fredag 3 juni 2011

Torsdag...Dagen bara flög förrbi!

Vaknade ganska tidigt & var ute med hundarna, men efter det lyckades jag somna om igen Zzz...& sov fram tills jag skulle ut med hundarna igen. Konstigt, så är min kropp som en klocka & funkar fast jag har feber.

Var ut med hundarna igen & gillar inte att ha feber. Har 38'C feber idag & värmen gör verkligen att jag mår illa & känner mig helt yr i huvudet. Dricker flera liter vatten under dagen.

Efter att ha kommit in & druckit en hel del vatten, så vart det att ta tag i bloggen min & lägga in det blogginlägg som ni så gärna velat läsa.

Vet att jag inte berättat så mycket om hundarna på senaste tiden, men dom mår bra. Jag busar, leker & myser med dom & dom får bra mat & får gå på sköna promenader i solen & får även springa lite löst på grönområden då jag vet att båda kommer tillbaka till mig. Frihetsträning är något som är viktigt i hundträning.

Här kan ni se lilla Tingeling ligga & sova brevid min äldsta katt Jinx.

Hjälpte mamma med att hitta på vad det var för blomma hon hade fått av en vän & vad den behöver för skötsel. Det var en Kornettblomma av sorten "Streptocarpus parviflorus".

Det vart att ätit tunnbrödsrullar med smör, pepparrot & jalapikakorv i. Ruccolasallad & en skivad tomat på sidan om.

Var ute med hundarna igen blir flera små promenader istället när man är sjuk & inte lika långa & sedan får dom springa sig trött istället på några grönområden som finns här omkring.

Sovit bort några timmar sedan under dagen. Zzzzzz...så himla trött & lamslagen av febern jag har. När jag sedan vaknar så sitter jag på datorn en sväng & känns som om hela dagen har gått förrbi utan att jag fått något gjort idag alls. Snacka om en dag som bara flög förrbi.

Jag har ätit lite godis & druckit mineralvatten under dagen & 3 st. jalapika som var kvar i paketet, men inget annat, men tappar aptiten när jag är sjuk totalt nästan.

Chatat med lite olika människor & sedan vart det att ta & sova efter att hundarna fått kissa en sväng ute på gården. Ta & sova & klockan är ca 00.00. ZzZzzzzZzzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar