fredag 25 mars 2011

Torsdag...Soft dag. God mat. Filmer & Sova tidigt!

Varit ute med hundarna vid ca 06.30 som oftast på morgonen. Fast jag är Sjukskriven, så tycker jag inte att man kan ligga & dra sig hela dagarna. Tagit förkylningsmedicin, bloggat & kollat nätet. Ut med hundarna igen på en liten sväng, lilla måste få göra nummer 2 när hon ätit. Sedan tillbaka på datorn en stund.

Frukost. Mannagrynsgröt med smör & socker & 2 st.mackor med kokt skinka. Päronsaft att dricka till.

Kollat på lite matlagningsprogram. Rachael Ray & Masterchef.

Mellanmål. Vart en banan & torkad ananas att snaska på & päronsaft att dricka.

Fixar lite på datorn med olika klubber på qruiser bla. Sedan även suttit på facebook ett tag, men ska ta & umgås mer nu med Krister då han ska åka hem på fredag.

Gjort våfflor med sharonfrukt, banan & rinnande grädde & honung idag till lunch, även om det är våffeldagen på fredag, men Krister kommer inte att vara här då.

Ta & kolla på film. Men at work. Amerikansk action komedi.

Middag...Vart en gräddig purjolöksoppa med romsås i, färska morötter & till efterrätt torkade dadlar.

Kolla lite mer film. Romancing the stone (Den vilda jakten på stenen) & filmen The Jewel of the Nile (Den vilda jakten på juvelen). 2 st. Actionkomedier med en härlig swung i.

Var så himla trött, så jag gick & sov vid 20.00. slocknade strax efter det. Krister var ute med hundarna & var även en sväng till Agneta innan han kom hem för att sova, men jag sov som en stock, så vaknade inte. Zzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar