onsdag 4 maj 2011

Tisdag...Konstigt väder, mest hemma, TV & vilardag.

Ute med hundarna efter morgonens bestyr, gett djuren mat & annat som ska göras. Väl ute är det riktigt kylslaget & grått ute, tror att det har regnat under natten för det var kallt & blöt ute. Vart även lite snöblandat regn när jag var ute.

Sedan mest suttit med bloggen, facebok & qruiser under resten av dagen, vill liksom helst undvika att gå ut mer än nödvändigt för hundarnas skull, men även dom vill ju inte vara ute när det är blöt, kallt & kyligt.

Sedan Frukost. Blåbär & vaniljyoghurt, bär som blåbär & hallon i yoghurten, sedan Bosniskt bröd med goudaost, kalkonmortadella & skivad gurka. Även 4 st. kokta ägg.

Solen kom fram några minuter, men försvann lika snabbt igen. Väldigt konstigt väder ute nu.

Kollade på Rachael Ray som firade 5 års äktenskap med sin älskade make. Efter det vart det America's Next Top Model tillbakablickar från säsonger som varit & vad som hänt med medlemmar som varit med. The Fashion Show. Modedesignserie där dom tävlar i design. Liknande Project Runway.

Ut med hundarna igen i det kalla & väldigt fuktiga vädret. Jag vill då helst inte ta med mig kameran ut så skippa den, blir så tråkiga & gråa bilder med ändå.

Nu ätit en massa vit choklad & 3 st. arraksbollar, så himla gott med att vara lite syndig ibland med maten, men eftersom jag rör mig så mycket så mycket & har så hög ämnesomsättning så blir jag inte tjock.

Vilat då jag är så himla trött. Hundarna ligger självklart hos mig med i soffan. Jag lyckades somna & drömde gjorde jag med. Drömde om att jag var på semester i en egen drömvärld där jag låg på stranden utan en massa andra människor som störde. Var så lugnt & skönt. Både jag & hundarna drömde. För märkte att när jag vaknade till att hundarna & specellt Tingeling låg & gnydde & rykte lite i sömnen.

Funderar ju väldigt mycket på livet med. Jag gör det mesta känns det som jag orkar med. Vet inte riktigt vad jag ska kunna göra mer för att bryta mig ur den bur det känns som om jag är i??

Men What the fuck?? Det hagla ute. Fy fasiken!!

Ska äta lite sen lunch. En sparris, purjolök & sopp pasta soppa med grädde & en massa annat gott i. Sedan 1/4 baguette med goudaost & röktskinka.

Kollar på ännu ett avsnitt av The Fashion Show.

Nu mer att äta. 4 st. kokta ägg som bara äts med lite salt. Sedan nachochips med salsadip. Gott gott & inte lika onyttigt som vanliga chips som oftast på många sätt kan innehålla härdat fett vilket inte dessa gör.

Var lite nördig & barnslig & spelade lite spel....Monster Galaxy.

Sedan suttit på facebook, tagged, MSN & sånt resten av kvällen då det bara var skit på TV...Började se lite på Äntligen Hemma, men var så himla tråkigt avsnitt så satte som sagt då hellre på datorn & internet.

Ätit lite av en ny Mentossort som kommit som heter Mentos Strawberry Liquorice. Jag brukar inte gilla lakrits, men var tvungen att testa denna. Den var riktigt god.

Ute med hundarna sedan sova....ZzzzZZZZzZzzzZzzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar