fredag 27 augusti 2010

Tisd. Onsd. & Torsd. Dennis på dejt hos mig!

TISDAG. Vaknade i bra tid & idag ska jag cykla in till Lia som jag även gjorde för att hjälpa henne med lite saker & så för flytten i helgen sedan. Ska även få besök idag av en kille, Dennis som jag chatat med & som jag har en bra känsla inför att träffa.

Jag skruvade isär en skänk som jag ska få av Lia & så softade vi mest. Itchy kom förrbi en stund för att prata lite då hon träffat en kille, men inte visste hur hon skulle göra & alla tecken tyder på att han är bra för henne. Så vi vill att hon ska försöka & satsa. Det regnar ute. Hur ska det bli när jag möter upp Dennis.

Nej, vart sedan dags att möta upp Dennis som ska komma hit & solen skiner för fullt ute & det är varmt & det första han fick var en stor kram när vi mötes. Vi gick hem till mig vilket tar ungefär 30 min & pratade en massa. Det finns en viss connection mellan oss.

Väl hemma vart det att ta en promenad med Lucky & prata ännu mer. Han verkar jätte mysig vad jag känner & det visar sig senare att jag ska få rätt. Han ska visa sig att vara en riktigt mysig kille.

Till middag frågade jag vad han ville ha & att jag hade funderat på om vi skulle äta Korvstroganoff med ris. Han tyckte att det skulle bli en jätte bra idé & så vart det. Korvstroganoff & ris.

Vi bestämde oss för att kolla på film & vi har verkligen samma smak när vi är lite barnsliga & gillar tonårsfilmer, tecknat, komedier, fantasy & annat kul! Vart att se: New York Minute. Amerikansk komedi & tonårsfilm. Med Tvillingsystrana Mary-Kate Olsen & Ashley Olsen.

Den är lite småsöt & det är en Chinese Crested Dog hund med i den.

Vi kände att det fanns en spänning i luften & det hade det även gjort när vi pratat med varandra i mobilen tidigare, så det ledde till att vi låg & kramades lite i soffan & kysstes sedan. Han är så mysig & vilka mjuka läppar han har, men vem han är får ni allt vänta med att se.

Vi bestämde oss till sist att vi skulle mysa lite & bada badkar. Inga snuskiga tankar nu för sex hade vi inte utan badade bubbelbad tillsammans & skulle jag ha sex med honom el. någon annan, så står det knappast här på bloggen. Vi hade bubbel i vattnet, rökelse tänt & mjukt sken av värmeljus.

Jätte mysigt & vi la oss sedan & myste innan vi skulle ta & sova då klockan var ganska mycket & vi skulle ha en heldag på stan under Onsdagen.

ONSDAG. Vi låg & sov ett bra tag & myste innan vi skulle gå upp för att gå in till stan från mig & vi skulle först förrbi Socialkontoret så jag kunder lämna in papper till dom. Efter att vi varit där tänkte vi att vi skulle äta & äta det ska vi göra som vi tänkt att göra. Det ska bli Sushi.

Vi gick till Fujisan Restaurang som är ett jätte bra Sushiställe i stan & åt 16 bitar's Sushi. Dennis ville inte ha omeletten & avokadon så tog dom. så vart 18 bitar för mig & 14 för honom, men han vart mätt.

Efter att ha ätit Sushi gick vi till Örebro Centralstation för att Dennis skulle köpa bussbiljetter till fredag morgon då han ska åka hem, men nu ska vi göra stan.

Vi var först in på MYRORNA där jag köpte denna snygga skjorta för 45 kr. Dennis hade aldrig handlat på Myrorna, men han köpte en skjorta, en CD & en skraf till sin väninna som en present.

Vi gick förrbi sedan Bra Begagnat, men vi hittade inget speiellt där. Vidare till Apoteket där jag skulle köpa 'Pamol' tabletter. Vi vandrade uppåt emot stan & bestämde oss för att nu gå & fika.

Vi gick till Espresso House där vi softade en stund & köpte Chailatte där. Jag tog ju självklart en med laktosfri mjölk.

Soft att bara sitta ner en stund & prata, även om vi pratar mycket när vi går runt & gör annat med & vi har oerhört lika smak så det är superkul!

Chai lattén på Espresso House är den absolut godaste av alla på något Café som jag varit på.

Vi var seda även på Cubus för att kolla lite & på H&M också där vi båda köpte en varsin hårspray. Jag en stor & han en liten hårspray. Så fortsätter vi till Röda Korset där vi kollar på olika saker & där Dennis köpte en lina med sugkoppar & krokar på för hans stylingsaker.

Efter att ha gått runt en stund på stan, så vart vi att möta upp Lia för att snacka lite & ta en fika inne på Krämaren's Café vid rulltrappan. Jag drack en dubbel espresso, Dennis en hasselnötslatté & Lia en Coca Cola & Choklad & kokoskaka.

Efter att sedan suttit ute ett tag & snackat med vart det att jag & Dennis vinka av Lia & skulle hemåt då det började bli kallt ute.

Väl hemma vart det att tända ljus för lite värme & mys med film. Micki & Maude. En Amerikansk komedifilm om en man som får sig två fruar som samtidigt har något kul att berätta, men vad är det?! Det vart även en massa snacks som godis, chips & annat här med. Riktigt mysigt att ligga i soffan tillsammans.

Nu ska här krypas ner & softa, prata lite, mysa & sedan ta & sova gott i sängen min tillsammans.

Mardröm! Vaknar med ett ryck & har drömt något riktigt otäckt & jätte konstigt inatt med paralella världar & saker som hänt, händer & inte har hänt händer. ja jag minns inte allt, men det var otäckt, men Dennis höll sina armar runt mig & sa att det bara var en dröm. Han är helt underbar & känner mig så lugn & harmonisk med honom fast det är första gången vi träffas, men vi somnade om igen.

TORSDAG. Jag skulle bli tvungen att idag åka in för att komplettera med papper till socialen från Vårdcentralen med kopia på högkostandskort. Var först på Vårdcentralen, men där sa sköterskan att jag inte hade behövt skriva ut papper på banken då jag redan hade kvitto med att ag betalat med kort. Gjorde mig lite irriterad, men men fick högkostnadskortet stämplat & cyklade sedan in till Socialen då för att lämna in papprena, så jag får mina pengar.

Jag efter att ha kommit hem åkte till ICA för att köpa hem lite gott till oss båda för att kunna mysa lite & Dennis var en ängel & var ute med Lucky medans jag var i stan för att fixa det jag skulle ta & fixa med papprena.

Vi tänkte att vi skulle se film, men istället vart det att jag fixade mat & Dennis var en Ängel som diskade, så medans jag lagade mat & torkade disken, så diskade han upp min disk som jag hatar att ta hand om då jag får ont i ryggen av att stå över diskbänken. I mina ögon är han en Riktigt Guldklimp till kille.

Middag: Jag gjorde en hel ytterlårsfile på fläsk med kryddning av salt, peppar & oregano, men även fylld med vitlöksklyftor. Kokt ris & en tomatsallad med färskpressad vitlök, balsamico, salt, peppar, basilika & lite socker. Jag åt en portion. Dennis 2 st. Vet inte vad det är men har inte kännt så stort lust till att äta på senaste tiden.

Vart även en hel del snacks nu på kvällen med som andra kvällarna tillsammans. Det kommer att spruta godis & chips ur våra öron. Hahaha...!

Vi la oss & kollade på Disaster Movie som är en film som driver med andra filmer. Stjärnor m.m.

Bl a. High School Musikal. Fast huvudrollkillen i denna är Supersnygg! Kanske t.o.m. snyggare än Zack Efron som spelar i den ursprungliga. Fast nu så stryper väl Andreas mig som är så kär i honom.

Den är helt galen & driver verkligen för fullt med en massa olika filmer.

Mys & kolla på en film till innan vi ska sova & mysa bara. Vart ännu en Amerikansk komedi Year one. som han hade laddat ner & lagt på mitt USB minne så vi kunde se den i min DVD-spelare. Ja min DVD-spelare har en USB-port så man kan se på film via ett USB-minne om man vill.

Tog SISTA Antibiotika tabletten idag, så nu ska det väl vara bra snart i kroppen min.

Jag vill inte att Dennis ska åka hem & det vill inte han heller, men han har lovat mig att han ska komma hit nästa vecka till helgen för att umgås med mig Söta killen!

Vart ändå att ta & sova då vi ska upp tidigt för att hinna med bussen som han ska åka med 09.15. Myste lite & somnade gott i varandras armar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar