tisdag 31 maj 2011

Måndag...Soft dag, känner mig nere, vet inte varför??

Soft morgon med gos med hundarna på morgonen & efter att ha varit ute med dom bloggat.

Chatat med polaren Mattias som jag inte har pratat med på aslänge.

Ätit lite brunch. Räksoppa. 2 st. kokta ägg. 2 st. mackor med ruccolasallad, ost, norrbodakorv. Lite tilltugg...körsbärstomater & champinjoner.

Efter att ha blivit klart med det gått ut med hundarna igen på en sväng. Känner mig nere & trött.

Tar det bara sedan lugnt & vilar mig några timmar i soffan. Känns som om jag inte är riktigt kry, kanske på väg att bli sjuk igen?

Kollar hemnet.se på hus. Röda Stugor med vita knutar i Örebro län. Massa olika vackra hus med olika potencial & hade man bar haft lite pengar hade jag gärna flyttat till någon av dom hus jag kollat på & dom ovan är bara en liten del av dom jag såg.

Har har hittat en drömgård som jag hade verkligen velat leva på. Ett hus från 1500-talet. Husby Södra husby. Tomt 20.327 kvm & med strandtomt vid Noraskön. Även stor ägodel i sjön med eget fiskevatten. Så perfekt för att jag vill ha ett ställe att kunna fiska, odla, ha höns & ha alpackor på. Fast risken finns ju att det är väldigt lågt i taket 3.490.000 kr. http://www.hemnet.se/bostad/fritidshus-9rum-nora-nora-kommun-husby-sodra-husby-192-1788997

För alla som sett på programmet "Sommartorpet" någon gång så var detta hus ett av projekten som Ernst Kirchsteiger renoverade & fixade till för flera år sedan & som nu är TILL SALU. http://www.hemnet.se/bostad/fritidshus-4rum-hjalmarbaden-orebro-kommun-mariavagen-10-1875375

Var ute med hundarna på en liten sväng...trött & ont i kroppen, vilket jag inte haft på jätte länge. Vill inte må såhär!!

Project Runway. Designtävlingsprogram. Säsong 7. Del 8. Dom ska designa efter dom naturliga elementen. Eld, vatten, vind & jord.

Jay's kreaktion lite småtråkig. Anthony's kreaktion var riktigt fin. Emilio's som var en vacker, men väldigt udda kreaktion.

Seth Aron's kreaktion som skulle ha med vinden att göra & skinn kanske inte är det första man associerar med vind, men vart cool & snygg.

May vatteninsperation & denna tyckte jag var riktigt snygg.

Några som jag tyckte var totalt misslyckade var dock Mila & Amy's kreaktioner som jag tycker var helt totalt bara tråkiga & tantiga.

Jonathan's keaktion som inspirerades av vinden & som var en riktigt söt klänning.

Däremot tycker jag inte att Ben som gjorde denna kreaktion fick åka ut tyckte jag inte var rätt. Jag tyckte att Mila eller Amy skulle åkt ut för deras var absolut sämsta.

Trött & ingen lust att laga mat så tar & äter lättsaltade chips.

& ska kolla på en nu realityserie som börjar. The Real Housewives on Beverly Hills. Amerikansk Realitysåpa.

Jag kan känna att visst kan man vara avundsjuk på att dom har så mycket pengar & man önskar att man bara hade en bråkdel av dom pengar dom har, men skulle absolut inte vilja ha deras liv för FY FASIKEN vilket drama det verkar vara hela tiden & folk som snackar skit till höger & vänster.

Sitter mest bara på nätet & kollar olika chatsidor. Ut med hundarna, som nu sover sedan. Sms:at med Johan & vi har insett att vi kommer att kanske fortsätta at träffas, men vi vet inte om det kommer att bli något mer allvarligt. Han vill utveckla sitt jobb & kanske flytta till Norge, jag måste få må bättre, men det är ju även så att Johan inte tål mina katter, men man får se vad som händer för det finns definitivt något speciellt mellan oss.

Tagit ett glas rödvin. Som ni säkert sett på ett tag, så har jag inte satt in några gratulationer på folk som fyller år & det beror på att jag inte orkat helt enkelt, för bloggen tar nämligen en hel del av ens liv, men jag grattar oftast folk på Facebook istället.

Soft & sitter på nätet till närmare 02.00 & sedan ta & sova. ZzzZzzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar