fredag 28 januari 2011

Torsdag...Hindersmässan, Myrorna, Krister åker hem!

Bloggat & fixat en hel del på datorn. Lagt in bilder, text & annat på olika klubbar på Qruiser m.m. Pojken har läst i sin bok han fått. 14 år till Salu eller något sånt heter den. Handlar om en 14 årig tjej som är prostituerad i Sverige. Sann berättelse.

Chatat med vänner & bekanta. Till frukost som pojken gjorde vart det Polkagriste & rostade limpamackor med plommonsylt.

Kollat på bla Rachael Ray livstils & matlagningsprogram, Project Runway kläddesignsprogram & Oprah Winfrey Show som handlade om homosexuella män som lever i skam i hetrosexuella äktenskap.

Fått mina naglar fixade av pojken, rensade & fixade lite fint.

Extreme Makeover Home Edition. Träfunkishus i Alaska. för en familj på 13 personer med en ensamstående mamma som även tog hand om en släktings barn.

Nej vi bestämde oss för att vi ska åka in till Hindersmässan för att gå där med tjejkompisarna Lia & Itchy.

Hindersmässan är en marknad i ordets sanna mening med massa marknadsstånd. Det säljs hemmagjorda ostar, marmelader, korv, rökt kött, brända mandlar, godis, fårprodukter, renprodukter, smycken & ja en massa annat fint, men sedan även lite krimskrams som billiga kläder & plast leksaker.

Hade funderingar på att köpa ett fårskinn, riktigt fint, vit bas med mörkbruna fläckar, men lite för dyrt för min kassa, 600 kr. Träffade även på Dennis & hans fru där. Var lite kul det. Även om relationen mellan Dennis & min kompis Lia inte är så bra, så var det kul att se dom & sprang på dom även på Myrorna senare under dagen.

Fick med mig att köpa på mig Soft nougat med 3 olika smaker: Whiskey, mörk choklad & päronsmak. En parmesansalami & extra rökt nötkött. Fast vart lite besviken över soft nougaten, den med whiskeysmak...smakade nästan ingen whiskey & var lite degig i smaken, men dom andra smakade bra.

Kollade även på en massa andra trevlig saker på Hindersmässan bla Fot, naglar & hudslipning med Orsa stenar & Aloe Vera Produkter. Hälsoglöd. http://www.halsoglod.se/ men hittade dom billigare på nätet på denna sida Peelingbutiken. http://www.peelingbutiken.se/

Sedan även Produkter från get & från Lillängens gårdsmejeri. http://www.lillangensgetost.se/ som även har fäboddrift på olika andra djur än geter. som fjällkor & även har Hedemorahöns.

Var på Myrorna en sväng med & dessa böcker fick jag med hem. 2 st. av Terry Pratchett. & en fotobok. Jag köpte GI-Boken till pojken, då han ska börja banta lite.

Väl hemma har vi redan provsmakat lite av parmesankorven jag köpte hem & myst lite innan Krister skulle åka hemåt emot Sandviken.

Jag har ätit småhackad falukorv stekt med vitlök, kummin & ris kryddad med curry & citronpeppar. Glas laktosfri mjölk att dricka till.

Klippt & klistrat med dom bilder som ska in för denna dag, chatar lite med Krister & en massa vänner & sitter på facebook & google bla.

Kollat på American Idol. Fasiken va vissa var bra, men andra fattar man inte vad dom tänker med. Säger inte folk åt dom att dom inte kan sjunga?!

Har en katt som snarkar...lilla Jinx som ligger brevid i soffan. Hahaha!! Chatar med folk på nätets olika chatsidor. Var ut med Lucky!

Quantum of solace. Brittisk action från 2008. Bond och M är ett internationellt nätverk på spåren. Efter ett mordförsök på M leder alla spår till Dominic Greene, en utvecklare av grön teknologi. Greene, en otrevlig typ, är fast besluten att tillskansa sig ett övergivet område i Bolivia i utbyte mot att hjälpa en kraftkarl att genomföra en kupp. CIA ser genom fingrarna och bara Bond kan stoppa Greene. Med hjälp av en pensionerad spion och en gåtfull skönhet. M undrar om hon verkligen kan lita på Bond, eller om han drivs av hämnd. I rollerna: Daniel Craig, Olga Kurylenko, Judi Dench. Regi: Marc Forster.

Den var väl sådär & kändes Absolut INTE som en James Bond film. Daniel Craig är så himla fel för den rollen.

Chatat med lite vänner bla Lassi från Finland, Pojkvännen & Patric som jag gick i gymnasiet med när jag var 16 år på Rättviks Naturbruksgymnasium innan jag skulle ta & sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar