torsdag 7 april 2011

Onsdag...Läkartid. Fina hus. Börja bra & slutade ledsamt.

Börjat ge dom mat idag nu, först innan vi går ut & Tingeling blir bättre & bättre med sin rumsrenhet, även om det ibland, men nästan aldrig händer något inne, men så är det ju att ha valp. Varit ute med hundarna & sedan satt mig vid datorn en snabbis för att bara kolla facebook en snabbis & började lägga in bilder på bloggen, men får göra klart den när jag kommer hem.

Åka med bussen vid 08.49. Då jag måste åka en bit då jag ska till Österplans Vårdcentral då dom inte hade tid & läkare på Varberga vårdcentral, så det är bara att sätta sig på bussen & åka, men tur att kallelse papprena gäller som biljett till & från Vårdcentralen.

Hoppade av vid Behrn Arena för att sedan försöka att hitta Österplans Vårdcentral. Visste inte exakt vart det låg, men hade lite tid på mig, men till sist fick jag fråga en man som kom ut från ett hus med en lite Chinese Crested Powder Puff. Han visste vart det låg & gav mig en riktigt bra dirrektion om hur jag skulle gå så det vart sedan lätt att hitta dit.

Tänkte på senare att jag skulle ha tagit kort på huset för det var riktigt fint både utvändigt & invändigt. Ett fint tegelhus i äldre design.

Skulle få träffa läkaren 09.30. I väntrummet satt denna vackra tavla som jag verkligen gillade jätte mycket. Funderar på om jag ska försöka att börja måla mer igen, fast det är ju ganska dyrt med färg.

Fick en läkare som hette Lotta...något? Hon lyssnade på mina lungor med ett stetoskop, men det enda jag kände var att hon var, så himla snorkig i sitt sätt att vara som människa. Ungefär som om hon var bättre värd än andra. Som tex. Hon var sen, först ville hon inte ta i hand, kändes som om hon inte till 100 procent lyssnade på vad jag sa & jag försökte lätta upp stämningen lite med ett skämt, men inte ens det fick hennes mungipor att gå upp lite. Sedan ville hon inte ta i hand när jag skulle gå heller el. sa något om jag skulle gå tillbaka igen. Hon var väldigt tystlåten hela tiden.

Fick hostmedicin utskriven som fick att hämta på apoteket. Men fick i allafall träffa en sköterska sedan som skulle göra ett näsprov & ett litet blodprov i fingret för att se vad det kan vara, men dom hittade inget & skulle det vara något med blodprovet skulle dom ringa.

Jag tog mig sedan att börja gå upp emot stan för att gå förrbi apoteket innan jag skulle åka hem för att hämta ut hostmedicinen.

Gick förrbi detta fina hus som jag verkligen bara älskar. Hela huset var Till SALU för några år sedan & hade jag haft pengar hade jag kanske slagit till för det är så himla häftigt, även om det ligger innen i Örebro på dess Östra del. Känns väldigt Engelskt i sin stil.

Sedan detta hus som också är riktigt vackert. Riktigt härligt & vackert hus.

Ja fina detaljer med mycket snickarglädje & en riktigt vackert port. Vet inte säkert men tror det är ett flerfamiljshus.

Gick upp till Apoteket på Drottninggatan, dett lilla som ligger mitt emot Indiska butiken. Bemötes av en jätte trevlig & söt tjej som jobbade där, men när jag fick höra att medicinen kostade 167 kr fick jag en chock. 167 kr för en hostmedicin?? Nej, helt jävla sjukt. Fick vänligen säga att jag får pengar snart igen & inte hade pengar nu.

Hur i helskotta kan en hostmedicin vara så himla dyr?? Får försöka att bli av med skiten ändå, men börjar att känna mig lite bättre. Får se om jag kan bli av med den sista skiten i halsen & näsan själv. Brukar jag ju kunna även om detta virus varit ihärdigt.

Går sedan till Våghustorget för att vänta på bussen. Tur att det finns en busskur, för det är väldigt fuktigt i luften, även om det inte är stora regndroppar så regnar det & har gjort det sedan jag gick från Vårdcentralen. Blir skönt att få komma hem, är trött.

Hemma & möts av 2 st. jätte glada hundar som hoppar & studsar fram & till baka. Mina små älsklingar & bebsiar som hoppar upp på husses ben när man kommer hem. Vill att jag ska lyfta upp dom & pussas lite & kramas. Det är kärlek det! ♥ ♥

Ibland kommer även katterna till dörren för att möta husse, speciellt om jag varit borta länge. Tog en snabb sväng ut med hundarna sedan in igen & satt mig vid datorn, medan hundarna busar lite med varandra, fast efter ett tag säger Lucky ifrån då Tingeling blir lite för ihärdig & hårdhänt med sina vassa tänder & lite klumpiga & valpiga sätt.

Suttit på datorn ett tag & tagit tag i det sista på bloggen min & jag använder mig av blogger som är bloggvärd för blogspot.com.

Tagit & lagat mat. En Kantarell & Vitlökssoppa som vart väldigt god & krämig.

Suttit på facebook & MSN & chatat med folk. Mirrara min älskade kompis som jag inte träffat på över 9 år pga en massa hemska saker som hände med hennes exmake, men hon har nu hittat en underbar man som behandlar henne som den gudinna hon är. Hon berättade att han har friat till Henne & jag är jätte glad för hennes skull. Även chatat med Vinthunds Eric, Chihuahua & crazybloggare Toby, Sångaren & showartisten Niclas S., Danel, pojkvännen Krister m.fl.

Bara degat en hel del, men även varit ute med hundarna en sväng igen. Vart att äta smörgåsrån med smör & kaviar.

Ätit Sesamkakor...Den sista Piggelinen jag hade i frysen & Cola nappar.

Ser filmen Girl from Petrovka från 1974. Inga specialeffekter här inte! Hahaha....Handlar om den unga balettdansösen Oktjabrina Matvejeva (Goldie Hawn), hennes vän & senare kärlek Joe (Hal Holbrook) som är en medelålders, Amerikansk utrikeskorrespondent-journalist & författare, vännen musikern Leonid, Kostya (Anthony Hopkins)...en fifflare & Joe's vän. & Moska's minister Sergej. Kärleken & livet blir dock inte alltid som man tänkt sig när säkerthetspolisen...KGB är dom hack i häl....

Ätit lingonbrödsmackor med edamerost/vitlöksost & enrisrökt bog/vitlöksost & smörgåsrån med mild kaviar. Var ute med hundarna på gården bara för en liten kissrunda, sedan sätta mig vid TV:n för att se en av mina favoritserier som jag älskar att sjunga med i. Har fått tillbaka rösten mer & mer vilket är bra, men måste vila den fortfarande.

Glee. Amerikansk dramakomediserie från 2010-11. Alla hjärtans dag närmar sig och Glee-klubben får i uppdrag att framföra på temat kärlek. En oskyldig kyss-lek får gammal kärlek att flamma upp och nya relationer att börja vackla. Medverkande: Matthew Morrison (Will Schuester), Jane Lynch (Sue Sylvester), Lea Michele (Rachel Berry), Cory Monteith (Finn Hudson), Jayma Mays (Emma Pillsbury), Dianna Agron (Quinn Fabray), Chris Colfer (Kurt Hummel). Säsong: 2. Avsnitt: 12/ 22.

Det bråkas, men även kärlek i luften. Finn har ett Kissboth. Tjocka kvinnor hyllas som vackra "Fat bottom girl" http://www.youtube.com/watch?v=e0n1gGozdVM . The Bitch får sin häck kicked av The Big girl. Tina sjunger för sin Micke. Rachael sjunger Fireworks. http://www.youtube.com/watch?v=AiG0n-OUpFI

Blaine sjunger för den lite äldre killen Jeremiah, men det gör att han får sparken. Kurt förklarar senare sin kärlek till Blaine. Det sjungs senare Silly Lovesong. http://www.youtube.com/watch?v=VroukwS8N7A som sjungs för alla som är ensamma eller kära.

Sitter på datorn bara & slöar. Dagen började bra, men mår nu bara dåligt & gråter en del. Tur att jag har så här gulliga & kramsjuka djur som vill kramas & pussar på mig när husse mår dåligt. Vet inte vad jag skulle göra utan mina älskade djur.

Ja får se om morgondagen är en bättre dag...??

Chatat med snälle Simon, som vet hur det är att må dåligt & som har den störning som jag kanske har. Han verkar förstå mig väl.

Nej, nu blir det att dra sig in i drömmarnas värld efter en snabbkiss med hundarna vid en tid av strax förre klockan 23.00 & slocknar så fort mitt huvud nuddat kudden. ZzzzZZzZzzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar