tisdag 18 januari 2011

Söndag...Soft dag, men lite bråk!

Skönt att komma igång med lilla bloggen igen. Är ju lite som terapi för mig med att skriva om mitt liv & bli uppskattad för det jag skriver & gör. Suttit på facebook, qruiser, emailen & andra chatliknande forum under morgonen. Varit ute med Lucky m.m. på morgonen.

Började prata med en jätte trevlig kille. Jimmy vars mamma Annelie föder upp Pudlar i mest standard, men som även nu parat den lilla Pudel hon har & hon kände en gemensam kompis till mig, pappa & Anki. Nämligen Karin Sandholm som även hon har en Storpudel (standardpudel) uppfödning. Annelie har kennel ArtAttack. http://www.kennel-artattack.com/

Kollat på blocket.se på olika saker Bland annat Vallhundar, tillbehör till får, getter & alpackor, Alpackor, får & getter.

Jätte fina Alpackor som jag jätte gärna skulle vilja föda upp, göra garn av ullen, sticka saker av det & sälja produkter, garn & livstock från dessa vackra djur.

Jätte fina Skogsfår som vallas av en vallhund.

Kollar på filmen Herbie med Lindsay Lohan som var på TV, då Krister ville se den.

Vi har ätit rostade mackor mest ost & vissa med kaviar, plus en omelett till frukost. Fått Krister att dricka mer vatten med. Jag dricker ju flera liter vatten, men minst 1 liter vatten per dag.

Kollar på nätet & fixar lite saker innan det vart TV. Skärgårdsdröm. Svenskt livsstilsprogram från 2010. Säsong 1. Avsnitt 7 av 10. Paret Simone och Peter letar efter ett fritidshus med gammal charm, med plats för släkt och vänner och så får det gärna ligga i Söderhamns skärgård. Paret bor i Stockholm men har stora delar av släkten i Sundsvall och vill hitta ett ställe som ligger någonstans mittemellan. Vackra Söderhamns skärgård är därför en het kandidat. Vi går på visning i tre olika hus, bland annat en gammal fiskestuga vid havet och ett fritidshus som ligger på en egen liten ö.

Mera på blocket.se Dubbelrexade råttor, rexade råttor, nakna & vanliga råttor.

Escape to the Country. Brittisk realityserie. Säsong 5. Avsnitt 17 av 24. Familjer som vill fly stadslivet får hjälp att hitta det perfekta huset på landet. Varje avsnitt följer olika familjer som får hjälp att hitta sina drömhus. Krister var ute med Lucky sedan. Gulleplutten! ♥

Gordons Great Escape. Brittisk matserie från 2009. Säsong 1. Avsnitt 3 av 3. Gordons kulinariska resa genom Indien avslutas med en resa till Kerala. Detta med en curry, lopp med oxar i Tamil Nadu och matlagning med en av Mumbais bästa kockar.

24 timmar. Svensk underhållning från 2010. Säsong 1. Avsnitt 2 av 4. När Sveriges mest älskade Hollywoodfru, Maria Montazami, flyttar ihop med sångerskan Anna Book uppstår tveklöst tycke. På 24 timmar hinner de dela både sorger, glädje och hårlockningstips. Tillsammans har de en härlig kväll ihop som präglas av skratt och värme. Bada badtunna, äta jordgubbar, åka motorbåt, göra tofsar & laga mat. Morgonen därpå får dock sorgligare förtecken. Anna vill berätta något väldigt speciellt för Maria och brister ut i gråt. Hon berättar att det på dagen var årsdagen för att hennes Anna hitta sin mor död. Sedan fotar dom varandra i lite snygga poséer. Man skulle verkligen både vilja lära känna Maria & Anna, då dom verkar vara så himla trevliga & gulliga människor.

Ätit managrynsgröt med socker & mycket smör, men Krister gick ut en sväng. Jag har blivit erbjuden att dansa på en tjejkväll som dansare & han tog lite illa vid sig. Jag gör ju inte det om han inte vill. Ja, nu vet ni det också. Jag har jobbat som manlig dansare för kvinnor på fester tidigare. Jag har inte gjort det på många år, men en bekant till mig frågade om jag ville dansa. Ska inte göra det, får inte direkt något betalt för det heller.

Americas Next Top Model. Säsong 15, avsnitt 1. 23 tjejer åker till Palm Springs för att tävla om en plats i den femtionde säsongen av Americas Next Top Model. Detta år är priserna större och bättre. Vinnaren kommer bland annat att synas i Italienska Vouge. Cyntia Rihley & en fotografering. Nu ska dom sedan gallras. Dom ska bli 14 st. tjejer från 23 st.

Han hade fortfarande inte kommit tillbaka. Fy fan rent utsagt, jag blir lite trött på dramat, men mest ledsen på allt.. Fattar inte han att jag även mår sämre psykiskt av detta. Chatat med lite kompisar som bla kommit med lite råd, men är ju jag i slutändan som måste fatta vilka beslut som ska tas. Kan inte Krister ta en ordentlig konversation. Hur ska vi då kunna vara tillsammans?! Han ringde sedan & sa att han var hos Lia. Brukar man inte då skicka sms el. ringa om man ska någon annanstans. Han var borta i över 3 timmar.

Han komm sedan hem, vi har pratat ut & det är nu bra! ♥ ♥

Time Out. Svensk underhållning från 2011. Patrik Sjöberg, Annika Andersson och Robert Gustafsson tävlar mot Sarah Sjöström, Claes Malmberg och Måns Möller.

Kollar på Arabiska Fullblodshästar på blocket.se Här på bilderna ett vackert skimmelsto & en vacker gråskimmelvalack som jag verkligen gillade. Hade velat ha båda två.

& på hastnet.se bla denna vackra unghingst, det söta lilla stofölet & detta ungsto.

Hittade även ett superfint litet Arabsto som är 9 år. Henne kände jag på en gång att jag hade velat ha, om jag haft pengarna. Kostar 35.000 kr.

Ett ganska fint svart Arabiskt Fullblodssto. Film på henne. http://www.youtube.com/watch?v=s7Z-_K3bYm8 fler bilder på henne. http://pre-arab.jalbum.net/Carpe%20Diem/

Flera Super vackra ston & ungston som man mycket & oerhört gärna skulle vilja ha.

Krister har ätit lite Mannagrynsgröt. Han var hungrig efter att inte ha ätit något på dagen.

Hittade 2 st. Arabiska Fullblodstränings, tävling & uppfödarsidasida. Prinsens Araber. http://www.prinsensaraber.se/

Den andra var Bakkelygaard Stuteri. http://www.stutteri-bakkelygaard.dk/

Det kollades på Rush hour 3. Amerikansk actionkomedi från 2007. Los Angelespoliserna Lee och Carter får i uppdrag, efter ett mordförsk på en ambassadör, att bege sig till Paris. Ambassadören hade bevis som skulle kunna stoppa triaderna, det mäktigaste och mest ökända brottsyndikatet i världen. I Paris finns en kvinna som känner till triadernas hemliga ledare och hon behöver nu skyddas. Men Lees och Carters uppdrag försvåras när det visar sig att en av triadens medlemmar är en barndomsvän till Lee. I rollerna: Jackie Chan, Chris Tucker, Hiroyuki Sanada, Max von Sydow. Regi: Brett Ratner.

Softa lite på datorn & sedan bara ta & sova gott i sängen min tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar