lördag 17 juli 2010

Fredag...Kurs. Agneta. Datorn & Film.

Går på morgonen, nu när cykeln är punka på. Var förrbi Agneta på morgonen & hämtade lite papper som Kursen hela dagen & segt är det. Sedan är Birgitta som hon är men efter en massa tvister fram & tillbaka & lite skällande på Birgitta våran handläggare, så fick jag henne att skriva på Agnetas papper. Usch jag vet inte vad det är, men emot mig försöker Birgitta att vara så snäll hela tiden, men samtidigt så känns hon så himla falsk när hon better sig så olika emot folk.

Efter kursen så möte jag Tino i en bil som inte var hans utan em kompis, han skjutsade mig en bit upp till Agneta & frågade under tiden hur jag mådde?! Ja, jag mår ganska bra, men var väldigt trött.

Väl hemma hos Agneta så vart det att sätta sig & fika med en massa svart kaffe då jag inte hade druckit någon under dagen. Tog mig även några mackor hos henne för jag hade inte ätit något på hela dagen. svårt att äta när det är så himla varmt ute.

Hennes väninna Helena kom också förrbi & vi hade ganska kul & snackade om en massa galenheter & skit som man gör när man är med Agneta. Men allt är bara superkul! Har alltid kul när jag är med dom. Vi låg även & solade i deras trädgård i sköna stolarna.

Helena & Agneta skulle sedan ha lite tjejkväll tillsammans & jag skulle hem & vila mig, var så trött & även äta något gott.

Var att gå förrbi & köpa hem juice, bröd & laktosfri mjölk m.m. & sedan till Pizzerian för att köpa en kycklingtallrik. Har varit lat & inte orkat att laga mat under hettan. För äckligt & kvavt ute nu & inne i lägenheten.

Åt även lite godis. Köpte lite då jag var så himla sugen på lite söt!

Jinx vill ligga nära husse. Lilla stumpan. Hon är så söt så min lilla gammeltant här hemma på snart 8 år här hemma. Min lilla gammeltant.

Suttit flera timmar på facebook, MSN & bara skrivit & softat, men även vilat en stund för att jag var så himla trött att ögonen gick i kors.

Vart att kolla på en rysare. The Cell som är en riktig rysare med Jennifer Lopez som en av huvudkarraktärerna.

The Bad Guy som är med i filmen & som gillar att dränka sina offer hänga i krokar ur ryggen & som runkar till sina döda offer.


Satt på MSN & pratade med lite vänner bla Emil & lite andra människor. Saknar Lars, men varför hör han inte av sig?!! Är han fortfarande Utomlands?! Nej nu blir det att sova för imorgon blir det en helt galen dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar