tisdag 12 oktober 2010

Måndag...Cykla! MYRORNA. MIO & TV-kväll.

På morgonen så var jag ut med Lucky & sedan så fixade jag med bloggen. Jag satt lite på facebook & sådant med. Är lite snuvig, men bestämde mig för att ta en ganska lugn cykeltur ändå för att få lite motion, friskluft & sol.

Härligt ute på cykeln i solen & det härliga höstvädret.

Himlen alldeles klarblå & alla dessa härliga glödande färger på träden.

Glödande ytor emot den klarblåa himlen, något som är oerhört vackert.

Rullar på för fullt på cykeln & löven ligger som vackra mattor överallt.

Efter att ha cyklat runt en sväng på 1 mil, så åkte jag in till MYRORNA för att göra dessa FYND. 2 st. böcker. Liftarens Guide till Galaxen & Rivas Skrifter. 1 st. ny vattenkanna då min hade lyckats gå sönder för några dagar sedan. Hittade en exakt likadan vattenkanna & 2 st. Drömfångare. Film: Sound of Music. Allt detta för 75 kr.

Cyklade sedan vidarre för att gå på den Asiatiska butiken Xin Tung an Trading AB. Där köpte jag Hagtornsgodis, Masman Curry pasta & Rökelser som jag ska ha att tända hos min ena Buddha för böner & vördande.

Cyklade förrbi LIDL & köpte med mig en Freeway Cola & sedan vidarre till Lia en liten sväng som är hemma pga sina leder. Reumatism.

Jag stannade en liten stund men åkte sedan vidarre en sväng till MIO, men skulle sedan komma tillbaka till Lia. Skulle hämta Kataloger där & kolla lite på deras inredning.

Ganska snygg soffa, men inte värd 29.900 kr som den kostade & inte min stil.

Fina sängar, men lutar mer åt att jag ska gå åt en lite Shabby Chick stil, men inte med rosigt/blommigt & sånt utan med en tvist av det Indiska med det vita, så mer den till höger då i detta fall.

Vackert klädskåp & en jätte fin karmstol i gammal stil. Fast skulle man köpa saker köper man ju helst antika saker som har ett mervärde & inte tappar sitt värde när man köpt det.

Jätte fin hatthylla med vitmålade trägalgar & mörka krokar.

Bäddsoffa/bädd som skulle funka perfekt för hundarna i det hus jag vill bygga & den andra sängen på 90 cm så skulle det bli en gästsäng.

En jätte fin matsalsgrupp för stora familje/vän middagar. Fast skulle ha 2 st. stolar till, så det blir ett 8 st. personsbord.

Fin skänk som skulle funka för att duka fram mat på & ha porslin, linneservetter, bestick, ljus & annat.

Flera stycken fina vitrinskåp & alla charmiga på sitt sätt. Den med bäst lösning är nog den i mitten med skutdörrar. Fast dom är alla fina & skulle passa att ha alla mina fina glas av olika slag i.

Fint Shabby Chick Vardagsrum. Det jag gillar mest här är det runda bordet. Soffan & ovala speglarna.

Vacker matsalsbord med stolar. Gillar bordet här mest & som är i en gammal teknik med kryssben & gediget trä, men även tycker jag om vitrinkåpet bakom matgruppen. Riktigt fint.

Sofforna var lite coola. Tyvärr syns färgen inte lika bra på fotot, men är turkosa. Men jag vill inte ha dom utan tycker bara att dom var coola.

Efter att ha varit på MIO, så cyklade jag tillbaka till Lia som bjöd på mat. Makaroner & Köttbullar med Ketchup & Sambal Olek. Efter att ha suttit ett tag & pratat, så skulle jag hem till Lucky för att gå ut med henne en sväng.

Hemma & fixar. Satte upp foton på väggen. Flytta om soffan & satte dit bordet jag hade haft i hallen som jag ska ha till mitt akvarium sedan. Dessa foton på bilden ovan är i vardagsrummet & bilden nedan är ifrån köket.

Top Model 14. Dom får träffa Perez Hilton & dom blir 13 från 12 st. Nu ska dom göras om. Makeovers & sedan en fotografering. Dom får flytta in i sitt "modellhus". På första riktiga fotograferingen måste modellerna posera nakna. Vogues redaktör André Leon är gästdomare.

Svenska New York-fruar. Svensk reality från 2010. Säsong 1. Avsnitt 4 av 5. Gunilla Persson och dottern Erika förbereder sig för en viktig tuggummi-casting. Åsa Vesterlund har inte bara bacillskräck. Hon är även synsk. Janique Svedberg ger sig, med bara några dagar kvar till sitt bröllop, ut på jakt efter en bröllopsklänning. Men det är ett svårt uppdrag. Janique gillar inte det sockersöta. Madeline Hult Elghanayan brinner för olika slag av välgörenhet. Varje sommar blir hon "mamma" när hon låter barn från New Yorks fattigare områden komma och bo hos henne i Hamptons. Även 17/10.

Merlin. Äventyrsfilm med den sago & mytomsbundna trollkarlen Merlin & hans äventyr.

Sitter & håller på med olika saker till mina fantasyfolk & deras folkslag. Nej, nu vart det dags att sova så gott så i min säng.

2 kommentarer:

  1. Jonas.. Du vet om att man inte får ta kort hur som helst inne på butiker?

    SvaraRadera
  2. Ja det vet jag, men tack för upplysningen. Det är om det står el. om dom säger något. Dom såg att jag fotade & sa inget om det.

    SvaraRadera