torsdag 7 oktober 2010

Onsdag...Softar hemma & kolla gårdar.

Sovit jätte konstigt & länge. Vet inte vad det är, men så seg, ingen träningsvärk, men kanske på väg att bli sjuk igen. Jag vill inte ha det så här, tur jag ska till Kuratorn & läkaren på torsdag. Ätit frukost väldigt sent. Ugnsbakat tunnbröd med mortadella & färsk tomat i 2 st. av rullarna & i dom andra 2 st. vart det akaciahonung. 1 st. banan & 1 st. Mûslibar med aprikos & persikosmak.

Pratat med farmor. Lite irriterad då hon gnäller om att jag ska skaffa akvarium. Fixat med bloggen & bilderna som skulle in tog en väldigt lång tid.

Slottsliv. Svenskt historieprogram från 2010. Säsong 1. Avsnitt 3 av 10. Peder Lamm besöker Trollenäs slott i Skåne, ett herresäte med anor från 1300-talet. Slottet bebos sedan 1600-talet av ätten Trolle, vars mystiska vapen är ett halshugget troll.

Ja, tänk om man hade haft råd att köpa ett sådant här fin slott som Steningen slott som är till SALU. http://gardener.blogg.se/spaning/2009/february/steninge-slott-till-salu.html Hade inte behövt vara sä här stort utan kunde vara ett mindre Slott el. Herrgård.

Fin Herrgård som är något av sådan typ man skulle vilja bo i.

Pratat med mamma i mobilen. Mamma hade läst om att det inte varit, så dåligt med jobb sedan 1930 då det var en stor tid av svält & fattigdom i Sverige.

Dricker mitt Hasselnötskaffe, äter 81 % mörk choklad & tänder ljus i hela lägenheten. Hunden ligger & myser i fotöljen sin. Katterna ligger i sängen min & sover. ♥

Kollar på hemsidan Skånegårdar som förmedlar gårdar, slott, jordbruk & lanbruk i Skåne. Det är det här jag som djupast drömmer om att få ha det. En gård i Skåne, Södra Sverige med en massa hästar, hundar, katter, höns & andra djur. http://www.skanegardar.se/

Första en Gammal Prästgård som har många möjliheter för att bli ett drömhem i Mörbyhult. Behövs renoveras som jag gladeligen skulle göra med detta vackra hus. http://www.skanegardar.se/?id=7274

Softar & kollar hus. Denna fina hästgård har stora resurser att bli något riktigt vackert. http://www.skanegardar.se/?id=7900

Rachael Allen home cooking. Brittisk Matlagningsprogram som är väldigt ekologikt & naturlig matlagning.

Fantastisk Gård som är en ren dröm & med små renoveringar kunde bli perfekt för mig & en gullig man som också älskar lantlivet som jag gör. http://www.skanegardar.se/?id=7819

Ännu fler gårdar & här en väldigt stor gård med många möjligheter. http://www.skanegardar.se/?id=7657

Vacker hästgård som har gamla anor & fantastisk utsikt runt omkring. http://www.skanegardar.se/?id=6615

Ett hus Östergård mitt ute i skogen, men ligger mysigt & lummigt så mysigt som man vill ha det. Fast kanske lite ödsligt?! http://www.skanegardar.se/?id=7246 Mycket potensial dock för att bli någon riktigt vackert!

En stor Islandshästgård Faxeröd som är lite udda gård, men känns väldigt mysig. http://www.skanegardar.se/?id=6177 Om man hade Islandhästar så skulle man kunna ha mycket lösdrift & även födda upp denna mysiga ras.

Gosar med Nala som är väldig kelsjuk nu. Lilla fina flickan min. ♥

Prata & tvätta sig lite efter att man gosat ett tag med henne. ♥

Jinx vill även vara med & gosa lite lilla flickan min. ♥

Riktigt vig är lilla flickan som tvättar sina bakben & mellan tårna.

Viarp. Detta skulle kunna vara ett perfekt boende där byggnaden på sidan av huset skulle funka som min ateljé som jag skulle måla, skulptera, dreja, bränna lera, svetsa m.m. i för att skapa min konst & även vara utställningsgalleri. Sedan även i ladugården ha plats för djur & med ett vackert boende. http://www.skanegardar.se/?id=7373 Ja detta boende är en ren dröm.

Bonde Söker Fru. Svensk realityserie från 2010. Avsnitt 1 av 13. Linda Lindorff besöker bönderna Ivar, Jonas, Magnus, Tomas, Anna-Katrin, Daniel, Jonas och Johan för att överlämna de brev som kommit till dem. Det är också dags att avslöja vilka fyra som fått flest brev och får möjligheten att träffa några av alla brevskrivare & som blir dom man kommer att få följa i höst i deras jakt på kärleken.

Dom 4 st. Bönderna vi kommer få följa i höst är Kviguppfödaren Tomas, Grisbonden Johan, Mjölkbonden Anna-Katrin & sist vart det Mjölkbonden Jonas. Även 06/10.

En Exklusiv Hästgård med Ridhus, 12 boxars stall, hjorthägn & kräftdammar & även en inomhuspool. Känslan känns mysig & härlig. http://www.skanegardar.se/?id=6766

Här var ett Superexlussivt boende som är till SALU. Trystorp Slott. Fantastiskt vackert boende. Här är ett drömboende över det mesta. Hade jag haft råd att köpa detta hade jag haft allt jag vill ha i ett boende med ett Supervackert boende, stall, gästhus & allt är superfint. http://www.skanegardar.se/?id=2912 Det har verkligen allt & en massa till som jag vill ha.

Stallet som finns vid slottet. Är helt sagolikt vackert.

Ett orangeri som finns även på slottets ägor.

Sedan finns det även flera andra boenden som kan hyras ut. Skulle jag haft hela detta hade jag låtit flera av mina vänner & släkt få bo på denna vackra plats, men även hyra ut byggnader till Folk som vill betala en hel del för att bo såhär vackert & idylliskt.

Berg flyttar in. Svensk underhållningsserie från 2010. Berg flyttar in. Carina Berg åker till Värmland för att bli sambo med Christer Sjögren. De pratar om allt från fåfänga till svårigheten att säga tack och hur det är när fansen blir lite väl kreativa. Otroheten & hitta tillbaka till varandra. Det blir också sång, dans och mys vid brasan. Superhäftigt hus & han samla på en massa vackra bilar.

För att se klippet när dom dansar. http://www.tv4.se/1.1846529/2010/10/06/carina_berg_och_christer_sjogren_dansar_loss & för att veta mer om Christer gå in på http://www.christersjogren.se/ Är hans hemside adress för intresserade.

Kollar gårdar i Skåne på hemnet.se Hästgård som heter Skogsgömmaregården. http://www.hemnet.se/beskrivning/712737?r=3

Fin gård, har mycket potensial, men mycket stor potensial. http://www.hemnet.se/beskrivning/869101?r=3

Riktigt mysig fastighet ute i skogen. Skulle bara behövas byggas ett stall. http://www.hemnet.se/beskrivning/918195?r=3

Pratat med pappa om akvariumet. Käkat 1 st. banan & 2 st. Mûslibars. med Persiko & Aprikossmak.

Kollat facebook, Chinese Crested Forumet, emailen, chatat med en kille som heter Christer som jag tydligen träffade för säkert 8-10 år sedan, qruiser & MSN! Satt ett bra tag uppe innan det var dags attr försöka sova i min säng med alla djuren hos mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar