lördag 9 oktober 2010

Fredag...Drömma lite & Film med Lia!

Bloggat & ska sedan äta frukost. 1 st. banan, 2 st. ugnbakat tunnbröd med akaciahonung, 2 st. J.D. Gross mörka chokladbitars choklad med hallon i, 1 st. glas mangojuice & 1 stor kopp med mitt Hasselnötskaffe.

Suttit på facebook & bara softat, lite trött & seg i kropp & själ.

Fortsätter att drömma om mina gårdar & hus på landet. Kollar på hemnet.se & drömmer. Kollar i Hallands län.

En jätte fin hästgård, Sembs Mölla. & ser supermysigt ut & hade gärna bott där. http://www.hemnet.se/beskrivning/753295?r=3

Härligt boende, ganska nära andra hus & så, men härligt ändå i läget. Skulle bygga ett dressingroom i sovrummet. http://www.hemnet.se/beskrivning/809016?r=3

Vi cykla en sväng till Willy's för att köpa med oss lite saker till den mat & dipsaker till den film vi skulle se tillsammans som är en miniserie på 5 timmar.

Till mat vart det för mig 2 st. bakad potatis med egetgjort vitlökssmör & smältost. 2 st. Hamburgare med vitlökssmöret med & en varsin skivad tomat.

Senare framför filmen, så hade vi egengjorda dippar. Jag gjorde en egen med sweet chili, tacokrydda, riven vitlök & lite kryddor.

Vi räknade att all mat & dipen gick inte på mer än 35 kr per person, så det vart billig mat idag, men ack så gott.

Tracys Hämnd (If tomorrow comes). Miniserie från 1985 & som från början är skriven i bok av "Sydney Sheldon" om den oskyldigt dömda Tracy som luras & döms oskyldigt till väpnat, men när hon tar sig ut ska hon få sin hämnd, men ett yrke som hon inte tänkt på står henne till förfogande. Tracy (Madolyn Smith Osborne) hör inte riktigt hemma i de kretsar hon rör sig i, hennes fästmans familj är en av de mest inflytelserika i landet och status är väldigt viktigt för dem. Samma sak kan gälla hans vänner, det är inte fint nog att jobba på bank, banker är något man äger. Men Tracy skäms inte för sin bakgrund, hon tycker att honom kommer från en framgångsrik familj där föräldrarna startade med två tomma händer och skapade ett framgångsrikt företag. Det finns ingen skam i att detta företag mestadels tillverkade avgasrör. Men så begår mamman självmord några år efter pappans död och Tracy får veta vilken gangster som egentligen ligger bakom denna händelse, den som lurat mamman och plockat ut alla tillgångar ur företaget. Det finns bara en saka att göra – att hämnas, men hon blir lurad och den oskyldigt dömda Tracy som luras & döms oskyldigt till väpnat rån, men när hon tar sig ut ska hon få sin hämnd, men ett yrke som hon inte tänkt på står henne till förfogande med.

Kollade lite på facebook & chatade med Hannele innan jag skulle ta & sova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar