söndag 20 mars 2011

Lördag....Lugn dag bara då jag har magkatarr.

Jag har tagit det lugnt, men varit ute med djuren. Fixat frukost. Vi har ätit sirapslimpsmackor med 2 st. med kokta ägg & kaviar & 1 st. med mortadella. 1 st. varsin sharonfrukt & nyponsoppa att dricka till det.

2 st. The mayhem at the manor. "The manor house". (Kaos på kastellet). Tim & Torquil. Motorcykelknuttar, speeddating & dressyrtävling. på Barnby Moor Hall.

Million dollar listing. Amerikanskt program som handlar om 3 st. unga fastighetsmäklare. Oerhört trevligt & kul program.

Krister var ute med hundarna en sväng på en längre promenad då jag inte får anstränga mig har läkaren sagt.

Escape to the Country. Ett husletarprogram som letar efter hus till klienter som vill bo på landsbyggden i England.

Legat & ritat på hus & vilat med hundarna i soffan. Ätit lite godis med.

Extreme makeover home edition. Navajofamilj Yazzie som får ett nytt hem i hoganstil byggt i grön/naturvänlig & återgivande design & användning som med solvärme & vindkraft.

Ätit resterna av grönsakssoppan & 4 st. sirapslimpmackor.

MouseHunt (Mus i sitt eget hus). Amerikansk komedifim med 2 st. bröder som ärver en snörfabrik & ett gammal hus. Ett hus som visar sig vara värd en förmögenhet, men med en objuden gäst som huserar i det.

Suttit lite på nätet, men mest vilat, Krister sover en sväng med. Han är trött efter att varit orolig för mig innan dom visste vad som det var jag hade. Fixat lite med bilder till bloggen, men får senare ta & blogga, men inte idag, blir nog på söndag.

Pratat...med kompisen Camilo på mobilen.

Conviction Kitchen. (Kåkfarare i köket) Kanadensisk underhållningsserie från 2009. Den brittiske kocken Marc Thuet och hans fru och affärspartner Biana Zorich tar sig an en svår utmaning. De har tre veckor på sig att öppna en ny lyxrestaurang och träna upp en ny personal för arbetet. Lärlingarna består av före detta fängelsekunder som helt saknar erfarenhet av restaurangarbete. Många av dem har aldrig haft ett riktigt arbete och nu tvingas de ge allt för att lyckas. Om restaurangen inte går med vinst inom tre månader så kommer de stå på gatan igen. Avsnitt: 1 / 8.

Krister har tagit hand om hundarna mest idag, varit med dom & sånt då läkaren har sagt att jag måste vila.

Kollat lite mer på datorn ett tag & sedan bara tagit & sovit. Skönt att få sova i sin egen säng. Tyckte inte om att vara på sjukhuset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar