söndag 5 juni 2011

Lördag...Lugn, meditativ & funderande dag.

Vaknar så sakterliga upp ur min nattsömn & nattens drömmar som jag tyvärr inte minns något ifrån, men alla drömmer varje natt. Solen skiner in genom fönstret, jag öppnar så sakterliga mina ögon & försöker att vakna till liv.

Djuren började så sakterliga vakna dom med & vi låg bara & gosade lite innan vi skulle gå ut på våran morgonpromenad.

Lite febrig fortfarande, men ska tänka posstitiva tankar idag, så kanske jag kommer att bli frisk. Plus att jag knaprade i mig några febernedsättande tabletter under dagen.

Druckit mineralvatten & ätit stekt isterband med ruccola på sidan & mangorajasås.

Suttit med bloggen min & vart att sitta ett tag, men äntligen vart jag sedan klar & ska sedan ut med hundarna på en promenad.

Gått en promenad med hundarna...men känner mig ju inte riktigt bra än då febern fortfarande blommar, men blev en liten promenad i alla fall, men sedan hem & ta det lugnt.

Suttit på MSN mest & chatat med lite vänner & bekanta. Även suttit på facebook, qruiser, gayromeo, emailen & tagged m.m.

Druckit en stor kopp varm choklad med minimarshmallows. Så himla gott!

Tänt lite ljus & rökelser för att jag ska slappna av & försöka att bli frisk från febern som nu hållit i sig i 4 dagar.

Druckit mineralvatten & ätit 3 st. dubbelmackor med ost & dillkaviar.

Tar mig en varmdusch för att kyla ner kroppen. Ja kanske låter konstigt, men kroppen kyler ner sig själv om det är varmt vatten man duschar i. Önskar bara dock att jag hade haft en snygg kille brevid mig som kunnat tvåla in mig & kramat om min trötta & febriga kropp.

Jag hoppas att jag ska finna lycka & dela saker med en kille som jag får älska & bli älskad av & som jag ska kunna göra saker med...

Yoga i naturen, cykla, grilla & ta ett par öl i solnedgången, åka på roadtrips i naturen med cykel eller bil & gärna ta med hundarna, dansa i sommarregnet & sedan hångla, nakenbad i skymningen, ha picknick, plocka svamp & bär, fjällvandra, tälta, semestra i vårat vackra land Sverige, spela kubb, paddla kanot, kräftskiva, rida hästar, gå lång promenader med hundarna i solen, lekbrottas, fiska, segla, utforska omgivningar, skapa konst, middag med vänner & då äta god mat & dricka vin, mysiga kvällar framför en brasa & dricka té eller choklad med lite punch eller minimarschmallows i. & så mycket mer & mysigt som jag gillar att göra.

Tagit & mediterat lite för att försöka att hitta lite nya krafter & försöka att bli frisk från febern, men även proppat i mig 2 st. febernedsättande till.

Varit ute med hundarna på en kvällspromenad & nu är det lite skönare att vara ute då det är svalare & jag slipper må illa av värmen då jag har feber.

Ja, var nu faktiskt för en gång skull lite skönt att ta en promenad i kvällens sköna väder.

Nu sedan bara softar & ska...kolla min facebook, tagged, gayromeo, email & en massa annat.

Jag satt & chatade med lite olika människor, vilket brukar göra mig lite gladare ibland för att vara sjuk gör mig riktigt depig. Jag hatar att vara sjuk, men idag ska jag sova tidigare.

Nej efter att ha varit ute med hundarna på sista rundan med hundarna blir det att lägga sig för att sova & få försvinna in i drömmarnas värld. ZzZzZzzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar