tillbaka begavs det sig när man hade stått i en kö i ett tag innan man kom ut i den sköna solen igen & kunde cykla tillbaka till kursen i Vivalla förretagsby.

Min lunch vart en stor, stor baguette som jag la i legymsallad & vitlökssalami. Sedan en laktosfri drickyoghurt med blåbär & björnbär i. Super Gott & lätt att äta när det är så himla varm ute.

Jag fick sluta vid strax efter kl. 14.00 då jag skulle in till Försörningskontoret (Socialtjänsten) med en del papper som skulle lämnas in till dom för granskning & sånt. Ja för att jag ska få pengar till jag får en lön av ett jobb. Jag har ju tyvärr ingen A-kassa nu, så är tvungen.

Jag är även så himla trött när jag inte hade sovit på över 36 timmar. Efter att ha varit där & lämnat alla papper, så tänkte på att cykla dirrekt hem, men jag cyklade en snabbis till MYRORNA...

Ja, jag var inne en liten stund på Myrorna, men pga min trötthet, såg jag inget & orkade inte se om det fanns något som helst att köpa. Nej, nu tog jag istället & åkte hemåt helt & hållet för att vila.

På vägen hem. Varbergabadet & fullt av familjer, vuxna, barn, ungdomar & annat på 2 ben som solar, badar, spelar volleyboll m.m. Usch vad trångt & mycket folk. Önskar att man hade en egen liten plats på landet vid en sjö helst med egen badbrygga utan massa störande grannar & skrikande ungar som springer omkring & som skvätter en massa vatten.

När jag kom hem vart det att dricka juice på apelsin, rött äpple & passionsfrukt. En riktigt god juice med underbara & goa frukter i.

Jag hade även på ICA MAXI köpt med mig godis hem. Man måste ju unna sig lite sånt med & då bla. Pingvin Toms. 3st. med olika smak. Första: Mango & granatäpplesmak. Andra: Jordgubb & Hallonsmak. Tredje: Lakrits med kokos & chokladsmak. Dom var väldigt goda alla tre, men den med Mango & Granatäpple smaken är godast enligt min smak. Vart även 2 st. Bounty. Choklad med kokos i. En riktigt god choklad, men får inte äta för mycket av den då jag har laktosallergi & det är mjölk i den.

Under tiden jag satt & åt godis hade jag satt på en film.

Anastacia. Tecknad film om den legendariska vilsa & ickevetande Prinsessan Anastacia som inte vet vem hennes familj är, men som i sitt sökande får hjälp av en ung man, en yngling som ska visa sig vara en pojke som hjälpte henne att fly när kungafamiljen mördas.

När jag satt & letade efter en bild till bloggen så trillade jag in på denna sida med både ny & vintage inredning. http://shop.lundagard.fi/se/ men som även skriver i en fantastisk blogg om deras renoverande av ett riktigt gammalt & riktigt fint trähus i rött med vita knutar. http://lundagard.blogspot.com/

En del av det sortiment dom hade inne just nu, men som sagt allt finns säkert inte kvar då det är mycket vintage/antika saker det rör sig om som säljs.

Coyote Ugly. Amerikansk film med ett musiktema. Violet, en småstadstjej från Jersey söker sig till storstaden för att lyckas inom musiken, men inte så lätt som hon trodde & när hon råkar höra om en bar som söker en person till anställning, så söker hon platsen, men ja jobbet är ju inte riktigt vad man tänkt sig. Här är tjejerna i baren/bartenderserna riktigt tuffa & dansar bla på baren. Girls Really being bad. En riktigt bra film med bla Tyra Banks som en roll, Adam Garcia som filmens snygging & Lee Ann Rimes som sjunger i den. En bra film helt enkelt!

Satte en stund på hemnet för att kolla hus. Fastnade på att kolla hus på Gotland, men gud så dyrt det är där & man får inget under 800.000 kr. Fast det mesta låg på minst 1.500.000 kr. Små hus på typ 50-60 kvm. Såinte stora heller, men hade kunnat leva med det, med den utsikten & dom små lummiga trädgårdar som vissa av dom hade. http://www.hemnet.se/

Här var bara ett objekt av många som var lite kul & som låg i Visby, men detta tror jag om jag inte minns fel att dom skulle ha något på 5 miljoner kr. för. DYRT, men kul att titta ändå!

Ritningar på huset som är i 2 plan, men med en massa små etagplan i dessa 2 orginalplan. Roliga vinklar, vrår & annat smått & gott sånt som jag gillar med gamla hus.

Nej nu vart det att sova då jag inte sovit på över 2 dygn & vi ska åka till en lantgård med kursen & det ska bli superkul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar