fredag 8 oktober 2010

Torsdag...Kuratorbesök, TV & Drömmer!

Bloggat. Diskat & druckit mitt hasselnötskaffe.

Varit hos Kuratorn Nils kl 13.30. Pratat med honom & ska träffa honom igen den 19/10 kl. 15.00. Han tror att dom flesta av mina sjukdomstillstånd blir av att jag jämnt känner mig stressad & har för mycket krav på mig som inte jag kan styra över alltid.

Kollar nätet & funderar på det som sades på mitt samtal med kuratorn.

Ätit lite mat. Iranskt bröd fyllt med tomater & kräftstjärtar, sedan även 1 st. banan.

Rensat i garderoben min. Det mesta ska sparas, en del går till Myrorna, en del ska sys om & så.

Sitter & drömmer lite om gårdar denna som skulle kunna bli underbar på Gotland. http://www.hemnet.se/beskrivning/801771?r=3

Nej, kollar gårdar från Örebro området istället, vet inte riktigt varför, men kul ändå att kolla. Stor fin gård med stor potensial. http://www.hemnet.se/beskrivning/676941?r=3

En fin Herrgård som heter Dalkarlbergs Herrgård. Drivs nu som bed and breakfast/restaurang, men jag hade förvandlat det till ett privatboende. http://www.hemnet.se/beskrivning/757475?r=3s

Fixade lite mat att äta. Det vart en omelett med kräftstjärtar i. Iranskt bröd till det.

Halv åtta hos mig. Svenskt matlagningsprogram från 2010. Avsnitt 20 av 48. Sist ut bland Stockholmsparen är Fredrik och Matthias. Deras meny består av ris de veu, dumplings och chokladfondue. Efter måltiden är det dags att avslöja vilket av paren som kammar hem vinsten. Dom som vann var Birgitta & Bo.

Robinson. Svenskt underhållningsprogram från 2010. Avsnitt 1 av 13. Deltagarnas äventyr börjar med en tuff utmaning. Sedan delas de in i de två lagen Buwanga och Sarimanok. I Robinsontävlingen ska respektive lagledare tävla mot varandra och det förlorande laget hamnar i ö-rådet. Även 07/10.

Kollar på blocket.se & drömmer om djur som jag kunde ha på en gård. Får, höns, duvor, geter, angora geter & andra djur. Har i många år drömt om att få bo på landet utanför en stad där man kan ha massa djur & kanske jobba i stan. Gutefår är något som jag fastnat för men även olika typer av skogsfår & olika utrotningshotade svenska rasfår.

Super söt lite killing. Dom är så mysiga geter & skulle kunna tänka mig att ha det. Jag mår verkligen bra av djur & skulle inte kunna leva utan djur.

Kollat på Afrikanska Pygméigelkottar (Atelerix albiventris) som är oerhört söta små djur & inte förväxlas med den vilda & Europeiska Igelkotten som vi har i Sverige som INTE är framavlade för sällskap.

Alpackor som är otroligt vackra & härliga djur. Ett djur som jag alltid har varit fascinerad av & som är oerhört vackra & majestätiska.

Kollade även hästar på blocket.se & hittade dessa vackra Arabiska Fullblod till salu. Drömmer verkligen oerhört mycket om att få syssla med hästar igen.

Hittade även en Arabisk Fullblod Stuteri. Czima Stuteri. http://www.czima.com/ Dom hade denna lilla Unghingst till Salu som även fanns på blocket.se

Ätit J.D. Gross 70 % Mörka choklad med hallon i.

The Black Adder (Svarte Orm) Komediserie i Antik Era med Rowan Atkinson i huvudrollen som Edmund.

Kollar lite nätet & chatat med folk bla Gunilla Skafar, Patrik Putte H. & lite andra folk, men känner mig skitless & trött på allt skit i livet. Nej nu måste jag sova klockan är snart 01.00.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar