fredag 11 juni 2010

Torsdag...Softar! Handla! Badar & Gulliga djuren!

Jag är bara hemma & vilar mig. Båda jag & min handläggare Elmar tycker det då jag nu ska börja jobba i helgen som A la Carté & Kolgrillskock. Måste ju vara frisk till jag ska börja jobba & känner mig lite bättre. Klädde på mig & gick ut med Lucky efter att djuren fått sin mat som består av torrfoder. Sedan vart det bara att softa skönt i soffan.

Efter att ha varitvaken en stund var det dags för mig att få i mig något i magen, men eftersom det är så himla varmt ute har jag svårt att äta en stadig frukost, så blir något lätt som i detta fall Galiamelon.

Lucky ville också smaka & fick sig en skiva att tugga på. - Gott Gott...Tror jag nog att hon tänker?! Både hon & jag tyckte att det var riktigt gott med melon.

Hade inte så mycket hemma så jag fick åka till Willy's & handla. Det vart: nötfärs, mjölkfri milda, kaviar, 3 burkar gräddfil, getost en vit sort att skiva på mackan, laktosfri mjölk, fanta pineapple (ananas) En av mina laster. Salt, 2 st. ananasburkar, 4 st. sesamkakor, colanappar, ruccolasallad, riskakor, 2 st. paket Ballerina kladdkaka, kattsand & 1 tidning Hus & Hem.

Oerhört varmt ute! Känns att jag inte är hundra 100 % frisk än så nu blir det bara vila som gäller tills jag börjar jobba på lördag. När jag kom hem lastade jag in varorna i kyl, skafferi & frys. Köttfärsen av nöt som jag köpt billigt för 39 kr/kg delades upp i flera små påsar då jag köpte 2,2 kg. Lucky fick lite rå köttfärs & jag åt lite grann jag med. Är jätte gott med rått kött. Låter kanske knäppt, men är det.

Väl efter att ha gjort detta så fixade jag i ordning den tzatziki jag skulle ha till min lunch & lite annat framöver innan jag åker iväg på lördag morgon för att jobba, jobba, jobba. Så himla glad att jag nu fått där här chansen att jobba & att jag ska nu tamefan ta & fixa det här nu också.

Lunchen bestod av lite ihopplock av ruccola sallad, mörkt bröd, zucchini, rökt kött, getost, smör & citronstekt sparris & en del av den tzatziki jag gjorde tidigare. Riktigt gott att äta plockmat när det är varmt ute. Vem orkar äta något stabbigt då. Inte jag i allafall!

Efter att ha suttit på nätet en del under dagen på både facebook, tradera, MSN & lite annat så bestämde jag mig för att ta ett bad.

Jag har ju bakar i lägenheten. Ganska skönt att bada badkar då ibland. Min rosa Badanka fick göra mig sällskap i badet. Vet inte varför jag skaffa den, men fick den typ för 5 kr. & kunde då inte motstå att köpa den lilla söta ankan. Alla måste väl ha en badanka?!

Jag & Ankan...Kvack Kvack! Här simmar vi i havets vågade, vågade våg så...Hahaha!

Här vill Nala vara med & undrar väl lite vad husse gör?! Tyvärr tycker hon inte om vatten, men tror att om hon gjort det gärna hade hon badat med husse & den rosa badankan.

Efter att ha klivit upp ur badet vart det att kolla på facebook & spela lite Happy Pets. En saka som jag tycker är dumt med det spelet är att man bara kan adoptera 1 djur per dygn. Vilket är oerhört dumt! Man har rätt att vara lite barnslig ibland, även som vuxen. Att spela spel, data el. TV spel är ju bara kul ibland. Kolla tecknad film & så med. Vem säger att man måste vara vuxen & allvarlig hela tiden?! Slappna av & var lite barnslig ibland, det gör livet så mycket roligare!

Suttit på Tradera & har för första gången börjat våga att bjuda på saker. Har bjudit på några saker, men dom flesta har man blivit överbjuden på. Vill ju inte betala hur mycket som helst för vissa saker. Man har ju ett visst pris man värdesätter saker för så överskrider det de, så får det vara & saker kan ju alltid komma igen på såna ställen.

Även suttit på MSN...Kul att prata med vänner från hela världen där som man har fått genom facebook el. från när man besökt landet, el. stället, då jag har många svenska kompisar där med som jag träffat genom åren på olika ställen jag bott el. genom olika chatter. Pratade bla med Viktor som ska skaffa sig 2 st. små röda Dvärgpinchrar, tikar. Jätte söta hundar & jag hoppas att det ska gå bra för honom med dom. Daniel som är en jätte trevlig kille, men lite blyg el. ja vad man ska säga?! Jag fick även en ny kontakt först via facebook & sedan bad om att få prata med på MSN då det går snabbare att prata där. Markus heter han & som var jätte trevlig att prata med. Vi pratade om hundar, katter, hästar, hus...Ja...You name it! Alt möjligt roligt!

Vart sedan dags att sova klockan var ganska mycket, typ efter 01....något?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar