onsdag 27 april 2011

Tisdag...Sväng på stan. Bokfynd! Träffa Lia & soft kväll.

Underbar morgon, men lite kallare idag än tidigare dagar. Efter att ha gjort morgonbestyren & ha varit ute med hundarna vart det datorn som vanligt.

Suttit på facebook, qruiser, men nog den viktigaste, min blogg & bloggat om dom tokigheter & saker som händer i mitt liv just nu.

Har idag fått pengar, så jag har betalat nästan alla mina räkningar & det vart en hel del, men väntar fortfarande på min bredbandsräkning som inte kommit än.

Sedan efter det tagit en promenad med hundarna & sedan cyklat in emot stan för att gå i lite affärer & bara ha en soft dag själv & senare med Lia.

Var först på Myrorna & fick med mig dessa böcker för totalt 40 kr tillsammans.

Cyklade vidarre till Röda Korset där jag fick denna bok för 10 kr.

Cyklade sedan till den Andliga butiken AQ där jag köpte 2 st. olika rökelser, en med nejlika i & en arabisk rökelse.

Cyklade sedan vidarre till Krämaren Gallerian för att gå på bla Clas Ohlson där jag skulle köpa snabbtorkande lim. Sänkt från 59 kr. till 29 kr. Så det var ju bra.

Var även köpt denna hästbok på Bokia. 149 kr var rean, men sedan var det på 50 % så fick en stor & fin hästbok för 74 kr.

Träffpunkt Gallerian där jag bla var på Åhlens.

Åhlens hittade jag dessa filmer för 39 kr/st. Så kunde inte låta bli att köpa dom.

Sedan lämnade jag cykeln & gick bortåt Oscar C. Gallerian. för att att kolla deras bokhandel, men det var inget som jag ville ha som jag inte tyckte var för dyrt. Böcker har blivit så dyrt att köpa nu i bokhandlar så köper hellre böcker på tex. Myrorna, Röda Korset eller något annat sånt ställe.

Gick sedan tillbaka emot det gym Lia jobbar på för att möta upp henne för att ta ännu en liten tur på stan. Fick vänta en liten stund på henne tills hon skulle dammsuga klart, men jag satt & skissade lite så länge på ett hus i mitt lilla skissblock jag nästan alltid har med mig.

Vi var inne en snabbis på ICA i Krämaren Gallerian för att Lia ville visa vad hon hade gjort för mat som var jätte god & som jag kan berätta för er med. Viltskav med teryakisås & rostade sesamfrön & det lätt supergott.

Var även på den lilla Asiatiska butiken som ligger brevid hennes jobb där hon köpte inlagd ingefära.

Vi var sedan till Rock Bar jag & Lia för att ta oss en varsin god öl & äta lite strips, här hade jag redan börjat äta innan jag fota det. Strips med Bearnaisesås & Lia tog med Tsatziki.

Vi var in på Myrorna & andra gången för mig då idag & Lia hittade väl några böcker hon skulle lägga undan till torsdagen då hon får pengarna sina.

Efter att jag vinkat av Lia som hastigast vid bussen då den strax skulle gå & hon skulle åka till sina föräldrar för att äta lite mat, så cyklade jag vidarre då jag ska åka & köpa hem mat.

Jag var på Willy:s & handlade hem en hel del, men skulle köpt mer om jag hade orkat att bära, åker dit om någon dag igen & måste köpa hem kattsand snart igen då den strax är slut & den väger en del så lika bra att ta cykeln då.

Så fort jag hade kommit hem, så vart det att gå ut en längre sväng med hundarna innan jag sedan ska sätta mig & ta det lugnt då jag var helt slut.

Vart att dricka Ginger Ale & äta limpamackor med avokado, citronpeppar & vitlökspeppar.

Huser fullt av hundar. Svensk hundserie. Familjen Herber från Mölnbo ska skaffa hund och får hjälp av programledaren Claudia Galli. Hundar och familj provar tillsammans agility, freestyle och spår. Agility är hinderlöpning för hundar, freestyle är ett lydnadsprogram till musik. Familjerna och tittarna får även lära sig mer om hur hunden ska skötas, och vad som krävs för att den ska må bra. Det är många saker att tänka på och familjens nya kompis kanske inte blir den man först trodde. Avsnitt: 7/ 10.

Långhårig Schäfer hane Falcon, Kanintax tik Pärlan, Dalmatin tik Roxy, Shetland sheepdog tik Vilda, en Chinese Crested Dog tik Julie, Terrierblandras med mycket terrier i hane Cosby. 6st. ska sedan bli 4 st. Vart Falcon, Pärlan, Vilda & Cosby. 4 st. ska bli 2 st. Vilda & Cosby.

Dom valde till sist Vilda, den lilla Shetland Sheepdog'en.

Bara suttit en massa på facebook, men mest på Qruiser där jag kollade & chatade med olika killar.

Pratat, ut med hundarna en sista kissväng, duscha & sedan ta & sova. ZzZZz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar