fredag 15 oktober 2010

Torsdag...2 gånger i stan. Sticka & TV-kväll.

Jag vaknade redan 08.50 & var ute med Lucky dirrekt, sedan ringde min handläggare & ville ha reda på lite hur jag mådde & det är skönt att känna att hon faktiskt ärligt verkar bry sig.

Tog sedan & cyklade in till stan så att jag var lagom i stan till kl. 10.00 då affärerna öppnar då jag skulle köpa en sak på Panduro som ska underlätta för mig & snabbare kunna sticka.

Lia ringde efter att jag skickat henne ett sms. Pratade lite medan jag cyklade hem hon hade inte sovit något inatt då hennes reumatism hållt henne vaken, så hon skulle nu försöka att sova några timmar. Vi ska sedan åka in till stan för att hitta några presenter till hennes systerdöttrar.

Cyklade hemåt för att softa lite & äta.

Jag lagade mat, en omelett när jag kom hem. 3 st. ägg, kräftstjärtar, mortadella, pesto & lite salt & peppar. Ovanpå vit getost. & sedan lite tomater. Att dricka Päronsaft & efter det mitt Hasselnötskaffe.

Softade & stickade i soffan på ett litet täcke till Lucky som kommer bli riktigt söt när det är klart.

När Lia hade vaknat & ringde mig s cyklade till henne & sedan åkte vi md bussen in till stan då hon hade värk & inte orkade att cykla.

Vi hoppade av vid Konserthuset & gick först upp till H&M för att kolla efter presenter till henness systerbarn.

Vi var sedan på Lindex där jag hittade en jätte söt klänning som hon köpte till ena systerdottern som fyllt år. Sedan var vi på BR Leksaker där hon även köpte en liten Ariel figur med olika klänningar till henne. Vi var sedan på Panduro där jag köpte mer garn för. 2 st. nystan för 28 kr. Köpte svart & Lia köpte en minavariation av det stickverktyg som hennes äldsta systerdotter ska få. Ni som undrar. Är yngsta systerdottern som fyllt år & den äldsta får en lite sak ändå.

Fast stör mig lite på Lia's syster som är en riktig gnällspik & tycker att utåt så måste man ju visa upp en perfekt yta & så, men när det är familjen & så då trampar man & är elak emot folk som Lia. Hennes syster är också en sån som byter ut nästan alla sina födelsedagspresenter & hennes mans & ungarnas presenter med om INTE HON gillar dom. Vem gör sånt?? Är ju ett sjukt betéende & oerhört oförskämt betéende.

Vi var på MC'Donald's & Lia pratade med sin syster som fick henne att gråta. Kommer att träffa hennes syster på Söndag. Får se om hon kan bete sig då, annars kommer jag säga henne Ett Par Sanningens Ord.

Jag åkte buss med henne hem men vinkade sedan av henne vid hennes dör & åkte hem för att bara ta det lugnt & fortsätta att sticka på Lucky's täck som först som skulle bli en tröja men i sista stund ändrades till ett täcke.

Halvåtta hos mig. Svenskt matlagningsprogram från 2010. Avsnitt 24 av 48. Fredrik står för veckans sista middag då det också är dags att avslöja veckans vinnare. Han bjuder på halstrad pilgrimsmussla, kolgrillad och rabarbermarinerad lammytterfilé och limetarte med jordgubbs- och passionsfruktssalsa.

Robinson. Svenskt underhållningsprogram från 2010. Avsnitt 2 av 13. Lagen flyttar till sina respektive stränder och Daniel sätter genast igång att styra och ställa över sina lagkamrater i lag Buwanga. I lag Sarimanok har Erik ingen ordning alls på sitt lag. I pristävlingen gäller det att hålla en eld mellan varandras händer så länge som möjligt och Robinsontävlingen går ut på att lagen offrar en deltagare som inlindad i rep ska fraktas genom en hinderbana. Även 14/10.

Stickat & klar med stickandet nu på detta täcke, men ska senare sy på ett kantband som jag nålat dit på det stickadetäcket.

Not another teen movie. Amerikansk komedi från 2001. Skolans fotbollskung Jake Wyler slår vad om att han kan förvandla den glasögonprydda Janey till skolans drottning. Samtidigt dyker det dock upp en ny tjej i skolan, som trots sin ålder påstår sig vara okysst. I denna vilda komedi drivs det ordentligt med alla de ungdomsfilmer som de flesta av oss har en hatkärlek till, filmer som "The Breakfast Club", "American Pie", "American Beauty", "Top Gun", "She's All That" och "10 Things I Hate About You". I rollerna: Chyler Leigh, Chris Evans, Jaime Pressly, Eric Christian Olsen, Mia Kirshner. Regi: Joel Gallen.

Satt en stund på blocket.se & kollade på Arabiska Fullblodshästar. Dom är så vackra & vill ha.

Kollade in på en Arabiska Fullblodshästar även hos uppfödare Wega Arabians. http://wega-arabians.com/

Sedan vart det dags att ta & sova gott i gott i min säng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar