lördag 4 juni 2011

Fredag...Fortfarande sjuk. Narnia & Skype.

Soft varit ute med hundarna, sovit några timmar till för så himla trött. Fixat med bloggen, varit ut med hundarna igen, spelat lite spel på facebook, lagt in några bilder även på facebook. Ja en ganska lugn & soft morgon då jag fortfarande har feber.

Ätit lite mat...3 st. fullkorn franska mackor med ost, mortadella, skivad gurka & grillkrydda. 2 st. tunnbrödsrullar med ost, pepparrot & mortadella. Sedan 2st mazariner till efterrätt.

Drack även lite varm Choklad med minimarshmallovs.

Nej, nu sedan ta & kolla på film & bara softa trött av min 38 graders feber.

Såg "Narnia" filmerna under dagen idag, men redan som barn fast den gamla serien då & även många andra fantasyfilmer då det alltid har varit mitt sätt att fly verkligheten när jag mådde dåligt. Detta med en värld som jag alltid velat leva i så är det Narnia. Jag hade aldrig åtvänt till denna värld & stannat för evigt i den världen om jag kunnat. Hatar verkligen denna hemska, penga, makt & utbildningsdrivna värld.

Hade jag levt i den världen hade jag varit en högt skattad person & sett för att jag älskar djur & naturen så mycket men även i mitt skapande & kreaktivitet.

Så trött på livet & gråter mig ibland till sömns.

Ätit även en hel del godis med under filmerna.

Suttit på nätet efter att jag varit ut med hundarna. Bara suttit & degat. Så himla svettig & jobbigt att vara febrig i denna värme.

Druckit Aloe Vera dryck med bärsmak med & ätit 3 st. dubbla limpamackor med dillkaviar & smör på så klart i som jag vill ha i brödet.

Tagit & Skypat med min kompis Joao som jag inte chatat med på jätte länge. Var kul att snacka lite med honom. Det har börjat att gå väldigt bra för honom med bla sin franska som han läser. Vi pratade även om våra husdjur & annat vad som hänt sedan vi sist pratade med varandra.

Ut med hundarna på den sista promenaden & sedan ta & sova gott i sängen då den var ca 03.30. ZzZzZzzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar