lördag 2 april 2011

Fredag...Dröm. Djur & Alternativ.nu

Drömde inatt en dröm som jag har drömt många gånger fast i olika skepnader, att jag ska öppna eget. Jag drömde att jag öppnade en inredningsbutik, kombinerad med Modern konstgalleri.

Kanske vorre något att skapa för att jag ska få det andra med i livet??

Ut med dom, mat till djuren, ut igen. Smörjt in min bröstkorg med Vicks VapoRub & sedan skrivit i facebook & bloggen. Chatat med Denny, Jonaz, Nathalie & Krister m.fl.

Rachael Ray. Handlade om allergi så kom att tänka på att jag kanske skulle se till att fixa något för min pollenallergi. Nässpray med kortison var rekommenderat.

Suttit lite på nätet & sedan frukost. 2 st. glas med apelsinjuice. En yoghurt med musli, mango & hallon. 2 st. mackor med edamerost & stort äpple.

McLeods daughters. Australiensk dramserie. Man ska hjälpa sina medmänniskor, att behandla någon illa kan slå tillbaka lika mycket på en själv & låt ditt hjärta tala.

Kollat på nätet en massa bara på olika djur på blocket.se Här ovan Silkeshöns & nedan Dvärgkochin.

Andra hönsraser som Hedemorahöns & andra raser med.

Ankor av olika vackra sorter som Myskanka & Mignonanka m.fl.

Skånegäss & Italienska gäss m.fl. (Skånegäss ovan).

Olika sorters får & här ovan Gotlandsfår.

Göingegetter. Jämtgetter, andra getraser & blandraser av get.

Dom vackra & väldigt speciella Angora getterna med Skruvade horn & en lång & lockig päls.

Igelkottar, ja närmare bestämt en tam ras som heter Afrikanska Pygméigelkottar.

Kaniner... Här ovan Lejonhuvudkaniner, men kollade även andra raser som Gotlandskaniner & blandraskaniner.

hastnet.se & kollar på Arabiska Fullblod bla. detta 5 årig sto ovan & unghästar av olika kön nedan.

Var ute en liten sväng med hundarna. Gud vad tråkigt väder det är ute, grått & trist. Hoppas att det blir bättre väder på lördag då det är Chinese Crested hundträff.

Lunch...En läsk med hallon & rabarbersmak, att äta Raviloli fyllda med köttfärs, nachosships & efterrätt lycheefrukt. Hundarna har fått varsina tuggpinne. Gott gott...ser det ut att vara för dom.

Pratat med Krister i mobilen & även vännerna Camilo & Lia idag, men vill vila min röst så vart inga långa samtal.

Även kollat en del på Islandshästar hastnet.se. Ston, valackar & hingstar..

Amerikanska miniatyrhästar. Hingstar & ston. Ganska unga alla av dom.

Kollat på sidan Alternativ.nu som är en hemsida för alla som vill leva en alternativ livstil som kan innebära i stort sett helt självförsörjande hushåll, men här finns nog något för alla människor som gillar att vara lite husliga, djur/natur/växt/odlingsälskande & pyssliga.

Djursjukhuset. Svensk reportageserie från 2011. Någon av de elektriska ålarna Elvis och Elvira har svalt en spik. Men man vet inte vilken av dem. Så båda måste röntgas under stort ståhej och rabalder eftersom en elektrisk stöt från Elvis och Elvira kan innebära döden. En Zebra ska behandlas för sin hov. Utraljuda en Shiresto om den är dräktig. En Engelk Bulldog som ska vaccineras för sin 12- 14 veckorsvaccin. Dessutom gör ”Djursjukhuset” sitt första nedslag i Indien där Jonas Leksell får slita hårt när han ska hjälpa Johan Lindsjö att behandla bufflar mot skabb. Missköta åsnor med uppskurna näsborrar, djur som räddats från djurplågeri & hundar som blivit misshandlade. Säsong: 6. Avsnitt: 1/ 10.

Om du vill kunna hjälpa dessa organistationer & människor som hjälper djuren i olika länder så gå in på denna länk för att se vad det finns för några. http://svt.se/2.150273/1.2351256/ideella_djurvardsorganisationer

Tagit det soft bara idag. Jag vill ju då gå på Chinese Crested hundträffen på lördag där vi går promenad, låter hundarna leka & busa med varandra, vi pratar om saker & fikar eller grillar tillsammans. Jag kollar även lite på facebook & hoppas på bra väder på lördag.

Fortsatte att kolla på Alternativ.nu som är en oerhört intressant sida.

Dricker varmt vatten med honung & riven ingefära. Blir tokig på den här jäkla halsen & hostan.

Sitter på nätet på bla Qruiser en sväng bara & kollar lite & chatar med människor, ska sedan efter att ha varit ute med hundarna ta & sova.

ZzzzzzzzzZzzzzzZzzzzzzzzz....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar