måndag 26 juli 2010

Söndag...TV/Film, bråk & hästar!

Varit ute med Lucky i det kalla, dimmiga & fuktiga vädret.

Frukost vart några små & härligt söta aprikoser.

Suttit på facebook & fixat med bilderna till bloggen & blogginlägget så nu är det inlagt! Betalat bredbandsräkningen.

Fick reda på att en av dom små Igelkotts ungarna som Linda tagit hand om hade avlidit. Blir så arg på ungarna som tog den, men som Linda tog dom av, dessa jävla fittungar rent utsagt skulle ha sig ena riktigt kok stryk.

Top Design. fortsätter...

Jag ville att Preston Lee skulle vinna, inte Ondine, men det vart Nathan som vann. http://www.prestonleedesign.com/

The Fashion Show. Kläddesignsprogram. Idag var dom i 3 st. grupper & första gången jag ser detta. Skulle vara futuristiska, alltså framtidskläder i rymdtema. Var en hel del häftiga saker, men en hel del misslyckat med. Han som åkte ut hade inte fållat armarna på klänningen & det var snett & vint.

Lite mat i magen. 3 st. vattenmelonskivor & 3 st. mackor. 2 st. med jaktkorv & 1 med kaviar & vit getost. Drack även ett glas laktosfri mjölk till. Lucky fick även smaka lite söt vattenmelon.

Läste på Text.TV. Fler är positiva till homoadoption. Allt fler svenskar är positiva til homoadoptioner. På 8 år har andelen stigit från 17 till 50 procent, enligt en undersökning som utförts av Demoskop. Miljöpartiets väljare är mest positiva. 71 procent av miljöpartisterna tycker att homosexuella ska få adoptera barn. Av kristdemokraterna är 24 procent för homoadoptioner.

Imorgon börjar Pride'n i Stockholm med 3 dagars invigning. Fan vad glad jag är att jag inte är på det spektaklet. Tycker att det har gått allt för galet med det firandet & nu får dom inte vara kvar i Tantolunden utan det blir någonstans på Gärdet. Så trött på spektaklet.

Ta en liten sväng med Lucky, tänt en massa ljus i mina olika ljuslyktor & sedan in i en riktigt varm dusch, klä på mig varma kläder.

Helt underbart med värmeljus som inte bara är vackra utan kan värma en när man är lite frusen & inte har någon pojke hos sig som håller mig varm.

Brygga Yerba Mate som dricks med honung el. sirap & mjölk. Sedan sätta mig & kolla på en filmklassiker...

Farmor Veronika ringde, så vi pratade lite fick veta igår att farmors & min farbrors katt Kate var sjuk & fick åka upp till Faluns djursjukhus & idag fick jag reda på att dom var tvugna att ta bort henne. Thomas (min farbror) är väldigt sorgsen & begravde henne i trädgården som han gjorde förrut med Pepsi den andra katten som hade. Vatten i lungorna & gick inte att göra något, så hon fick somna in.

men vart nu att se filmen When Harry met Sally. Amerikansk Kärlekskomedi från 1988. En riktigt härlig klassiker med en massa ironi, rappa & kvicka repliker. med Billy Crystal & Meg Ryan i huvudrollerna.

Sitter nu & dricker mer Yerba Mate & softar framför datorn. Sms:ar med min kompis Philip. Men chatat med Rikard, fan han gör mig ledsen & arg. Har tagit bort han från min vänlista nu för han har bettet sig så illa att vill ha bli min vän får han be tusenfallt om ursäkt!

The Kite Runner. (Flyga Drake). Amerikansk drama från 2007. Amir växer upp i Kabul I Afghanistan med sin vän Hassan, men när den ryska invationen kommer skiljs pojkarna åt. Efter 20 år i USA får Amir ett samtal & han måste hjälpa den son som hans kompis lämnat efter sig. Han reser tillbaka & finner att saker är inte som det en gång va.

Chatat med Alan för att må lite bättre, men Amerikanska Sötnos...

Blocket.se & tittar på Hästar...

Olika hästar som Halvblod, Friser, Arabiska Fullblod & blandrashästar.

Hittade ett jätte fint halvblodsavelssto, med ett föl vid sidan som var till SALU tillsammans. Sedan även detta vackra ungsto på 1 1/2 år som hade variot perekt att ha & rida in för hoppning, men får väl fortsätta att drömma om framtida hästar.

Hittade sedan denna lilla Söta blandrasföl med Tobianofärg som vart helt underbart vacker & ett litet stoföl (filly).

Så himla söt att man bara smälter! En riktig liten skönhet!

Kom in på en hemsida med hästar som hyrs ut till ridning & så, men även är till uppfödning & försäljning & hemsidan: http://www.arabofrieser.se/

Nej nu blir det att sova gott i sängen min & ha det skönt med att krypa ner med djuren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar