fredag 27 augusti 2010

Måndag...Fynda, Klippt håret & hemma hos Lia!

Jag bloggade på morgonen, sedan skulle jag åka in till stan för möte kl. 11.00 på Socialen.

Möte med Lena Blom på socialen för fortsatt aktuell planering. Ska försöka att fixa fram läkarintyg för min stresskänslighet.

Var på MYRORNA & fyndade lite småsaker. 2 små lyktor till mitt ljusfat för 5 kr/st. & 2 böcker: Anatomy Perspective Composition & Ancient Egypt.

Var på Nordéa för att fixa fram papper som jag ska ha till min ansökning till Socialen & för att ha till högkostnadskortet på Vårdcentralen.

Skulle klippa, men skulle få vänta 1 tim. så gick vidare & skulle komma tillbaka senare istället. Vart att äta på Burger King. Crispy Chicken burger el. något sånt, men ska inte äta på Burger King igen så himla flottigt & jag märkte på kvällen senare att jag fått finnar av skiten, så ska inte äta där igen för ska jag äta hamburgare, så ska jag äta det på MAX.

Var på det som är en av mina favoritinredningsbutiker. INDISKA & kollade lite på mysiga kuddar & annat fint.

Nu ska här klippas hår. Klippte håret mitt & det gick på 290 kr, men det var det värt.

Före & efter bild. Uppklippt & kortklippt runt om & urtunnat uppå då jag har så himla tjockt hår.

Sedan åkte jag hem till Lia. Vara en stund. Kollade på en film om bla den kvinnliga faraon Hatshepsut & sedan även nätet tillsammans på katter.

Hon ska istället skaffa en Devon Rex för allergins skull för hon tål dom som liksom jag gör. Istället för en katt från Örebro Katthem. Kostar ju ca 6000-7000 kr. för en Devon Rex, så nu är det bara att börja spara för henne.

Lia håller på att rensa lite då hon ska flytta så fick en Tarot kortlek & 2 st. böcker av henne. Mikael Ludenfot & Mikael Hakim.

Sedan även en stenkula av någon vit stenmassa av något slag. Mamma Du har några saker Du ska få här. Inget på bilderna utan lite andra saker.

MYRORNA igen för att lämna saker & fick då med dessa saker med igen så vart köpt lite mer saker. En essenshållare med Kinesiska drakar & så blir bara att köpa en liten glasskål senare som det ska vara till. Även en bok till Facklan som även skrivit boken Avalons Dimmor.

Sedan iväg för att köpa lite mat: tropisk juice, baguette & Ishavssallad, så jag skulle få lite mat i magen. Var så himla hungrig, så vart en hel baguette med Ishavssallad.

Fastnade att kolla på massa konstruktioner om hur man bygger olika kattställningar istället för att kolla film som vi hade tänkt att göra. Sedan vart det att cykla hem & bara softa innan jag skulle sova. Pratade även lite med Dennis som skall komma Tisdag, Onsdag, Torsdag & åka fredag morgon. Nattinatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar