tisdag 19 april 2011

Måndag...ADD Utred. ??? ca 2 mil cykling & promenad. TV.

Morgonen börjar tidigt & jag går igenom morgonens rutiner med att ge djuren mat, gå ut med hundarna & sedan sätta mig vid datorn. Även smsat & chatat med olika folk som Johan, Mamma, Lia, Krister & andra under morgonen.

Men ska göra mig i ordning för att ta & cykla in till stan för att göra en del ärrenden innan & efter min ADD Utredning. Lite trött fortfarande.

Tar & ska cykla in till stan, skönt med solen som skiner & värmer mitt ansikte. Solbrillorna på & det trampas & rullar på.

Var först på banken. Nordea banken för att skriva ut lite bankpapper.

Cyklar emot sjukhuset till, men innan man kommer fram ligger detta fantastiska vackra hus som används som något föreningshus, men aldrig folk där vad man ser & vilken fin bostad det hade kunnat bli. Står uppe på bron.

Andra sidan av bron med sina fina & gamla lägenhetshus.

Tillbaka till det gamla & fina huset. Så otroligt vackert hus.

Med en massa vacker snickarglädje i trä & vackra fönster.

Framsidan av huset...även om det ligger med vägar tätt intill så ligger det med en vacker trädgård bakom huset.

Fler detaljer från det jätte fina huset, så himla fint. Tänk om det legat på landet vid en sjö då hade det varit ett drömhus. Älskar gamla hus med en massa snickarglädje.

Var på ADD Utredningen. Jag har fått reda på nu att jag inte har ADD & att hon inte fortsätter utredningen av den. Däremot har jag fått veta av henne att jag har en oerhört stor intelligent & att jag har en mycket ovanlig inlärnings & konsentrationsförmåga för även om jag har svårt att göra en sak i taget som tex. Att sitter jag & pratar med någon kan jag tänka på 3-4 olika andra saker men ändå för en diskution med den personen som pratar om något.

Först vart jag ledsen, men hon fick mig att se att jag har så oerhört mycket potencial & att om folk bara visste hur mycket jag verkligen kan & att jag hela tiden tänker nybanande i nybanande idéer & är nyskapande med mina tankar & saker som jag vill designa & göra, visar på en oerhört hög intelligent.

Men hon sa även att jag behöver få jobba med något som inte sätter för mycket press på mig utan något där min kreaktiva ådra får flöda & visa vad jag verkligen kan med design, konst, djur & annat som gör mig glad.

Hon tyckte även att jag skulle ta kontakt med Arbetsförmedlingen så jag kan få prata med en arbetspsykolog som kan göra en analys om vad jag egentligen kanske borde jobba med.

Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska känna, men jag ska försöka att göra en del beslut i livet & hon sa även att jag skulle ta & göra saker när kompisar vill göra saker med mig, så länge det inte kostar för mycket pengar eftersom pengar i mitt liv är också en sak som stressar mig. Hatar & Älskar pengar på samma gång. Hon ska även remitera mig till en specialist för mina ätstörningar. Ja nu vet ni med ni som inte vet att jag har ätstörningar.

Var på Myrorna en sväng, pratade med Helena lite, men hon sa att jag inte behövde säga något hon förstod hur jag mådde över allt med Krister & så, men det börjar att lugna ner sig nu. Jag fick med mig dessa 2 st. böcker för 35 kr. Tillsammans i allafall.

Cyklade sedan till Försörjningsstöd för att kopiera & lämna in papprena för att få pengar. Var sedan på Arbetsförmedlingen för att prata med en handläggare som remiterade mig till en tid den 27/4 för att prata med en anna handläggare & jag hoppas att jag efter det sedan får prata med en Arbetspsykolog...Annars blir jag förrbannad att det ska ta sån lång tid. Var även förrbi Lia's jobb för att prata lite med henne & ta några glas vatten. Efter det var jag på ICA i Krämaren Gallerian för att köpa med yoghurt & smör, laktosfritt förståss.

Tar sedan cykeln & tar & börjar cykla hemåt för att lämna av väskan & annat för att senare när Lia har slutat jobbet ta & gå en långpromenad med hundarna mina, men var ut med hundarna på gården en liten sväng.

Vart att äta lite naturell yoghurt med müsli & bär. Blåbär, Hallon, Gojibär, Björnbär & Havtorn.

Även suttit lite på facebook där jag skrev med lite folk & kollade min mail.

Lia ringde att hon var på väg hem så började att gå emot henne & vi ska gå en långpromenad idag med vovvarna på ca 5 1/2 km.

Mina älskade små sötnosar. ♥ ♥

På väg till Lia för att möta upp henne & gå på den långa & sköna promenaden i solen som skiner för fullt.

Ute nu & först går båda hundarna med mig, men sedan frågade Lia om hon fick ta en att gå med & hon fick ta Lucky & gå med. Hon funderar med på att skaffa hund, fast då någon av helt annan ras. Hon har funderat mycket på Boxer, Franks Bulldogg, Puggle, Engelsk Bulldog & Jack Russel, men en ras som jag inte trodde hon skulle ta upp var Australian Sheepheard hund. Ja dom är fantastiskt vackra med sina olika färger & hon vill ha en hund som hon kan gör en hel del aktiviteter med då hon behöver & vill ha en lite större hund som hon kan träna med så lutar mycket åt en större hund då.

Lia & lilla Tingeling som kommer springandes emot husse.

Lia som gosar med Lucky & lite sedan även med Tingeling. Mina småälsklingar. Lilla Tingeling är ju lite blyg för främlingar, men gick bra med Lia.


Hundarna som busar lite & tokar runt lite. Sötnosarna.
Hade plockat upp en spegel & stål som låg krossad ute på gräset. Jäkla idioter som bara låter sånt ligga kan ju båda djur & människor skära sig på. Åhh..blir så sur på sånt, men plockade upp allt i en plastkopp somn även låg där & kastade det allt i en soptunna sen.

Tillbaka i kopplet då vi ska gå vidarre. Dom är så duktiga så båda mina hundar. Är glad att jag har dom, vet inte vad jag skulle göra utan dom.

Solen skiner & det är blått på himlen & riktigt vackert väder ute. Var skönt att ta en ordentlig promenad med Lia & hundarna.

Fullt fart på dom små bena & 2 st. hundar som också njuter av solen lika mycket som husse & hussen vän.

Kommit bort till stora fotbollsplanerna borta vid Mellringe ungefär. Här får hundarna nu riktigt springa av sig så dom blir trötta & sover när jag kommer hem.


Fullt med spring i bena för dom små. ♥ ♥

Lilla Lucky & Tingeling i fulla busartagen. Riktigt glada & springer runt.

Nu fick vi syn på något...Dom såg 2 st. killar som spelar fotboll lite längre bort.

Full fart igen på Tingeling som far iväg i en riktig fart, lillan. Hon springer fort för att vara en sån liten busunge.


Lite mer film på när dom busar & springer runt, luktar & har det skönt i solen.

Hon fick testa att gå med dom båda. Gick ganska bra, men efter en stund var Tingeling trött. Så jag bar henne hem dens sista ca 1 1/2 kilometern & som hon höll på att somna i min famn. Hon vinkade av oss utan för mig sedan & fick 2 st. kramar innan hon skulle ta en sväng förrbi sina föräldrar.

Satte mig på facebook & mycket riktigt slockande hundarna dirrekt när vi kommit hem. Chatat med mamma, Linnea, Johan & så. Johan & hans systrar ska åka på älgsafari & han tyckte att det var tråkigt att jag inte kunde vara med på det, då han vet hur mycket jag gillar djur.

Bara suttit på facebook & ätit lite rutknäckebrödsmackor med smör & dillkaviar.

Project Runway. Amerikansk realityserie från 2010. I detta avsnitt måste designerna formge en originell röd klänning, med inspiration av Campbells soppburkar, åt en modell som är en vanlig kvinna & som påverkats av hjärtsjukdom. Vinnaren får vara med om evenemanget när klänningen visas på röda mattan, och sedan säljs till fördel för the American Heart Foundation. Medverkande: Heidi Klum. Säsong: 7. Avsnitt: 4/ 14. Produktionsår: 2010.

1. Amy: Vart bästa klänning. Kan bara hålla med. 2. Anna: Supertråkig klänning. 3. Anthony: Tråkig & tantig. 4. Ben: Snygg, men lite intetsägande. 5. Emilio: Babydoll klänning. Hallå? Hur fantasilös får man vara? 6. Janeane: Hade kunnat vara snyggare om den finslipats lite. 7. Jay: Ganska snygg, var bra på hennes kurvor. 8. Jesse: Fruktansvärd. Ser ut som någon flygvärdinna eller någon som jobbar på ett hotell eller något sånt. 9. Jesus: Slutty...han fick åka ut med denna dåliga klänning. 10. Jonathon: Ganska intressant, men känns lite gammal i stilen tänker mig bakåt i tiden. 11. Maya: Snygg & nyskapande, men tycker den behövde finfixas. 12. Mila: Snyggt utförd & visade verkligen vad det handlade om & ganska unik emot dom andra. 13. Seth Aaron: Så tråkig att man ja...Kunde dö. Totalt fantasilös.

Trinny och Susannah stylar om Sverige. Svenskt livsstilsserie från 2011. Malmö får besök av Trinny och Susannah. Yvonne, 56 år, blev änka för 13 år sedan och behöver hjälp att komma igen. Maria, 25 år, är en pojkflicka som helst inte vill synas. Hennes pojkvän, 26-åriga Mikael, behöver en ny stil men vill inte klippa av sin hästsvans. Plus några andra. Medverkande: Trinny Woodall, Susannah Constantine. Avsnitt: 4/ 8.

Superstylisten Jonas. Svensk realityserie från 2011. Jonas Hallberg åker hem till Sverige för att styla en kund på NK för ett coctailparty. Även för att träffa sin nära vän, designern Lars Wallin. Han behöver Lars hjälp för att lansera sin klänningskollektion. Han passar även på att åka hem till Köping och hälsa på sin lillebror och hans familj. Uppväxten i Köping var tuff, Jonas mobbades i skolan och skiljdes från sin bror när föräldrarna separerade. Först på senare år har bröderna hittat tillbaka till varandra. Han passar därför på att hälsa på sin lillebror som utmanar honom både i pimpelfiske och i fyrhjulingsåkning. Säsong: 1. Avsnitt: 6/ 8. Produktionsår: 2011.

Satt en kort stund på facebook. Funderade på vad som hänt under dagen & bra att jag varit ute & rört mig i ca 2 mil med cyklingen & promenaderna. Ut med hundarna & sedan sova gott i sängen min, men lite ensamt, även om djuren är där. ZzzzZZzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar