lördag 28 augusti 2010

Fredag...Dennis åker hem & ren slappdag sedan.

Vi vaknade vid 07.30 men låg & snosa till kl. 08.00 för att sedan gå upp & göra oss i ordning. Jag var ut med Lucky medan Dennis gjorde sig klar då han ska åka hem idag. Varken jag el. han ville åka & hade han inte haft sin kompis fördelsedagsfest, så hade han stannat längre, men han ska även börja plugga på måndag så han måste hem. Han ska komma tillbaka nästa helg & det ska bli jätte mys.

Vi gick in till stan & jag tog med min cykel in som la satte fast Dennis väska på för att han skulle slippa bära den, men även för att jag sedan snabbare ska kunna ta mig hem.

På stationen så kändes det lite jobbigt att han skulle åka. Det finns verkligen något mellan oss & jag hoppas att han ska vara den kille jag ska kunna tillbringa mitt liv med, men det får tiden utvisa. Han är i allafall en Underbar kille som jag tycker oerhört mycket om.

Efter att kysst & vinkat av honom så cyklade jag upp till Luckulus mataffär. Där för att köpa med frukt, godis, lite bröd, Arraxbollar & annat gott, men även en inredningstidning!

Väl hemma igen & efter att ha packat in alla matvaror i kyl, frys & skafferi, så vart det att fixa med massa bilderna för dom 3 hela dagar som Dennis var här. Vart en hel del fixande att hitta & sdan & lägga in bilder vilket var under hela dagen.

Fått papper på att jag får pengarna, så dom sitter säkert redan nu inne på kontot. Snacka om att jag är förvånad att jag fick pengarna 2 dagar senare. Fast jag då lämnade in kompletering på torsdag. Superförvånad, men glad!

Facebook, qruiser, bloggat & fixat med en massa bilder till bloggen! Chatat med folk som Ellen, Jimmy m.fl.

Vart lite att äta: bröd med smör, Norrbottenkorv & tomatsalladen med basilika, salt, peppar & balsamico.

Tog en pause från datorn & kollade på TV. Pineapple Dance Studio. Ett dansprogram där det är otroligt duktiga dansare.

Vart även att se ett till program...

The Real Housewives of New York. Om fruar i New York som håller i välgörenhetsgalor, modevisningar, fester, äter middagar, skvallrar, snackar skit & shoppar tills de stuppar.

Kolla mer på facebook & chata med folk. Chatat med mamma & skriver nu på blogginlägget. Suttit resten av kvällen med att fixa med ett 3 dagars inlägg för dagarna med Dennis. Även chatat på facebook med bla Christofer. m.fl. Orkade inte sitta på MSN på kvällen så många som skriver.

Så nu är det bara för alla som är intresserade att läsa min blogg, så finns det massa att läsa från dagarna förre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar