onsdag 27 oktober 2010

Tisdag...En ren & soft dag hemma!!

Softar & bloggat. Skulle till Lia en sväng & Agneta, men orkar verkligen inte. Stannar hemma & bara tar det lugnt.

Bygdeliv (Livet på landet) Norsk livsstilsserie från 2010. Säsong 1. Avsnitt 1 av 8. Nederländska Eleonie och Remco Pijl har kommit till Norge med sin son för att leta efter en gård där de kan starta ett nytt liv. Terje Ingvoldstad drömde om att kunna ge sig ut på fisketur efter jobbet. Både han och hustrun sade upp sig från sina jobb och flyttade med barnen till Kjerknesvågen. Hans och Ola bor tillsammans med Olas dotter Marit på gården Brimisetra i Lom i Oppland. Här har de startat matproduktion, säterdrift och en servering. Även 27/10 i SVT1 och 30/10 i SVT1. Så här mysigt & idealiskt skulle man ha det.

Oprah Winfrey Show. Handlade om prostitution i Kambodja. Fruktansvärt hemskt att unga flickor & pojkar säljs som sexslavar & prostituerade. Både Oprah Winfrey & Hillary Clinton vill stoppa all modern typ av slaveri & skapa rättigheter för speciellt kvinnor i Afrika & Asiatiska länder.

Bland annat hjälper dom kvinnor genom denna hemsida & försöka att hjälpa kvinnor i utsatta länder. http://www.oprah.com/packages/for-all-women-registry.html

För er som vill göra en skillnad i livet för andra människor. http://www.freetheslaves.net/ Hjälp människor som säljs som slavar till arbete av alla de typer som gruvarbetare till prostitution.

Suttit på nätet hela dagen utan när jag var ute med Lucky, men har inte ätit något så måste fixa lite mat.

Det vart att göra egengjord ravioli, pesto, tomatsås med vitlök & så. Gott gott!

Raviolin var fyllda med blåmögelkost. Tomatsåsen är gjord på krossade tomater, färska örtkryddor & rödlök. Pesto var en smaksättare efterråt.

& druckit Premier Mineralvatten med jordgubb & limesmak, som är jätte gott.

Varit ute på en regäll promenad med Lucky & sedan kollade jag på film.

Bee movie. Tecknad film om ett litet bi som vill leva mer än sitt liv i en liten bikupa i ett träd i en stor park.

Käkat lite snacks & gott, man måste kunna unna sig sådant ibland. BBQ Mandlar, Brownies & Catalaner.

Desperate Housewives. Gabrielle berättar sin hemlighet för damerna om sitt barn som blivit utbytt. Renee får reda på att Bree är mormor och använder det för att få Keith för sig själv. Susan blir förfärad när hon upptäcker att hon har blivit reklammodell för internetföretaget hon i hemlighet arbetar för. Paul köper sitt gamla hus som han delade med Mary Alice. Ja en hel del mysko händer.

Cougar Town. Amerikansk komediserie från 2009-10. Avsnitt 22 av 24. Jules och Grayson överväger att bli mer än bara vänner - intima vänner. Andy anställer en barnflicka för Ellie. Travis drar nytta av Bobbys okonventionella planer på att tjäna lite extra pengar.

Kollar nätet ett tag & bara softar, ska försöka att inte sova allt för sent då jag ska upp tidigt & ska ut till MARIEBERG.

Scrubs. Säsong 5. Avsnitt 17. Turk får veta att Carla är gravid innan hon själv inser det. JD övertygar honom att överraska henne med beskedet. Men den planen går åt skogen då det visar sig att Carla vill berätta den glada nyheten för alla. Ska de lyckas tysta ner på sjukhusskvallret?

Kollade lite mer nätet som facebook & qruiser innan jag skulle ta & sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar