tisdag 2 november 2010

Måndag...Soft hemma med Dator & TV-kväll.

Softat, varit ute med Lucky & sedan bara suttit på nätet. Bloggat, chatat med folk. Pratat med Philip. Han gör mig alldeles varm i kroppen.

Kollat Amerikanska Kändisars utstyrslar under Halloween. http://kandisnytt.msn.se/index.cfm?objectid=98249

Kollat lite på facebook, qruiser m.m. sedan bara softa i soffan hela dagen när jag inte var ute med Lucky.

Mat. Vart tunnbrödsrullar med pepparsalami, chorizokorv & medwurst. Gott gott!

Havets udda varelser. Naturfilm från 2009. Havet är fyllt av bisarra djur. En rocka som jagar med starkström. En kamouflerad marulk som fiskar med bete. En mollusk med huvud som en dammsugare. Hajar med huvuden som tandade sågar. Ja & mycket mer, men främst om att dessa djur faktiskt håller på att försvinna pga människans girighet. Även 03/11 i Kunskapskanalen och 06/11 i Kunskapskanalen. Underbart & sevärt program.

Softat på facebook. Sms:at med Philip & ska se mer på TV. Då det är TV-seriekväll.

Americas Next Top Model. Se en teaterföreställning & sedan få göra det själva.. Utmaning blir senare för Dania Ramirez & ska göra en livereklam för Covergirl. Vinnaren får ett photoshot i tidningen Seventeen. Tatiana vann den. Sedan fotograferingen för dagen var Vampyrer som ämne. Vita linser som gjorde dom helt blinda. Passar ju bra nu vid Halloween.

Vart en hel del snygga & lite läskiga bilder...

& här ser ni en del av dom. Sexiga samtidigt som dom är lite otäcka, men snygg modellkille.

Ätit lite Brownies. Ja jag är en riktig gottegris, men man lever bara detta liv en gång.

Svenska Hollywoodfruar. Svensk realitysserie från 2010. Säsong 3. Avsnitt 2 av 10. Maria Montazami besöker Helsingör och stadens ostigaste butik. Det är dags för familjetestet. Vem klarar av att stanna längst i den stinkande butiken? Hon hjälper även sin mamma med ett konstvernisage. Päivi Hacker planerar en romantisk övernattning för sig och maken. De ska sova utomhus i tält "Hollywoodstyle", med leopardsoffor och romantiska violinister. Isabel Adrian förbereder sig att följa med sin man Steve på en av hans spelningar. Hunden måste checkas in på stans lyxigaste hundhotell och dottern måste få en nanny. Agnes-Nicole Winter och väninnan Mara har bestämt sig för att lösa vårdnadstvisten om hunden Ruffy med hjälp av en hundpsykolog, men jag förstår inte varför?! Ta tillbaka din Hund Agnes-Nicole. Hon är Din hund & ska jag vara ärlig känns vännen Mara falsk. Agnes-Nicole var även på en Gratisevent & får en massa gratissaker. Även 07/11.

Softar & kollar på nätet, facebook bla & chatat lite med folk. Ska väl snart sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar