måndag 30 maj 2011

Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag & Söndag. Tvätt, städ & Dejt dagar.

ONSDAG...Tvättdag!

Onsdagen vart en tvättdag med en 4 st. tvättmaskiner som skulle tvättas & torkas för att få lite mer rena sängkläder & tvättade även en massa underkläder. Betalat räkningar & så då jag fått pengar & fixat lite annat hemma.

Ni som inte kan tvätta kan ju lämna den till Era mammor, men jag tvättar, städar, dammsuger, diskar & gör allt själv.

Sedan även varit på ICA & Willy:s för att handla hem mat som jag behövde ha hem. På Willy:s var jag med Lia & lämnade tillbaka 180 kr som jag var skyldig henne. Var hemma hos Lia & softade lite & så med. Träffade Karin & hennes son Josef på vägen hem, så pratade en liten stund innan jag cyklade hem.

Ätit lite & haft det soft hemma sedan resten av kvällen. Givetvis har jag varit ute med hundarna flera gånger under dagen med. ZZzzZzzzZz...

TORSDAG...Städ & Fixardag!

Soft morgon & varit ute med hundarna på morgonpromenaden & resten av dagen ska bli en städ & rensar dag.

Kom att rensa hela garderoben där jag ska rensa ut alla kläder & andra saker jag inte behöver längre. Bla lagt ner 2 st. sopsäckar med kläder till källaren med en massa andra saker som fick åka ner i källaren.

Mat...Isterband & grönsaker, men även lite Passionfruktsläsk & 6 st. arracksbollar. Nervös inför att Johan ska komma på Fredag.

Varit ute med hundarna & fixat lite hemma. Suttit på facebook, qruiser, tagged, gayromeo, emailen & MSN m.m.

Ätit...nachochips med en currydip & druckit Tropisk fruktläsk. Suttit mer på nätet.

Sedan varit ute med hundarna på kvällspromenad i mörkret.

& efter det ta & försöka att sova. ZzzZzzzzzzz...

FREDAG...Städa & Johan kommer hit idag!

Morgonpromenad tillsammans i det supertråkiga & blöta väder som varit dom senaste dagarna.

Före & efter bilderna innan dom satt upp dom nya staketen som ska sättas upp i hela området. Lummigt & lite mysigt, men blir stelt & supertråkigt.

Ätit 4 st. mackor med ruccolasallad, norrbodakorv, ost & gurka med lite grillkrydda på. Sedan några körsbärstomater.

Nu städat & riktigt snyggt hemma i garberoberna som jag rensat i & nu kan jag när jag har pengar köpa nya kläder att fylla på med.

Dammsugit & skurat golvet med under dagen, ska nu sedan med Lia åka in till stan för att gå förrbi Systemet & lite annat.

Bäddat med nya sängkläder & snyggt & bäddat nu med överkast & en massa prydnadskuddar.

Vi åkte buss in till stan. Gick på bla Indiska först för att kolla lite vår/sommarnyheter, men sedan till Systembolaget för att köpa med oss lite olika vin & sedan gick vi & åt en Potatisgratäng med rostbiff i Oscar C. Gallerians restaurang.

Åkte även bussen hemåt sedan...

Åkte buss hem till Lia först & jag cyklade sedan raka vägen hem för att jag skulle diska & fixa det sista innan Johan skulle ta & komma.

Svettig & inte hunnit duscha, men hunnit med att städa & skura spisen & spisfläkten, så kom han hem till mig & ja han ville ändå ha en kram, jag fick mig ändå sedan tid att ta en dusch & snygga till mig.



Detta innan vi bestämde vad vi skulle göra resten av dagen & det blir att i ska äta middag & sedan gå ut & festa lite.

Vi kommer att dricka ett vit vin som heter "Foot of Africa" & äter en egenkomponerad köttfärssås, med en asiatisk twist på.

Efter att ha ätit & varit ute med hundarna så gick vi till Karin där vi ska förfesta innan vi ska gå ut.

Jag & Johan drack "Umbala" ett Syfafrikanskt rött vin som jag köpte under dagen. Efter att ha suttit & pratat & haft riktigt trevligt tillsammans tog vi en taxi in till stan.

Vi gick på O'Learys där kom att dricka 2 st. öl också jag & Johan. Vad dom andra drack vet jag inte riktigt.

Efter att ha festat till klockan 02.00 så skulle vi ta oss hem till Karin. Karin, Lia & dom andra som följde med åkte en taxi & vi en annan taxi med en kille som var intresserad av Karin.

Men när vi kommit till Karin ville jag bara hem för var alldeles för trött & Johan med så gick hem i stället. När vi väl kom hem. Somnade Johan dirrekt & jag vart fyllesjuk. Spydde tills jag inte kunde spy mer i toaletten. Fy...man ska inte blanda!

Efter det att jag druckit en massa mjölk för att lugna magen, så ska jag nu inte festa på ett bra tag. Varför lär man sig aldrig för?? Nej, nu ska jag ta & sova med. ZzzZzzz...

LÖRDAG...så himla sega!!

Ut med hundarna, sova, ut med hundarna, sova vidare. Så himla trötta båda två, men vi har haft det väldigt mysigt ändå.

Lite bakfyllemat...Nachos i ugnen med massa ost på & resterna av den asiatiska köttfärsen som vart en tacoköttfärs istället med riset iblandat med. Vart riktigt gott!!

Även sedan druckit en varsin kopp kaffe då vi båda var så himla trötta.

Vi har varit på Tempo för att köpa hem ägg, läsk, godis, pasta & lite annat. Gott & en del nyttigt som vi ska äta tillsammans.

Vi vart att ta & äta en massa godis & vi tar & kollar film.

Mamma Mia som inte Johan har sett, då han sällan kollar film ens.

Sista svängen med hundarna som jag för övrigt varit ute med flera gånger under dagen, men segt annars då vi mest sov annars. Nu sova igen. ZzZzZzzzz...

SÖNDAG..Soft & morgon!

Johan ska åka hem. Gick för snabbt hela helgen tycker jag & han med.



Ville vara lite mer tillsammans, men hans allergi var lite jobbig för katterna & han måste åka hem då han ska jobba Måndag morgon.

Brunch...med mackor med pålägg som ruccolasallad, ost, norrbodakorv & gurka på & sedan 3 st. varsina lite löskokta ägg. Gott gott!!

Gick in tillsammans till stan & vinkade av honom vid ca 14.35 då bussen skulle gå från Örebro Resecentrum för att ta honom hemåt emot Trollhättan. Han fick några kramar & pussar då innan han åkte.

Jag var in en sväng på Pressbyrån & köpte en tidning innan jag skulle ta mig hemåt, men åkte någon annanstans.

Jag åkte hem en sväng till Karin, där jag snackade lite med henne & vi drack lite kaffe & åt lite chokladkakor. Jag skulle även hämta resten av mitt rödvin som jag hade kvar i boxen hos henne.

Varit ute med hundarna sedan & efter det bara suttit vid datorn. Saknar Johan redan jätte mycket. Var så mysigt att ha honom här.

Ätit arraksbollar & bara softat. Ätit en del salta chips med då jag känner mig lite deppig.

Chatat lite med honom Johan & chatat med Krister med...Även varit ute med hundarna. Sedan även kollat nätet.

Suttit på bla gayromeo, men satt & chatade lite med folk & bara så innan jag ska försöka att ta & sova.

Sedan efter att varit ute med hundarna en sista gång sedan ta & sova. ZzZzzzzZzZzzz...

För övrigt bloggen är jävligt konstig just nu. Måste vara något fel med blogger igen??!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar