måndag 22 november 2010

Lördag...Fixar med bilder. Film. Handla väska. God mat & Färga håret!

Vi var ute med Lucky i snön som dallar ner emot marken på en morgonpromenad.

Lucky gick så fint så med Krister hållande i kopplet. Hon verkar verkligen gilla honom jätte mycket, liksom katterna & husse med & han verkligen Älskar dom tillbaka. ♥ ♥

Softat, ätit frukost. mackor med lufttorad skinka & ost. Hasselnötskaffe som Krister drack för första gången & verkligen gillade.

Vi satt en stund & kollade på dom Cristal Red sötvattensräkor jag fått av pappa & som jag har i mitt Vivarium, en kombination av akvarium & växthus.

Krister åker in till stan & Marieberg för att handla en väska medan jag fixar med bloggbilder & text hemma för den tid jag inte hade bloggat.

Dirty Dancing 2. Amerikansk romantisk komedi från 2004. Katey Miller flyttar till Havanna med sina föräldrar och sin yngre syster. Familjen bor på ett tjusigt hotell där Katey möter kyparen Javier och de två blir vänner. När man på hotellet upptäcker att Katey och Javier umgås får Javier sparken. För att hjälpa Javier att få ihop pengar bjuder Katey in honom att delta i en danstävling och de två börjar träna tillsammans. Det dröjer inte länge förrän de blivit förälskade men den kommande revolutionen kan sätta käppar i hjulen för paret. I rollerna: Diego Luna, Romola Garai, Sela Ward, John Slattery. Regi: Guy Ferland.

Chef Academy. Amerikansk reality från 2009. Avsnitt 8. Franskfödde stjärnkocken Jean-Christophe Novelli kommer till Los Angeles för att etablera sin välrenommerade kulinariska akademi i Amerika. Professionella kockar och amatörer får chansen att läras upp i hans nya akademi i Los Angeles. Som en del i antagningsprocessen får de hoppfulla studenterna utföra en till synes enkel uppgift: att koka ett ägg på valfritt vis. Nio personer väljs ut att delta i Novellis Prestigefulla Amerikanska satsning.

Suttit & redigerat en massa bilder & texter till bloggen.

Möte Krister vid bussen. Han hittade en stor svart väska i lite liknande Louis V. stil. Han saknade mig & ville hem till mig igen. Softat ett tag tillsammans sedan diskat, lagats mat & det vart kycklingfilè i ugnen med wasabi, masman curry, mjölk & lite salt & peppar som marinad till kycklingen som ugnsgrillades. Ris med spiskummin, grönsaksbuljong & lite smör & sedan smörstekta trattkantareller till det.

The Legend of the Seeker. Amerikansk actionserie från 2008. Avsnitt 11. Kahlan blir av med sina krafter just när hennes hemland är i fara. Richard vänjer sig vid tanken på att situationen han har hamnat i faktiskt är värre än vad den synes vara. Finns det två Kahlan, ena den starka & maktgalna, den andra en känslofull & djup kvinna.

Vi var & handlade lite på ICA för att ha lite soft med läsk & lite annat gott som glögg ikväll efter att vi färgat håret & fixat lite hemma. Som tex det att färga håret som lär ta ett tag då vi båda ska färga våra hår.

Jag färgade Krister's hår först & tog sedan hand om mitt hår. Förre & efterbilder på mig. Vilket är snyggast. Jag tycker nog att det svarta vart bäst. Hehehe...men var ju meninge att jag bara skulle vara blond till Halloween. Ja snyggt svart hårig nu.

Här jag & Krister helt nyfärgade i håret & visst var det snyggt på oss båda?!

Var ute med Lucky en sväng i mörkret & sedan vart det en glöggkväll med en jätte god mörk BLOSSA glögg som vi köpt i affären & kokat med mandlar & russin i. Gott & Riktigt mysigt tillsammans.

Softa i soffan resten av kvällen. Bara myste & snackade en massa. Krister är verkligen en Underbar kille som verkligen får mig att bli riktigt glad & känner mig oerhört omtyckt av. Han ser verkligen mitt inre trots sin ringa ålder, men jag blir varken förälskar/kär/älskar i ålder el. utséendet helt & hållet utan det är en personlighet jag blir förälskad i, tror att jag kanske är lite förälskad.

2 kommentarer: