lördag 14 augusti 2010

Fredag...Lia! KLIPPAN! Film & Karin!

Bloggat! Försökt att få tag i vårdcentralen men bara en massa telefonsvarare. Var ute med Lucky!

Kollat facebook & lagar mat på resterna av Fläskfiléen som var ugnsstekt med basilika, oregano, salt, peppar & vitlök...Blir med vårlök, champinjoner, tomater, salt, thailändsk curry, kanel & en burk kokosmjölk. Till det Jasminris att fylla ut det med & vart att jag åt 2 st. portioner & allt det jag hade lagat!

Tänkte att jag skulle se en film: The Emperor and the Assassin. Kinesisk kampsport & svärdsfilm. började, men min kompis Lia ringde & frågade om jag vill träffas & om jag ville följa med henne när hon skulle titta på en begagnad Klippan soffa för 300 kr, så vart att cykla in till henne & umgås i några timmar.

Väl inne hos Annelie, så åt hon några varma mackor & vi kollade lite på tradera & blocket, hon ville visa soffan hon skulle köpa & en schäslong hon har budat på, på tradera. Båda sakerna är från IKEA, men köpes nu av privatpersoner.

Vi bestämde oss för att gå iväg till Krämaren Galleria för att kolla lite på lågprisbutiken där & för att hämta pengar då vi skulle kolla på soffan efteråt & köpa den om den var bra. Det var den & hans som sålde den var så vänlig att han hjälpt oss att bära hem den till Lia då han bodde kanske högst 100 meter längre ner på gatan av där hon bor. Svettiga efter att ha burit upp soffan, så vart att dricka en del vatten. Sedan bära ut hennes gamla soffa till sopporna.

Vi tänkte att vi skulle se en film. The 10Th Kingdom, men sedan kom vi på att vi sett det tillsammans förrut & började bli hungriga, så vi gick till ICA i Krämaren för att köpa lite gott! Jag skulle köpa med mig en läsk. Trocadero & så köpte vi chokladtoppar.

Hade tänkt att äta wock från SAIGON, men vart att köpa friterade räkor med ris & sötsur sås från Shanghai Restaurangen. Dom har så stora potioner så en portion av detta räcker till 2 st. personer. om man tar med det. ca 55 kr var.

Vart att se en film jag inte sett: Percy Jackson & The Olympian. The Lightning Thief. En Amerikansk Fantasyfilm som utspelar sig i det moderna samhället med en paralell värld med våran som är Olympiadernas Rike. En film som är en blandning av Harry Potter, Narnia & kasta in lite grekiska gudar så har vi filmen.

Efter att ha kollat den & pratat lite, så skulle jag åka hemåt, men när jag var på väg hem & på väg förrbi Oxhagen, så såg jag att det lyste hon min kompis Karin, så tänkte att jag skulle svänga förrbi en liten stund för att heja lite, men vart lite längre än en liten stund & en killkompis till henne kom dit med "Montana" kallas han för. Så vi satt & pratade en del, drack en öl & kollade på Batman film på TV. Den med Batman, Robin & Batgirl, sedan skurkarna Mr Freeze & Posion Ivy. Efter att ha suttit där ett tag & det var närmare kl. 01.00 så det var dags att åka hem.

Satt en liten stund på facebook, MSN & qruiser innan jag somnade gott i min säng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar