måndag 1 november 2010

Ons. Tors. Fre. Shopping & Sy Halloweenkostymer.

Onsdag, Torsdag & Fredag går i SY tecknet. Här ska det syss en massa för att skapa våra Halloweenkläder.

ONSDAGEN. Jag & Lia har haft en heldag ute i Marieberg där vi först var på IKEA & åt frukost, men även inhandlade värmeljus, innerkuddar till mina blåa kuddar, med elefanter på i Thaisiden. Doftljus m.m. Vi var även på Blomsterlandet för att köpa ståltråd, RUSTA där vi hittade billigt garn. 10 st för 100 kr. Både jag & Lia köpte oss 10 st. var. Jag ljusgråa & beiga, Lia svarta & Lila. Godisbutiken för att köpa gelegodis, Calletex där vi köpte en massa tyg som skulle användas till våra kostymer för Halloween. Åkte sedan in till stan igen & var på Clas Ohlsson för att Lia skulle köpa ytterligare en ståltråd, Den billiga lågprisbutiken i Krämaren Galleria för att köpa dekorationer till festen. Vi var sedan även på Sandy's för att äta. Jag tog en pastasallad & Lia en baguette med renkött & pepparrot i.

Åkte hem till Lia för att börja att mäta, klippa, nåla & så för jag ska ta med min symaskin på torsdagen till Lia. Även blonderat håret just bara för Halloween under kvällen.

Lucky kommer dessa dagar att få vara hos hundvakten för att det blir sena kvällar & tidiga mornar för att få klart allt till Halloween.

TORSDAG: Sy, sy, sy...skulle det bli med maskin, men min maskin pajade efter bara några stygn & fatta om jag vart arg & irriterad, så Lia fick sy mina fållar på hennes symaskin medans jag hjölpte henne att nåla saker som hon skulle ha, men det vart för mig att handsy det mesta jag skulle ha till mig, men det är ju inget problem att sy då jag vet hur man gör men det känns i kroppen efter att man suttit i en hel dag & bara sytt, sytt & åter sytt. Glömde typ att äta på hela dagen för att bli få bli klara.

FREDAG: Åter igen här sy, sy, sy. Fortsatte att sy hela dagen båda två, men vi såg till att ta en sväng till McDonald's för att äta lite mat.

Natt & dag var en ren dimma dessa dagar för det var verkligen bara att sy, sy, sy, sy & sy. Men bra blir det. Hemma dock vart det att gosa med katterna men, lite svårt att sova utan Lucky hemma dessa dagar, men hon ska få vara hemma nu en hel del med mig då jag fått lite dåligt samvete att lämna bort henne till hundvakten under Halloween.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar