måndag 21 mars 2011

Söndag...Hemma. Tanke till Offren. Filmdag!

Varit ute med hundarna. Suttit vi datorn för att fixa med blogginläggen för onsdag, torsdag, fredag & lördag. Sedan ligger jag bara med hundarna i soffan.

Fixat frukost till mig. Dadlar, 1 st. Sharonfrukt, 2 st. sirapslimpsmackor med Svennes Dillkaviar, 1 st. laktosfri gräddfil med dadelsirap & 3 st. halvt löskokta ägg.

Hundarna ligger & solar sig. Tingeling på köksgolvet, där Nala ville vara med lite & Lucky i vardagsrummet på fönsterbrädan.

Morgon Nyheterna. Var bla. om USA & Storbritannien har attackerat libien med stridsrobotar för att störta Libyens diktaturregim & mannen Moammar Khadafi. Sedan även om Japan & det hemska som hänt där med jordbävning, översvämningar & tusentals människor som dött m.m.

Jag ber en liten bön....för Japans folk & hoppas att det ska kunna bli ett slut på det hemska som hänt landet & dess befolkning.

Ätit lite torkad mango & papaya, men även lite vanligt smågodis.

Ska ta & vila lite & kolla på film....Filmen Casanova. Som handlar om en riktig tjejtjusare i den vackra flytande staden Venedig. Men kan kärleken infinna sig även hos en tjejtjusare som han?

Hundarna ligger hos oss här i soffan & här kan ni se lilla söta Tingeling hos Krister. Hur söt får man egentligen vara?? Han går sedan ut med dom, då doktorn har sagt att jag inte får anstränga mig, även om jag är ut emellanåt med. Lilla Tingeling har börjat att få fläckar, svårt att se på dessa bilder, en lovar att när det blir varmare & solen tagit lite mer kommer dom att synas på dom bilder jag tar. Små fläckar på några få ställen på kroppen & runt höger öga.

Jag ska se en annan film nu, men Krister vill inte se filmen pga att han tycker att Robin Hood temat är löjligt för att han sett tecknade filmen & serier om den, men inte denna film. Lite surskalligt & omoget av honom. Då det är en jätte bra film.

Robin Hood. Prince of thieves. Handlar om den legendariska Robin av Locksley alias Robin Hood & hur han i sin kamp emot den onda sheriffen av Nottingham & hans häxa. I kampen har han en tatuerad man som han räddade livet på i Jerusalem & senare även det fredlösa folket som lever i den så kallade spökande skogen Sheerwood, men även i den vackra Lady Marian.

Druckit en Foco med Lycheesmak. Kister diskar under tiden som jag kollar filmen.

Jag har ätit sista av grönsakssoppan som jag gjort & 4 st. knäckebrödsmackor & mangojuice att dricka. Sedan har Krister ätit lite annat han stekte. Grönsaket av olika slag. Han gav det sista av soppan då han vet att jag inte ska äta stekt, så han värmde den till mig.

Det tar på kroppen, även om jag inte ansträngt mig mycket att ha magkatarr. Ska in till stan på måndag så hoppas att det inte blir allt för ansträngande. Måste lämna papper till bla Socialen & köpa frimärken till lite brev som ska skickas till olika ställen.

Vovvarna ligger hos mig i soffan, även Krister i andra ändan av soffan. Mysigt kan man säga...

The Sword and the Sorcerer. Fantasyfilm. Ingen superbra film kanske, men var ett tag sedan jag såg den.

Jag har varit ute med hundarna en sväng. Ponnyakuten. Frihetsträning i detta avsnitt. Något som jag alltid har sett som en självklarhet att träna med sina hästar. Dom får även träna med hästen Nicke & dom får även rida för Pontus Västergren. Krister ska åka iväg & handla lite på ICA MAXI.

Djursjukhuset. Ett program med olika sjuka djur. Isabellfärgad islandshäst som ska rönkas över revbenen då han har hosta, gå in med provslang i halsen & även en kamera. En boaorm, en hane som har en förstoppning, men det visar sig att det faktiskt inte är en hane utan en hona med stopp i äggledarenav ett ägg. En äldre älgkalvstjur som skadat sig i benet & är halt, men sedan försvann hältan bara på en gång. Hundsim med 2 st. äldre hundar & 3 st. yngre. som ska få simterapi för att hålla deras muskler mjuka & härliga.

Kollat på bla qruiser & facebook på nätet. Kollar även lite annat som email & så med. Bara suttit & kollat, men även lagt in bilder på facebook.

Jag ska dock nu ta & sova då jag har lite ärrenden jag behöver göra på måndag, så natta kudden nu snart. Zzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar