måndag 1 november 2010

Söndag...HUNDUTSTÄLLNING & soft bara!

Idag går det i Hundens tecken & jag ska gå på Hundutställning. Skulle inte ställa själv, men skulle kolla på vänner & nya bekantskapers hundar.

Här Storpudlar & unghundar.

En grå Storpudel i full klippning.

Storpudel hane. Superfin & som ville kramas & pussas med mig.

Fler unghundar av Storpudlar i sin fina röda färg.

Men som ni ser här även en svart unghund. Riktigt mysiga hundar gillar deras temprament & mentalitet.

Här 2 st. jätte fina Saluki hundar som är en ras som ligger nära Hjärtat mitt. ♥ Älskar Vinthundar.

Storpudlar igen. Härligt röda färger i olika nyanser.

Underbara hundar & ännu en ras som ligger mig nära i Hjärtat. ♥

Mexikansk Nakenhunds hane. Supersöta. Fullsöt kanske men Supersöta.

Papillon's också en supermysig ras. Här unghundar.

Prazsky krysarik en superliten & söt hundras. Påminner lite om en Dvärgpincher, men ännu mindre & Sötare.

Apropå Dvärgpincher. Träffade på Senad min kompis Therese man som ställde ut sina Dvärgpincherhundar. Deras hemsidor: Senads Dvärgpincheruppfödning. http://www.axelakes.com/ & Therese Kattuppfödningen & Hästarna. http://www.sayyads.se/

Träffade på Jeanette som har Tonic & Andros, hon jobbar i Sekretariatet & gosade lite med hennes hundar. Chinese Crested Dogs dom med som min lilla fröken Lucky.

Träffade på en superfin liten mörk Chinese Crested Powderpuff hane från Dirty Dogs kennel. Både uppfödare & nya ägaren, hennes egen syster fanns på plats & vi pratade en massa. http://www.dirtydogskennel.se/

Vart jätte kär i denna lilla kille & jag som inte ens brukar gilla Puffar, men Superfin, charmig, ville sitta i knätt & har en jätte fint litet huvud & av bra storlek.

Lilla killen som kallas för Alban el. Trassel. Han är så fin så, ja så fin så.

Dvärgpudlar. Här svarta individer.

Var ut en sväng med Albins ägare & rastade honom & pratade lite om honom & här kollade på andra hundar. Här flera Storpudlar.

2 st. Salukis & en liten trasselsudd som jag inte vet vad det var för sort av?!

Superliten Chihuahua hane som verkligen var teacup size. Ville inte gå i mattes koppel & ville inte alls bli utställd.

En fin ung Whippet som också är en ras som ligger nära Hjärtat mitt. ♥

Karelsk Björnhund. Mysig hundras som jag minns mycket från när man bodde i Kiruna. Där är Karelska björnhundar, Gråhundar, Huskykorsningar & renrasiga vanliga.

Dvärgschnauzer som också konstigt nog hittat en plats i mitt hjärta, även om jag mest gillar hundar med långt & smalt ansikte. Gillar dom pga kompisar som haft dom & Lucky's hundvakt har en liten tjej som heter Iza.

& skulle hemåt nu strax då jag måste hem till Lucky, men under vägen köpte jag hem lite saker till mig i matväg, hämtade min hårspray & sminkpenslar hos Lia, för att sedan cykla hemåt.

Soft & tar en promenad med lilla Lucky, men jag är helt slut i hela kroppen & huvudet, så nu skulle jag sedan bara ta det lugnt, vila & softa.

Kollat lite på nätet & gjort mat. Vart tunnbrödsrullar fyllda med mozarella, stark chorizokorv, smör, sallad & gurka. Gott gott!! Pratat för första gången i mobilen med min chatkompis Labinot. Han var supermysig att prata med.

Bonde söker fru. Svensk realityserie från 2010. Avsnitt 4 av 13. Bönderna är ute på sina gruppdejter där de försöker lära känna sina brevskrivare lite bättre. Ann-Katrins killar gör allt vad som står i deras makt för att fånga hennes intresse och Johan tycker alla sina tjejer är fantastiska. Efter dejten är det dags för bönderna att välja vilka fyra som ska få flytta in på deras gårdar.

Djursjukhuset. Handlade bla om en liten iller. En albinofärgad iller som det visade sig vara full med cancer & sedan avlivades. Om en falk som är i ett avelsarbete, en hona som ska blod & fertilitetstestas då hon inte fått några ungar med sin partner. Sedan om hästar el. snarare Ponny's som ska mättas för att framställa om dom är A, B, C, D-ponnies el. en liten häst. För en tävlingsponny är mer värd en en liten häst som måste tävla i andra klasser.

Skärgårdsdröm. Svenskt livsstilsprogram från 2010. Säsong 1. Avsnitt 6 av 10. Jocke och Camilla tittar på tre lyxiga pärlor i skärgården utanför gamla fiskestaden Hudiksvall med sin charmiga träbebyggelse. De letar efter ett hus där de kan få koppla av och utöva vattensporter mellan vardag och krogliv. Vi tittar bland annat på ett modernt hus med öppen planlösning på Lingarö med egen sandstrand samt en stor gård med egen brygga i Rogsta.

Brothers & Sisters. Amerikansk dramaserie från 2010-11. Avsnitt 4 av 18. Justin och Rebecca kommer till en återvändsgränd i sitt förhållande och Holly mår dåligt över att hon inte ens kommer ihåg sin egen dotter. Kitty kämpar vidare med sin kärleksaffär. HIV. Rebecca kanske ska göra ett stort val i siit liv & flytta.

Rizzoli & Isles. Amerikansk kriminalserie från 2010. Avsnitt 8 av 10. En kropp hittas i en park och den skyldige verkar vara Charles Hoyt, en seriemördare som en gång kidnappade och nästan dödade Jane. Maura försöker förutspå mördarens nästa drag medan Jane kämpar för att hålla sin rädsla under kontroll. I rollerna: Angie Harmon, Sasha Alexander, Lorraine Bracco.

Pratat med Sötnosen Philip, han får mig glad på nätet & första gången jag pratar med honom med. Han är verkligen en toppenkille & verkar verkligen vara en Supermysig, kärleksfull, omtänksam, filmälskande, estetisk & härlig kille precis som jag. ♥

Suttit på facebook, qruiser & annat en stund. Chatat med folk & ska bara softa & strax sova.

Scream Queens. Säsong 2. Ett gäng unga damer tävlar om en roll i en skräckfilm. Vad behövs? Ett riktigt bra skrik, trovärdighet, skådespelartalang och ett vackert ansikte.

Kollat TV & ska nu bara ta & sova då jag är supertrött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar