söndag 10 oktober 2010

Lördag. Lucky 5 år & annars TV & Husdrömmar.

Långpromenad ute i solen, glömde så klart kameran hemma, vilket var typiskt, men, men man kan inte komma ihåg allt. Var jätte skönt att gå & busa lite med Lucky som fyllde år.

Lucky fyller 5 år & har fått som present en massa Kalvsylta, köttfärs & hundgodis. Min lilla Älskling som betyder mer än Guld för mig.

Duschat & softar nu i soffan min & kollar på hemnet.se. Här ett jätte mysigt hus men mycket konstiga renoveringar dom gjort?! Hade man gjort om allt från en blank duck med att behålla en del av det gamla hade det kunnat bli Superfint. Som en gård i villaområde vid vatten. http://www.hemnet.se/beskrivning/840336?r=3

Litet, men ändå mysig liten stuga som skulle kunna bli ett jätte mysigt hem där man kan göra upp en väldigt liten gård av det. http://www.hemnet.se/beskrivning/900857?r=3

Kollar på Plastikkirurgerna. Plastikkirurgi för folk som är missnöjda med tex sin näsa, mamma magen efter en graviditet, hängiga bröst, inkontinensproblem m.m.

Supermysigt & idylliskt vid havet. http://www.hemnet.se/beskrivning/720564?r=3

Topprenoverat litet hus som ligger som en gård till ute i ensamheten. Superfint renoverat. http://www.hemnet.se/beskrivning/881955?r=3

Fixade lite att äta. Ravioli med tomatsås & basilika. Iranskt bröd. 2 st. Mûslibars, lite mörk choklad med hallon i & mangojuice.

Riktigt udda hus med en väldigt stor tomt som skulle kunna bli något häftigt! Gillar dett udda i det här huset som döljer mycket innan man kollar närmare på det. http://www.hemnet.se/beskrivning/532706?r=3

Fin stor gård med massa resurser att bli ett riktigt vackert & Herrgårdslikt hem. http://www.hemnet.se/beskrivning/921315?r=3

Supercoolt litet hus, men det ligger tyvärr helt fel enligt min smak. http://www.hemnet.se/beskrivning/859750?r=3

Dansfeber. Svenskt underhållningsprogram från 2010. Avsnitt 7 av 8. Det är dags för expertpanelens val från programmen att göra upp om den sista finalplatsen. Tävlar gör stå-up-gruppen som består av Jakob Öqvist, Cilla Domstad, Yvonne Skattberg, Ann Westin och Zinat Pirzadeh med Wannabe och Fredrick Federley med Manboy. Även Anna Book med Candyman, Bloggerskorna som består av Katrin och Mogi med Hey big spender, Joakim Nätterqvist med Bad Romance och TV-hallåorna, Anders Östman, Nanna Martorell och Fredrik Östling med Fångad av en stormvind. Även 10/10. TV-Hallåorna gick vidarre. Jag tyckte att Joakim N. som Lady Gaga- Bad Romance skulle gå vidarre.

Hästgård som hade kunnat vara perfekt. Topprenoverad men lite lustig planlösning. Men jag hade kunnat bygga om det lite så att en tränare e. vän får från köket bara längst in & övervåningen där. http://www.hemnet.se/beskrivning/917936?r=3
'
Liten hästgård brevid ett villaområde. http://www.hemnet.se/beskrivning/905178?r=3 Fast dom andra husen låg alldeles för nära annars hade det kunnat vara ett mysigt boende.

Rent sagolik häst & fårgård vid havet på Särö. Ett Rent drömboende, men kostar ju där efter med då! Utgångspris 12 miljoner kronor. http://www.hemnet.se/beskrivning/877018?r=3 Hade jag haft pengarna hade jag köpt det på en gång & flyttat dit. Köpt hästar & startat upp ett eget förretag.

Fan vad jag drömmer om att få ha något eget. Något jag kan få kalla mitt el. vårat om det hade varit med en man som älskade mig för den jag är & det jag vill i livet.

Idyllisk gård för att hålla djur av flera slag som hästar, får, geter, höns, hundar m.m. Men även en utställningshall, galleri & ateljé för mina tavlor om jag ska måla & göra annan konst. Finns keramikverkstad & massa resurser till att bli ett bra boende på landet i Våxtorp utanför Laholm. 20 ha. mark & ensamhet utan grannar precis runt husknuten. Här är ett sånt här ställe som jag skulle kunna känna frid, men frågan är ju om hur det är med Pantbrev?! http://www.hemnet.se/beskrivning/589742?r=3

Mysigt hus som med en vis renovering skulle kunna bli ett mysigt boende. http://www.hemnet.se/beskrivning/847900?r=3

Stort fint hus. Hus med så mycket potensial med superstora rum. Mindre tomt men med plats för olika djur som hästar, höns & ankor. http://www.hemnet.se/beskrivning/886340?r=3

Fint litet hus i svart & totaltrenoverat. http://www.hemnet.se/beskrivning/900998?r=3

Känner mig så oerhört ensam & fattar inte hur någon som är god som jag ska bli så illa behandlad av folk & jämnt bli så sårad & bedragen. All den kärlek jag har att ge till någon som vill älska mig för den jag är, så lovar jag att alltid vara den trogen & verkligen visa vad krälek betyder. En kärlek av djupaste slag, så vart finns min Drömprins?!

Patrik 1,5. Svenska drama om ett gaypar som tror att dom ska få ett på 1,5 år, men det vart inte riktigt fallet något gick fel när papprena skrevs & barnet är i själva verket 15 år & böghatare.

Jätte fint gammalt tegelhus. Jag brukar inte gilla tegelhus men detta har verkligen karraktär pga åldern. En riktigt vacker gård & ett drömboende. http://www.hemnet.se/beskrivning/876756?r=3 Behöver inte fixa mycket här inte utan i stort sett bara redo att flytta in i. Här finns allt & lite till & är topprenoverat. Önskar verkligen att jag hade råd att köpa ett så fint hem som detta.

Drömplats för hästtränings & uppfödningsställe för hästar med allt & lite till som man behöver & som jag skulle kunna tillbringa hela mina dagar på boendet med att träna hästar, föda upp småhundar, måla, teckna & skriva m.m. http://www.hemnet.se/beskrivning/705761?r=3 Skulle även ha plats för vänner som skulle vilja bo i hus där & någon som vill träna hästar med mig i inridning, hoppning & fälttävlan. Här hade det varit en ren dröm att få bo.

Gone in 60 seconds. Amerikansk actionthriller från 2000. Den före detta biltjuven Randall "Memphis" Raines får veta att hans lillebror Kip hamnat i problem med den lokala maffian. För att rädda Kips liv tvingas Randall samla ihop sitt gamla gäng. Men uppdraget är farligt och snudd på omöjligt. Från början gällde det att stjäla 50 lyxbilar på två veckor. Nu måste han försöka genomföra det på 24 timmar. I rollerna: Nicolas Cage, Angelina Jolie, Giovanni Ribsi. Regi: Dominic Sena.

Kollade qruiser & facebook lite innan det vart dags att sova gott i min säng. Funderar oerhört mycket på livet & om hur allt kunde varit?! Nej, klockan är snart 02.00 & måste ta & sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar