tisdag 15 mars 2011

Måndag...TV-dag då jag är sjukare.

Soft...sovit ut äntligen ordentligt, men mer halsont. Ute med djuren, sedan lekt lite med Tingeling.

Har suttit & bloggat, kollat facebook, qruiser & bloggat.

Sms:at med Mathiaz. Pratat med Vårdcentralen & har en tid klockan 11.30 på onsdag 16/3. för att kolla med min sjukskrivning & kanske även ta & kolla min hals.

Har även idag fått veta att jag ska till Närpsykatrins öppenvårdsmottagning på Universitetssjukhuset den 22/3 kl. 11.00. för att påbörja min ADD utredning.

Masterchef. England. Lagas pilgrimsmusslor bla.

Läst & kollat lite om Alexander McQueen. En gudomlig Designer som tyvärr inte lever längre.

Frukost...laktosfri kvarg & honung. mackor med ägg, sockerkaka & grönt te med honung.

How clean is your house. Brittisk realityserie från 2008. Kim Woodburn och Aggie MacKenzie besöker brittiska hem som är i stort behov av städning. De går igenom hemmet med de boende och ger dem råd om hur man håller rent. Sedan är det dags att ta på sig skurhandskarna och börja röja upp i röran. Kim och Aggie avslöjar också skrämmande fakta om bakteriehärdar som lurar i hemmet.. Medverkande: Kim Woodburn, Aggie MacKenzie. Säsong: 4 Avsnitt: 9 / 14.

Fixar lite på datorn & laddat upp 2 små filmer till Facebook. - Here's comes the bride, 60 inches wide.

Colin & Justin's Home Heist. Brittisk livsstilsserie från 2010. Inredningsduon Colin och Justin har bestämt sig för att lära kanadensarna ett och annat om heminredning. De överraskar människor i deras hem och gör en total makeover. Säsong: 2 Avsnitt: 23 / 26. Dom gjorde om ett sovrum & en hall. Vart riktigt snyggt & till sin hjälpa hade dom även Cheryl Torrenueva en riktigt duktig inredare

Tingeling tycker jag verkar trivas väldigt bra här & busar med Jinx & ja...kolla filmen. Katt att dra lite i svansen & busa med. Ut med odjuren.

Jag själv vilar i soffan, så himla trött av förkylningen & Krister ska fixa lite kaffe åt mig.

En plats vid havet. Brittisk livsstilsserie från 2007. Ed och Martine vill öppna B&B som specialiserar sig på yoga på Isle of Wight. Medverkande: Seetha Hallet. Säsong: 4 Avsnitt: 12 / 20 Produktionsår: 2007.

Krister ska åka iväg en sväng för att handla lite & jag stannar hemma & vilar, men ska ut med hundarna en sväng sedan bara ligga i soffan & kolla på TV.

Grand Designs abroad. Brittisk livsstilsserie. Nicky och James Dobree växte upp i bergstrakter och båda har ljusa minnen av det. Därför var det naturligt för dem att leta efter något bland Frankrikes högsta toppar, i Alperna. Men att flytta familjen med två söner från södra London till en renoverad 300 år gammal bondgård är inte det lättaste. Medverkande: Kevin McCloud. Avsnitt: 7 / 8.

2 st. avsnitt. Border Security Australia. Australisk dokumentärserie. Följer expertteam som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.. Avsnitt: 103 & 104.

Masterchef. England. Lagas lax bla.

Gjorde en tekanna med Pai Mu Tai te & ätit lite kardemummaskorpor med smör som dopas i teét. Fixar även lite med detta inlägg & redigerar bilder. Kollar lite på tagged, emailen m.m. Var ute med vovvarna.

Americas Next Top Model 15. Amerikansk realityserie från 2010. Top Model. De får göra övningar i skådespeleri med Barbara Terrinoni för att kunna slappna av mer i sina castingmöten med potenciella arbetsgivare.

Övningarna dom gjorde med Barbara Terrioni. Var för att dom skulle kunna vara mera avslappnade vid sina castingbesök.

De fyra finalisterna fick träffa den fantastiska Franca Sozzani. Italian Vogue redaktör.

Tyra leder flickorna genom en utmaning som kräver att de skildrar rörelse och känsla när de poserar i en film kåseri. Modelli Folli. I detta avsnitt skickas två av de aspirerande modellerna hem. Avsnitt: 11 / 13. Produktionsår: 2010.

Kayla från en av bilderna i Modelli Folli. Lite lekfullt & kul...

Tyra Banks coachar tjejerna genom allt & är producent av det hela.

Kayla & Jane som poserar för Modelli Folli filmen.

Tre av tjejerna i Modelli Folli. Här även filmen. Modelli Folli filmen. http://www.youtube.com/watch?v=wRBIYwMSD18

De som fick åka hem var Jane & Kayla. Jag ville att lesbiska Kayla skulle få vinna.

Ätit 2 st. Kiwi frukter. Gott gott! Få i mig lite mer C-Vitaminer även om jag äter & dricker vitamin/mineraltabletter & vätska.

Men ska även äta lite mat nu. Blir ris & kycklingköttbullar med ketchup & soja.

Superstylisten Jonas. Svensk realityserie från 2010. I premiäravsnittet får vi följa med när Jonas Hallberg besöker olika showrooms i Los Angeles för att hitta kläder till en stor plåtning av Izabella Scorupco. Vi får värdefulla modetips och Jonas gläntar även på dörren till sitt hem, som är minst sagt färgstarkt. Jonas får också ett mycket smickrande jobberbjudande som modechef på modetidningen Treatz Magasine. Mini Adén bokar tid med honom & ska få hjölp. Vi får följa Jonas minst sagt annorlunda vardag i ett dagboksliknande program. Allt ifrån bråk med modeller som inte kommer i tid till galet glamourösa fester hemma hos Hollywood-eliten. Säsong: 1. Avsnitt: 1 / 8. Produktionsår: 2011.

Degar på datorn, hundarna sover, ska kolla lite på nätet, hundarna ska ut sedan ska det tas & bara sovas. Klockan är över 01.00, ska försöka att sova, men kryper i hela kroppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar