torsdag 14 oktober 2010

Onsdag...Äréenden på stan. Sticka & TV-kväll!

Bloggat & sedan cyklat in till stan. Innan jag kom in till stan träffade jag på Therese, hennes son Kim & hennes kille. Hon har även hon fått göra en magoperation & gått ner supermycket i vikt & det verkligen sken om henne & hon verkade så glad & possitiv. Jag skulle in till stan för att gå på Nordea, där skulle jag skriva ut lite papper från bankkontot. Sedan cyklade jag till Försörjningsstöd för att kopiera & lämna papper. Fick senaste höra idag av väninna, Linda som jag träffade på snabbt på stan.

- Hade jag haft så mycket idéer & varit så skapande med bloggar, målar, tecknar, tränar, läser, är ute med hunden, träffar vänner & vidarre, så hade jag nog varit en lika rolig, gullig & rar människa som Du Jonas. Sedan häver hon ur sig. Ja fast då kanske jag måste bli bög också & då började jag asgarva.

Myrorna & träffade Lia där som ska sluta där, men hon köpte garn i olika färger som hon ska göra sina olika halsdukar av. Vi var sedan en sväng på Försäkringskassan där Lia skulle lämna papper.

Panduro för att kolla en sak jag vill köpa & som dom nu har kampanjpris på. Lia redan köpt en & jag ska köpa en med för att bli kreaktiv & börja med detta. Ja sticka, kanske låter konstigt, men är lite konstig, men har väldigt udda idéer & är väldigt mysig.

Village, Apoteket, Sandy's där Lia åt lite mat & jag drack en kaffe hon bjöd på, en Shabby Chic affär & SIA butiken.

Vi var även in på 2 st. olika garnbutiker för att kolla på garn till Lia. Lia åkte sedan hem med bussen & jag cyklade hem till mig.

Lagat mat. Currykryddad lövbiff, en omelett med curry & vitlök, färska tomater. Tillbehör vitlöksbröd (syns inte på bilden) & Mangojuice.

Kattprogram. Kattens vetenskap. Dokumentär. Vad är katten för varelse egentligen? Vi tror att vi känner den men vet så lite. Var kommer den till exempel ifrån? Forskarna följer spåren som leder mot det gamla Egypten. Tar salivprov på vilda katter & försöker att fastställa vart katten hör hemma från början. Deras ursprung om vart dom vart domesticerade. Även 14/10 i Kunskapskanalen och 19/10 i Kunskapskanalen.

Var bla. med en ny ras som heter Bambino som i första anblick ser ut som en vanlig Sphynx, men korta framben som en Munckin. Ganska hemskt & mysko med dom korta frambenen, Sphynxar som är så vackra som dom är.

Tränat 20 minuters Yoga, så skönt & avslappnande för själen. Funderar på om någon kompis ska få ta bilder på mig när jag gör Yogaposér någon gång, så får ni se hur mjuk jag är i kroppen. (Ungefär den ställningen på bilden kan jag göra).

Halv åtta hos mig. Svenskt matlagningsprogram från 2010. Avsnitt 23 av 48. Christine är värd för middagen i dag. Hon serverar gästerna på skaldjursceviche, grönpeppargryta och limetarte.

Pratat lite med pappa i mobilen en sväng då han ringde. Jag & Lucky ska åka upp till honom & hans fru under November månad, får bara se när det kan bli då jag måste veta hur det blir med min sjukskrivning & fortsatta utredning hos Kuratorn.

Bonde söker fru. Svensk realityserie från 2010. Avsnitt 2 av 13. De fyra bönderna får träffa sina utvalda brevskrivare på Sundbyholms slott. De får fem minuter med varje person för att sedan välja ut vilka som ska få följa med på gruppdejt. Även 13/10. Programledare: Linda Lindorff.

Kollar lite på facebook, qruiser & lite annat som tex. email.

Berg flyttar in. Svensk underhållningsserie från 2010. Avsnitt 4 av 8. Carina Berg reser till Monaco för att flytta in hos skiddrottningen Anja Pärson. Där blir det häng på badstranden mys på balkongen och ett rejält träningspass. Dom diskuterar hennes svår omkullkörning i Vinter OS. Hon verkar vara väldigt jordnära & slösar inte på pengar i onödan.

Välkommen åter. Svensk komediserie från 2010. Avsnitt 4 av 10. Halvblinda Iris får ta hand om praktikanten Alice. Tjejerna i rökrutan försöker reda ut varför Abba är så bra. Janet misstänker att Moa är gravid. Richter är äntligen frisk och tillbaka på jobbet.

I rollerna: Pia Johansson, Christine Meltzer, Josephine Bornebusch, Sissela Kyle, Christina Schollin, Alexandra Rapaport, Annika Andersson, Katrin Sundberg, Petra Mede, Babben Larsson, Claire Wikholm, Nour El-Refai, Birgitta Andersson, Anna Blomberg, Liv Mjönes.

Sedan suttit & chatat med massa folk på nätet på olika sidor innan jag skulle sova bla Oscar, Christer, Johan, Robert m.fl. som är vänner & bekanta.

2 kommentarer:

  1. Sphynxar måste ju vara sönder avlade och är därför dom har fått fram Bambino.. ?

    SvaraRadera
  2. Nej det är dom inte dom är avlade med Munckinrasen & därför blivit såna. Läste på mer om rasen samma dag som jag såg programmet.

    Sphynxen är inte så stor som ras i Sverige el. i USA som denna ras Bambino är framavlad i.

    SvaraRadera