tisdag 22 mars 2011

Måndag...Ärrenden på stan. Handla & lugn kväll.

Varit ute med hundarna. Som är det första jag gör på morgonen efter att jag klätt på mig, men så är det ju att ha hundvalp & hundar. Suttit på nätet...Chatat med Jennie lite. Skrivit i mina klubbar på Qruiser.

Bloggat! Softat...fixat lite med ett brev där jag ska skicka lite vattenväxter till en kompis, Ewelina. Även duschat, gjort mig i ordning för att åka in till stan för att kopiera, skriva ut, posta & lämna papper.

Frukost...vart lite havregrynsgröt med smör, äpple & socker i till frukost. Sedan ett äpple på sidan med.

Åker in till stan för att göra lite ärrenden & att först hoppa av vid Våghustorget för att gå till Nordea banken för att skriva ut lite papper från minsida. Krister följer med mig till stan då han ska göra lite ärrenden med.

Var först & köpte ett frimärke på Pressbyrån till det brev med vattenväxter jag ska skicka till Ewelina, postat det, sedan varit på Socialkontoret för att kopiera/skriva/lämna in papper om ansökan för pengar, medan Krister var på Arbetsförmedlingen. Efter att ha varit & lämnat in papprena så gick jag till Världsbutiken för att kolla lite vad dom hade inne. Vart dock inget att köpa. Försöker att få tag i Krister, fick tag i honom efter några gånger jag försökt att ringa. Vi mötes utanför Ali Baba där jag skulle handla en del saker som tex. bröd, torkad frukt, purjolök m.m.

Efter att ha varit där gick vi till Myrorna där jag alltid blir så glatt mottagen. jag är ju stammis där & har ju även jobbat där. Helena som jobbar där är så himla gullig jämnt. Hon hejar & man får kramar & så vidare. Love her!! ♥ Här fyndade jag lite saker. Lite DVD-filmer, VHS-film & böcker.

Vi åkte sedan buss till Lidl där jag även skulle köpa hem lite mat av olika sort bla örtkyckling, vitlöksbröd, pålägg & annat.Vi tog sedan & gick hemåt. Krister fick bära det mesta då jag inte får anstränga mig & bara av att bära min väska & en lättare påse kände jag av magen.

Lagade mat. det vart en purjolök, lök & nudelsoppa med persilja & ruccola i. Små bröd med kokt skinka & smör. & sedan även flädersaft att dricka.

Det vart även en nyttig banan till efterrätt. Gott Gott!

Busat en hel del med hundarna. Mina små sötnosar & här på filmen Lucky som tokar sig i soffan med mig.

World's Strictest Parents. Handlar om 2 st. tonåringar från olika hem som får flytta in hos en familj med stränga föräldrar.

Trädgårdstoppen. Ett jätte fint trädgårdsprogram om fina små trädgårdar i Sverige.

Duplex. Amerikansk komedi med Ben Stiller & Drew Barrymore. En film gjord av Danny DeVito.

Sitter på datan min lite & internet, fixar med bilder till bloggen min för dagens inlägg.

America's Next Top Model 15. Amerikansk realityserie från 2010. Top Model. Finalavsnitt. De två finalisterna Ann & Chelsey fotograferas av Vencent Peters. Tjejerna filmar sin CoverGirl-reklam & överraskas av att deras föräldrar kommer till Italien, innan de möter Ian Bart från IMG Models. På catwalken är de klädda i Roberto Cavallis fantastiska kreationer & deras föräldrar får se dom på catwalken. Robert Cavalli är sedan gästdomare och hjälper till att besluta vem av dem som är säsongens vinnare.

Tjejerna gör reklamfilm & här ett foto från den Covergirl reklamen.

Tjejerna på Roberto Cavallis modevisning som dom fick gå i.

Roberto Cavalli & tjejerna på sista bedömningen inför domarna i denna säsong.

Båda tjejernas Covergirl foto. Ann & Chelsey.

Vinnare vart Ann...Visste det innan...men ändå kul att se. En nörd som får sin revansch!

Fruktansvärd hosta som inte vill ge med sig. Host...Host!! Usch & Fy! Jag har sagt upp bekantskapen med en kille, Mathiaz som jag tycker har bettet sig illa. Vill inte ha människor i mitt liv som inte kan bette sig civilicerat & värdigt.

Tycker inte om att jag ska få skit för vad någon annan människa har gjort. Kan han inte tåla att jag vart förbannad för det är han inte min vän.

Suttit på Internet på bla qruiser, emailen & facebook m.m.

Superstylisten Jonas. Svensk realityserie från 2010. Det är en viktig vecka för Svenskan & Top modellen Mini Andén som ska på stor galapremiär för sin nya film The Mechanic. Jonas skickar sin assistent Nikki för att hämta en klänning som han anser är perfekt för Mini. Det visar sig dock att en annan superstylist redan lagt beslag på den: Rachel Zoe. Jonas är inte den som ger upp i första taget och är fast besluten att ta tillbaka den från konkurrenten. Medverkande: Jonas Hallberg. Säsong: 1 Avsnitt: 2 / 8 Produktionsår: 2011.

Fortsatt sitta lite på datorn innan jag skulle ta & sova....Zzz...!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar