tisdag 17 maj 2011

Måndag...Väldigt soft dag. Läst, chatat & kollat TV.

Mat till djuren! Ut med hundarna på morgonpromenaden. Fixat med bloggen min & lagt in det blogginläg jag hade & sedan även suttit på facebook. Ut med hundarna igen. Känner mig lite nere & blir inge jätte långa promenader idag.

Brunch...stekt köttfärs, aubergine, gul lök, tacokrydda, salt, peppar, grädde, senap, ketchup, linfrön m.m. Även druckit blåbär & limesaft.

Ibland känns det som att alla sliter efter mig att dom vill göra saker eller prata med en, men idag har jag pratat med folk som tar det lugnt för det mesta med att prata. Vet inte hur jag ska beskriva det men ibland tycker jag att det är jobbigt att prata & chata med folk. Min gulliga farmor Veronika en sväng & sedan med Camilo Alexander, min närmaste killkompis. Saknar att ha honom här. Vi har alltid så kul tillsammans när vi umgås. Pratat även med Krister en sväng, men mysigast var att sms:a med Johan.

Ätit lite mörk choklad med hallonsmak på.

Läser lite Hundsport. Har 2 nummer som jag inte läst. Dom två senaste. Ni kan även se Hundsports egen hemsida. http://www.hundsport.se/ Tidningar gratis man får när man är med i en SKK ansluten länsklubb & kostar annars om man köper den 49 kr/st. & även läst IKEA utskick av tidning IKEA FAMILY LIVE på lite nyheter som kommit nu under våren! En tidning som får gratis när man är med i IKEA Family, kostar annars 29 kr/st.

Ätit müsli med havregryn, bovetekross, majsflingor, linfrön, kokos, torkad jordgubb, veteflingor, laktosfri mjölk, råsocker & en massa annat gott.

Project Runway. Amerikansk kläddesignsprogram från 2010. Designerna tänker smått denna vecka, då de får i uppdrag att skapa en outfit till en barnmodell. Därefter måste de designa matchande utstyrslar till de vuxna modellerna. Säsong: 7 Avsnitt: 6 / 14 Produktionsår: 2010.

Seth Aron kläder som jag & även domarna tyckte var absolut bäst.

Dom andar kläder...Jay som jag också tyckte var väldigt bra. Amy var lite för mycket på den vuxna med söta barnkläder. Ben tråkigt. Gäsp & Emilio's tråkigt & helt intetsägande pga det där skulle man kunna köpa var som helst.

Jesse...ganska ok. Maya...härliga färger, men lite dåligt utfört. Anthony...Snyggt rosachick & Jonathan lite over the top kanske? men ändå ganska snyggt.

Mila & Janeane som jag tycker vart dom 2 st. sämsta.

Janeane fick sämsta kreaktionen & fick därför åka hem. Kan hålla med om att dom kläderna var väldigt fantasilösa. Det ska ju vara ett nyskapande med deras design. Inte detta.

Var inge kul att se på TV så vart att sitta & chata med folk resten av kvällen. Suttit på MSN...Chatat med Max, Jonas P, Jonte, Kamaran, Labinot, Tomas, Christian m.fl.

Efter att ha varit ut med hundarna igen vart det att ta & sova. ZzzZZzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar