onsdag 9 februari 2011

Tisdag...Film/TV...Djurdrömmar & Tvivlans känsla.

Bloggat medan killen & djuren sover ut. Jag lade in 2 st. inlägg bla en dikt som älskar en av deras största skatter. Deras barn. Dom plogar ute & solen skiner för en gångs skull.

Lyssnar på musik på Spotify. Tarkan, Ricky Martin, Ruslana, Sertab, Sakis Rouvas m.fl.

Fixade några mackor till pojken då han ska iväg på stan på arbetsintervjuer. Jag har inte ätit något alls, men ska ta mig något senare.

The Tyra Banks Show. Amerikansk pratshow från 2009. Tyra får besök av skådespelarna från den populära TV-serien Glee och dom får vara domare i en singoff med 2 st. gleek klubbar. Deras musik finns även ute nu. Sedan var Gabourney Sidibe från filmen Precious även där.

Äta & dricka Hasselnötskaffe & mackor. Mozarellaost & rökt nötkööt på 2 st. & parmesansalami på dom andra 2 st. Var ute en sväng med Lucky & sedan vart det film.

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy. (Liftarens Guide till Galaxen) Science Fiction komedi. Som är baserad på boken med samma titel.

Kollat blocket.se på bla Chinese Crested hundar. Mest små & söta valptikar, men även på någon liten hane. En del från vänner som har valpar. Sedan även på Sphynxkatter & kattungar. Där även en del av dom är kompisar som har kattungar till salu.

Även på Devon Rexer. Omplaceringar, kattungar & vuxna individer. Mysiga katter, jag vet ju som har 2 st. av dessa vackra & mysiga vilddjur hemma.

Lyckades även kolla på en ganska ovanlig ras. Selkirk Rex, som är en långhårig/mormalhårig katt med en vågig päls precis som Rexkatterna som Devon Rex & Cornish Rex. Vet inte om jag tycker den är snygg som ras, men kul & lite udda.

Afrikanska Pygmeigelkottar. Så himla söta djur.

Tamråttor...Pälsade i olika färger & även dubbelrexade, rexade & nakna. Hittade även på nakna möss. Fuzz möss som ni kan se nedan.

Getter...underbara djur, mysiga djur med mycket personlighet. Getter av olika lantras & Afrikanska dvärggetter.

Får av olika rena raser & blandraser. Både vuxna får & söta små lammungar.

& ganska självklart på Alpackor...kan inte slita mina ögon från dessa vackra & oerhört speciella djur.

Kollat på hastnet.se på Arabiska Fullblodshästar. allt från föl till ston, valacker & hingstar.

Även kollat på Isabellfärgade hästar av olika raser & typer. Oerhört vacker färg på hästar. Finns inte på Arabiska Fullblod, men är en oerhört fin färg & här ovan kan ni se flera individer i olika årdrar.

Jag skulle helst vilja ha Arabiska Fullblodshästar för deras skönhet & oerhörda ridbarhet, men om man ska se på det jag vill göra med livet i övrigt, så är det kanske inte den ras som passar bäst, utan kanske är Islandshästen som kan stå ute hela året om.

2 st. glas med mjölk att dricka. Funderar på livet & undrar vad det egentligen ska bli av mitt liv, ska jag gå resten av mitt liv & behöva leva med panikångest el. ska jag kunna få leva ett lyckligt liv för en gångs skull med ro i min själ & göra det jag drömmer om??

Lite tankens ord...

- Att se saker är inte att veta, för att vem som helst kan spela teater för kulliserna, men för att få veta sanningen om någon måste man fråga ärligt, hur egentligen en människa verkligen mår.

- Tänk på det nästa gång Du tror saker om folk & döm inte en person efter vad andra personer tycker om dom. Skapa Dig en egen uppfattning om vem personen är i fråga?!


Ja vart att göra lite mat att äta Blodpudding med Blåbärssylt & ännu ett glas mjölk. Krister är fortfarande inte hemma.

Kolla en till film, en film som jag såg senast jag var ca 12- 13 år. The Borrowers (Lånarna). En gullig fantasyartad komedifilm om små lånare som bor i människans närhet.

Läser en hel del om Alpackor på Österlen Alpacka. http://www.alpacka.se/index.html Dom har verkligen i stort sett all fakta man behöver för att lära sig om just alpackor, men känns som om mina tankar är på annat håll.

Måste prata med Krister när han kommer hem. Har haft många tankar som rullat i mitt huvud idag & kännt mig distraherad att ta tag i saker pga dessa tankar. Känns inte som om jag vet om jag vill vara tillsammans eller inte? Skrev ett sms att vi behöver prata, han ska komma hem, så att vi får prata då jag inte vet om jag vill vara tillsammans med honom eller inte??

Har kännt mig osäker i några veckor, men kastat bort tankarna, men nu så vet jag inte längre hur jag vill göra??

Han kom hem vid ca 20.30 & vi har nu pratat ut & det känns skönt att ha gjort det. Han förstår & vi får ta en dag i taget. Han söker jobb & så för fullt för att jag & han ska få bli lite bortskämda & ska kunna må bättre i livet.

Jag ska ge honom en ärlig chans för jag vet att han älskar mig oerhört mycket & att jag har känslor för honom, även om dom har svalnat lite & jag känner mig vilsen i livet.

Tar ett glas rödvin att dricka för att lugna mig lite & kollar på Sommar i Sverige. Svensk underhållning från 2011. Under sin vistelse i Stockholm passar Catharina på att gå på en het blinddejt. En annan som vill gå på dejt är dansentusiasten Sven. Vi följer honom när han går på singelevent där han bland annat prövar speeddejting och hoppas på att få möta en dansälskande kvinna. Vi får även hänga med Paula och Barbro på semesterns höjdpunkt: Gojskoj, en happening för papegojentusiaster från hela landet. Enda smolket i bägaren är att det börjat gnissla så smått mellan de båda fågelvännerna. – Visst har vi lite smådispyter och sånt, men vi har faktiskt haft tur med vädret, säger Barbro diplomatiskt.

Kollat höns...Dvärgkochinhöns. Nog den hönsras man skulle börja med när man skaffar höns el. kanske Silkeshöns.

Kollat på äldre inlägg i bloggen. Tog en glas vin till & Krister tog ett glas med, lite chips & passionfruktsläsk. Pratade lite mer & så.

Kolla lite mer film. Wild Wild West. Amerikansk cowboy/framtidskomedi. Ganska kul film!

Ut med Lucky en sväng, dusch & nu ska här sovas efter att jag fått massage av Krister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar