söndag 17 april 2011

Lördag...Lugnt hemma bara. Kolla film & städa lite.

Sovit lite längre, fixat det som ska fixas med djuren med mat, utgång & annat, men lite depig pga det tråkiga vädret ute.

Suttit på facebook, qruiser & fixat lite hemma & på nätet med bla bloggen min för alla nyfikna läsare & för min egen skull.

Sms:at med Johan, som får mig att må bra nu när allt har varit så jobbigt med allt & pratat med farmor i mobilen. Hon är verkligen världens underbaraste & snällaste människan på denna jord.

Solen skiner lite grann nu & man blir lite gladare av att den tittar fram lite grann. Varit ute med hundarna på en liten promenad. Skulle gärna ta med mig kamera varje gång, men orkar inte & oftast glömmer jag den hemma & orkar inte springa tillbaka efter den.

Väl hemma igen vart det att äta pastapennor med smör, stekt bacon & ketchup. Druckit en massa vatten med. 1 liter vatten. Ska även ta & kolla film.

La fille de D'Artagnan. Musketörsfilm med den vackra Sofie Marceau i huvudrollen som dDArtagnan's dotter Eloise. Sofie har även varit Bondbrud i Världenräcker inte till. Detta är en film om Frankrike 1654.

Pratat med min faster Carina i mobilen. Hon ringde mig & ville höra hur jag mådde efter allt som hänt?

- Jo jag mår väl ok, men mycket som gör att jag blir ledsen över att saker vart som dom vart med Krister & allt annat.

Städat i lägenheten min & efter det lyckades somnade till en stund i soffan. När jag vaknat har jag druckit ännu en liter vatten.

& ätit den sista av Citronmazarinerna som jag hade kvar. Cola nappar med.

Något är fel med min VHS spelare? Fan i helvete också. Varför ska alltid något krångla för mig för?? Får kanske be min farbror kolla på den som för övrigt fyller år idag. Han är en riktig tekniknörd så han kanske kan kolla om det är något att göra eller om jag får hitta en VHS spelare någon annanstans?

Suttit på datorn en massa bla mest på min facebook. Var ute en liten sväng med hundarna.

Love and other disasters. Brittisk romantisk komedi från 2006. I London bor ett gäng vänner som är framgångsrika i karriären men mindre lyckade i relationer. Jacks arbetar på en modetidning och älskar att fixa blinddejter till sina vänner. Nu har hon hittat en perfekt partner till sin rumskamrat, den homosexuelle Peter. Men Jacks har glömt att ta reda på om dejten, Paolo, är homosexuell. Snart uppdagas sanningen som vänder upp och ner på Jacks värld. Medverkande: Alek Keshishian, Brittany Murphy (Jacks), Santiago Cabrera (Paolo), Matthew Rhys (Peter), Catherine Tate (Talullah), Elliot Cowan (James), Jamie Sives (Finaly). Produktionsår: 2006.

En Helt Underbart gullig & jätte mysig film.

Degar bara på facebook & har tråkigt, även lite på QX, men fastnade till slut på MSN, fast funderade på att sova istället, men chatade med vännerna Simon, Mattias & Patrik N. m.fl.

ZzzZZzzZzZzzzzz....Nej nu efter klockan 01.00. En liten kisssväng på gården sedan försöka att ta & sova lite. ZzzZzzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar