torsdag 12 maj 2011

Onsdag...3:e dagen feber. Film. Tankar & Trojan m.m.

Ut med hundarna, somna igen & sov några timmar till & sedan ut med hundarna igen. Feber fortfarande...38,6 'C.

Ätit...2 st. havremackor med dillkaviar & 2 st. men gouda & pepparsalami. 1 st. gräddfil med mörk sirap & mineralvatten att dricka.

Fixat med bilder på facebook...bla. bilder från barndomsfilmer & serier. Sedan även lagt in bilder på Egyptisk & Indisk konst.

Lite att äta igen. En grädd & ostomelett med lite dill, stekt bacon & inlagd ingefära. Sedan en juice på blodgrape & apelsin att dricka.

Ska egentligen inte äta glass, men dom sålde ut för 5 kr/st. på Willy:s för ett tag sedan så kunde inte låta bli att köpa 2 st. paket, men äter bara lite då min laktosintolerans & kroppen nog inte mår så bra av att äta mycket.

Kolla på filmen The Banger Sisters (Rocksystrar) Amerikansk komedi från 2002. På 60- talet var Suzette & Vinnie riktiga rocksystrar & groupie's, men nu 20 år senare lever de helt olika liv. Vinnie heter numera Lavinia (Susan Sarandon) med sin familj i en idyllisk & typisk Amerikansk familj. Suzette (Goldie Hawn) har däremot inte förändrat sitt liv speciellt mycket. När hennes värld kraschar bestämmer hon sig för att söka upp den enda personen som kan hjälpa henne, Vinnie el. ja det är i alla fall vad hon tror? En härlig & mysig film om äkta vänskap.

Ibland funderar jag på livet som om egentligen skulle kunna vara hur som helst, så länge jag skulle kunna få leva med en man som älskar mig & som jag kan älska, egentligen behöver jag inte bo med allt på landet, men jag vantrivs någe fruktansvärt i en lägenhet, så vill bo i ett hus. Kanske skulle man hitta sig en snygg amerikanare, canadensare, italienare eller någon snygg man från något annat bra land som är villig att låta mig få hålla på med hemmet, min konst, inredning, laga god mat & hundarna. Ja, en man som jag kan ha en massa sex med varje dag, flera gånger om...för en bra älskare är jag det vet jag.

Ja kanske t.o.m. starta en egen inredningsdesigns firma där jag skulle inreda folks hem för en viss budget & i en stil som passar dom.

Kollat in Gayromeo lite, får se om det är något speciellt?? Än så länge verkar det bara vara ganska svårt & segt, sedan även kollat på tagged med lite trevliga meddelanden, berroendeframkallande facebook & sedan qruiser m.m.

Fy fan säger jag bara!!! Fick en trojan i datorn, men lyckades få bort den, men hela allt som jag spratat i datorn idag är bort, så hela morgondagens blogginlägg är borta. Åhhh...så himla förbannad, men efter ett tag & återställande av vissa filer fick jag tillbaka den. Hallelulja!!

Scannar hela datorn nu med Malwarebytes virusprogram, så att man kan få bort allt som eventuella hot som kan finnas kvar. Så nu fått bort all jävla skit i datorn min som inte ska vara där.

Lägger in klassiska bilder på facebook i mitt klassiska fotoalbum av konst.

Chatat med folk & pratat med Johan i mobilen. Måste köpa en rengörningskassett till min VHS video som jag har då den krånglar lite & inte gjort ren den på länge. Fanns att köpa på NetonNet sa Linus till mig. Chatat lite mer med folk.

Sedan ge mig in i drömmarnas värld efter att jag varit ut med hundarna. Zzzzz...ZzzZzz....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar