söndag 3 april 2011

Lördag...Chinese Crested Hundträff & Filmkväll.

Gosat med hundarna på morgonen. Sovit 2 timmar längre än jag brukar, men antar att jag behöver det för att bli frisk från min nedrans halsont & förkylning.

Gett djuren mat, var ut en liten sväng till & sedan bara mys i soffan. Bloggat & sedan bara har det soft & fixar lite småsaker.

Kollar på Svenska programmet Talang från 2011. Ja vissa var duktiga, men tyckte dom flesta var ett rent skämt bara & en del av dom skickade dom vidarre.

Nej, jag ska göra mig i ordning istället & göra i ordning hundarna med. Jag duschade & fixade mig i ordning. Åt frukost Gräddfil med honung & 2 st. ostmackor. Skall bli upphämtad klockan 13.45. av Hannele & hennes gubbe Jerry.

Chinese Crested Hundträffen. Var väldigt många små Chineser & 3 st. andra hundraser. 1 st. Phalene, 1 st. Bedlingtonterrier & 1 st. Dvärgschnauzer. Här ovan Lucky, men även lilla Tingeling som är på sin första Hundträff.

Gulliga vännen Ida's Supersöta hundar. Kaia närmast, sedan Luna & längst bort hennes Bedlingtonterrier Ninja.

Massa hundar & Tingeling mitt i allt. Det gick väldigt bra även om lilla Tingeling var lite blyg, men det förstår man med alla hundar.

Lilla Sötnosen Tingeling som springer runt bland dom andra hundarna. Min lilla minsting & bebis.

Tingeling, Lucky & dom andra hundarna som gärna ville lukta på henne & se vad det där var för en liten krabbat.

Vi är ute på Hundkapplöpningsbanan där det var inhängnat för att allas hundar ska kunna springa lösa då några hade hundar som kunde vara lite rymmare. Sixten närmast & Ninja, Kaia & några andra hundar som busar.

Lite hundar som leker & busar runt.

Jag & lilla Tingeling som ville komma upp i famnen efter ett tag då det vart lite mycket med alla hundar runt omkring & då man var lite trött.

Luktar & går runt. Lucky i sin fina kamoflage overall.

Nästan alla människor som var med, Ida & Hannele inte med på bilden.

Mysigt med alla hundar som springer runt, busar, leker & bara umgås med varandra. Nando's ägare bakom hundarna.

Lilla Lucky hos husse... vill gosa lite med husse.

Min lilla tant. Vad jag älskar henne. ♥ ♥

Hannele, Ida & Anna som står & pratar tillsammans.

Ninja, Ida's Bedlingtonterrier som verkligen älskar att busa & vara med på Chinese Crested träffarna.

Lucky med 3 st. av hanhundarna som var med på träffen.

Så himla mysigt med alla hundar.

Min lilla drottning Lucky som har kul på träffen.


Hundar & människor som umgås med varandra & vi bestämde oss för att gå ett varv runt hela banan inne på gräsmattan i mitten.

Mysigt att gå här ute & bara vara. Känner att det ger mig lite av en energiboost & som man behöver ha i livet ibland. Lite trevliga människor & hundar att umgås med.

Anna med flera av hundarna runt sig, Ida med ryggen till & Linda N. i bakgrunden.

Bus & lek mellan hundarna.

Luktar som nyfiket luktar på denna hane som är kastrerad. Vilket dom andra hundarna var väldigt nyfiken på med, men konstigt då det är flera av hundarna som är kastrerarde/steriliserade då dom inte används i avel.

Bus & springer runt & busar. Kaia, Ninja, Lucky & dom andra hundarna.

Lilla Tingeling trött i husses famn. Snacka om att hon vart i fokus för dom flesta människorna & alla tyckte att hon var Supersöt & flera bara ville ta med henne hem. Ida var den som mest bara vill få gosa med henne & så, men även dom andra som tyckte att hon var superfin. Dom var jätte glad för min skulle att jag nu har 2 st. så underbara hundar.

Vi tog & fikade sedan. Jag åt först ett äpple då jag hade glömt en sked till min yoghurt, men Hannele & Jerry bjöd på Kelloggs Squares & kaffe, jag tog en Kelloggs Sguare, men ingen kaffe för min del då jag inte får dricka det än pga magkatarren. Fick även senare när jag vart avlämnad resten av alla Kelloggs Squares'en som var ganska många av Hannele & Jerry. Gulligt av dom. Dom vet ju hur mycket jag gillar olika typer av musli & risbars med frukt, choklad & annat.

Här är 2 st. som verkligen gillar varandra. Jerry gillar verkligen Lucky jätte mycket & Lucky tyckte att det var jätte mysigt att sitta & gosa hos honom.

Tingeling i min famn i sin lilla röda filt & som praktiskt taget sover. Trött lilla tjejen.

Efter ca 2 1/2 timme så vart det dags att plocka ihop & åka hemåt, men var en riktigt mysig & trevlig träff även om man gärna hade sett att solen sken, men vi får vara glada att det inte regnade.

Efter att ha kommit hem vart det att sitta på datan & redigera lite bilder. Lägga in lite bilder på facebook & bara ta det lugnt.

Kolla film på TV. She's the man. Handlar om tjejen Viola som vill spela fotboll, men finns inget tjejlag, så hon klär ut sig till sin bror Sebastian som är i turne med sitt band i England, men hon hade inte räknat med att hon skulle bli kär i snyggingen & hennes rumskompis Duke som inte vet att hon är en tjej. Men inte nog med det tjejen Viola har blivit kär i Viola som spelar Sebastian. Ja det är ganska komplicerat, men en rolig film & snygga killar.

Fortsätter att kolla på min kära lilla dator som är så behändig att hålla på med & som väger typ bara 1,1 kilo.

Jag har ätit lite musli & naturell yoghurt bara.

Kollade på den bra & härliga filmen The Nanny Diaries. Amerikansk dramakomedi från 2007. Annie har precis tagit examen och vet inte riktigt vad hon ska göra med sitt liv. För att hitta sig själv tar hon ett jobb som barnflicka hos familjen X. Familjen bor i en lyxig våning på Manhattan och allt verkar vara perfekt men Annie upptäcker snart att allt inte är som det ser ut att vara. Mr X tillbringar mycket lite tid med sin familj, mrs X tillbringar all sin tid med att shoppa och försummar sin son som i sin tur gör allt för att göra livet surt för Annie. Som tur är finns där grannen Harvard, som både är trevlig och snygg. Medverkande: Shari Springer Berman, Robert Pulcini, Scarlett Johansson (Annie Braddock), Donna Murphy (Judy Braddock), John Henry Cox (Dean), Laura Linney (mrs X), Alicia Keys (Lynette), Nicholas Reese Art (Grayer), Paul Giamalti (mr X), Chris Evans (Harvard Hottie). Produktionsår: 2007.

Är verkligen en sevärd film! Riktigt bra!

Lite middag innan jag sover. Papayajuice, nachochips & mackor med ost, skinka & sallad.

Varit ute med hundarna på en sista kvällstur, pratat med Krister i mobilen & ska nu ge mig in i Drömmarnas värld med min Andliga djurguide i Fjällugglan Soltani. ZzzzZzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar