torsdag 5 maj 2011

Onsdag...Grått väder. Skön promenad. Umgicks med Lia!

Sovit bra tid, men så trött. Jag får försöka att gå ändå, men så himla trött. Gett djuren mat, varit ute med hundarna & sedan tagit tag i bloggen min. Även självklart suttit på facebook & qruiser.

Även varit väldigt onyttig, men var så himla sockersugen. Ätit 2 st. arracksbollar, vit choklad & colanappar.

Bara mest suttit på nätet. På sidor som facebook & annat. Hundarna ligger brevid mig i soffan. Här Tingeling, lilla sötnosen. Hon bara växer & växer. Jämnhöjd med Lucky nu & tror att hon kommer bli i ungefär samma höjd som Lucky, kanske någon cm över, men precis i den storlek jag vill ha Chinese Crested rasen. Jag vill att dom ska vara mellan 24-28 cm på tikar & hanar högst upp till 30 cm.

Ska nu ta mig en längre promenad med hundarna....

Ut med hundarna på en promenad. Grått ute idag med, men mildare väder & inge snöblandat regn eller hagel idag.

Vi gick ut emot skogen till, så att både Tingeling & Lucky ska få springa lite fritt.

Både Lucky & Tingeling älskar att få springa fritt & så jag tycker att hundar ska få ha det.

Självklart ska ju varje grästuva luktas på, men just där jag nu går, brukar det vara en del hare & rådjur, men aldrig på dagarna utan ofta tidig morgon eller på nätterna.

Så här härligt & busigt har dom tillsammans, även Tingeling inte vill gå för långt bort från husse, men ser bara fördelar i det på många sätt. Lättare med träningen då för att hon ska komma till husse då när jag ropar på henne & det gör hon på en gång.

Visst är hon så himla söt??? Lilla Tingeling, fina tjejen.

& sedan full fart iväg igen efter Lucky som går en bit framför.

Husse gömmer sig bakom trädet & ropar sedan på Tingeling...hon hade ingen som helst problem att hitta husse. Lucky vet jag brukar jämnt hitta mig på en gång.

Fullt med spring & bus i benen...

Full fart & här kommer dom till husse när jag ropar på dom & sedan iväg igen... Busar med dom i någon timme ute bara. Skönt för dom att få springa av sig själva med varandra & med husse.

Full fart & det ser nästan ut som om dom flyger fram mina småttingar.

Tingeling kommer tillbaka igen snabbt när jag säger att vi ska gå häråt.

Hon är så himla söt. Hon har väldigt stora öron, som 2 st. paraboler, men tror ganska säkert att hon kommer att växa i sig dom.

Hemma igen & här är hundarnas matplats med vattenskålen i mitten & en varsin matskål på varsin sida om dom. Köpt skålarna på IKEA med små princesskronor i botten av skålen, men även där köpt bilderna på hundarna ovan. Här ser man bara 2 st. tavlor, men är totalt 5 tavlor på väggen.

Lunch...vart en omelett med purjolök i, smörstekt äggplanta & olivoljestekta tredjedels baguetter. Gott Gott!

Efter att ha ätit, tänkte jag först kolla på film, men Lia ringde & undrade om vi kunde träffas lite i stan efter att hon slutat att jobba vid 16.00 & innan jag hade kommit in till stan så var klockan ganska precis vid 16.00.

Hon skulle först till PostkontoretICA i Krämaren gallerian. Hon skulle skicka iväg en sak hon sålt på Tradera. Något som jag verkligen har börjat fundera på att göra mer...Alltså sälja saker på Tradera.

Sedan gick vi till + Röda Korset för att kolla lite & Lia hittade en hel del böcker som hon köpte. Mest pocketböcker från 5- 10 kr.

Vi diskuterade bla lite affärsidéer & om bla den Inredningsbutik som jag vill ha & det Bokcafé som hon vill ha.

Vi cyklade sedan vidare bort emot Bra & Begagnat, men det är oerhört sällan man hittar något där. Vi hittade inget alls.

Kunde inte låta bli när vi var sedan på Myrorna att köpa dess böcker som tillsammans gick på 25 kr.

Sedan ska det cyklas vidarre. Vi ska cykla hem till Lia sedan för att jag ska hämta lite saker, umgås lite mer & så, men även äta middag.

Vi cyklade förrbi Lidl innan vi skulle cykla hem till Lia, där för att jag skulle köpa med lite mat att äta, men främst för att köpa hem lite mat, toapapper & annat.

Väl hemma hos Lia vart det att laga mat. Vart att äta för mig små pannbiffar stekta i smör, ris med smak av thaicurry, citronpeppar & smör. Skalade & strimlade morötter & lite gurka. Vatten att dricka till.

Vi satt på Tradera & kollade saker. Finns så himla mycket fint inom orientiska produkter. Här ovan från vänster till höger...Blåt- vit kinesiskt porslin, Netsuke prydnadsfigurer, Kinesiskt porslin av olika slag, Buddhor i olika material, & vackra tekannor...Här en Japansk tekanna.

Sedan var jag tvungen att åka hem, måste ju hem till mina hundar. Var ute med dom det första jag gjorde när jag kom hem & sedan bara haft det soft efter det.

Satte mig på facebook, men satte mig även för att redigera bilder från dagen som varit. Sedan ävensuttit på qruiser & MSN...då jag hade svårt att sova.

Satt bla & ritade på saker till min fantasyberättelse som jag skriver & ritar till. Hade ju svårt att sova & då kan man ju istället vara lite kreaktiv & så. Kanske inte berättat så mycket om att jag faktiskt skriver på några böcker. Bla denna som är en fantasybok med en homosexuell framtoning.

Vart att sitta uppe i några timmar då jag inte kunde sova, men vid ca 04.00 somnade jag in. ZzzZzZZZZzzz...

2 kommentarer:

  1. Vilken bra dag du hade:)

    SvaraRadera
  2. Snygg bild du ritat.
    Å va söta hundarna är men du hundar som springer fritt passa bara så inte farbror Varg är ute och tassar fast han kanske mest är ute efter jakthundar...
    Faster C

    SvaraRadera