måndag 2 maj 2011

Söndag...Fruktansvärt bakis & gjorde något jag ångrar.

Dagen efter & är så fruktansvärt bakis. Skulle inte druckit den förbaskade Tequilan, men är ju så himla gott. Sedan att jag sovit typ 4 timmar inatt gjorde ju inte saken bättre.

Suttit på nätet på bla qruiser, facebook & lite annat. Chatat med folk & så, men inte orkat att blogga idag då jag är så himla trött & illamående. Hade jag inte druckit Tequila så hade jag inte mått som jag gör idag.

Fy fan! Gjort en sak jag nu grovt ångrar. Ja, jag bryr mig inte i vilka som ser detta, men jag hade nyligen bakfyllesex bara för att fylla mitt sexuella behov men ångrar det som fan nu efterråt.

Speciellt som det inte alls var speciellt bra utan rent utsagt jävligt dåligt. Han, Peter kom typ efter bara några minuter. Snacka om avtändande. Fan, Fan, Fan...hatar mig själv nu. Fan att man ska ha sitt jävla sexberroende.


Var på Tempo där jag köpte hem juice, pasta, bröd & lite annat. Sedan Varberga Pizzerian där jag köpte med mig lite mat hem.

Äta lite. 150 grams ostburgare med bröd & strips. Tog sedan & tog lite mangoraja att dippa stripsen i & en Rabarber & Halloncider (alkoholfri) att dricka till.

Bara mest suttit på facebook, qruiser, tagged m.m. efter att jag hämtade hem mina små älskade hundar.

Äta igen. Nachoschips med en salsadip & en indisk dip som heter Raita.

Kollar även på serien Brothers & Sisters där familjen är det viktigaste man har & nya familjemedlemmar hälsas välkommen i familjen.

Bara suttit en massa på datorn hela dagen & på sidor som qruiser, tagged & facebook m.m.

Kollat på den underbara serien RuPaul's Dragrace. Har sett denna säsongen förrut, men himla kul att se. Pratat med Johan & ska strax sova.

Nattinatt...ZzzZzzzZzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar