måndag 6 juni 2011

Söndag...Lugn dag. TV-kväll & träffade Sami.

Jag vaknade & hade drömt en dröm om det Antika Japan. Där jag var en yngling som levde som fiskarson i en liten by, men av någon anledning så fann en högt uppsatt kvinna mig intressant när hon såg mina intressanta färdigheter med penseln när jag målade på ett lotusblommor, koikarpar & geishor, så hon ville att jag skulle bli hennes skyddsling & få utveckla mitt målande.

Drömmen var en lite konstig dröm, men ändå väldigt härlig dröm. Väldigt mycket färg & vackra miljöer & annat.

Efter att ha legat & gosat lite med hundarna vart det att gå ut på en skön promenad tillsammans i morgonsolen. Glömde kameran.

Efter att ha varit ute med hundarna vart det att ta tag i bloggen min & försöka få lite rättsida på den. Inte kännt så stor lust att blogga, men vill ju ändå skriva ner vad jag gjort & vill ju att ni ska få kunna läsa det jag gör på dagarna.

Efter att ha blivit klart med bloggen & suttit lite på nätet vart det att ta en promenad med hundarna.Tyvärr glömt kameran igen, men som sagt har varit lite disträ & mått dåligt senaste tiden & då glömmer man lätt saker.

Efter att ha kommit in igen blev det att sätta sig på nätet igen. Facebook, tagged, qruiser, MSN, gayromeo & en del annat som skulle kollas.

Lite att äta. Stekt & grillkryddad potatis, stekta paprikana korvar, mangoraja dressing, ruccolasallad med mangobalsamico & stekt halloumiost. Mineralvatten till att dricka.

Tagit & mediterat en stund för att samla ännu mer energi för att bli 100% frisk.

Efter det satte mig igen på nätet & på MSN för att chata med massa olika människor. Bara skingra mina många tankar.

Tankar om hur ska verkligen min framtid bli? För det mesta känns den så himla avlägsen, men kanske skulle lyckas om jag hittade en man som delar mina drömmar.

Tog mig 2 st. glas med rödvin under kvällen & bara slappade men funderade på om jag skulle ta mig en cykeltur, men under tiden satt jag & chatade med folk bara för att fundera på hur jag skulle göra för ska se kvällsprogrammen & sedan kanske ta en cykeltur i nattluften.

Kollade på den väldigt underbara serien Brothers & Sisters.

Suttit & chatat ännu med lite folk då det inte kommer att vara något på TV förren om ca 1 timme då jag ska se på en ny säsong av ett kul program.

RuPaul Drag Race. En ny säsong. Säsong 2 började under kvällen & det var kul att se alla dom nya dragartisterna & ska bli kul att följa dom i vidare avsnitt.

Tar mig en kvällspromenad med hundarna i den mörka & svala sommarkvällen. Sedan satte jag mig igen på nätet & snacka om att jag vart förvånad.

Sami som jag inte pratat med på över 1 år skrev till mig & undrade hur jag mådde & att han hade saknat att snacka med mig. Vi träffades ute på krogen för ca 1 1/2 år sedan & umgicks som vänner en del efter det, men sedan tappade vi lite kontakten då vi båda var upptagna.

men vi bestämde att jag skulle ta & cykla över till honom & bara snacka lite. Han mådde lite dåligt & jag hade inte träffat honom på över 1 år som sagt så det kunde bara vara kul. Han skulle bjuda på några öl & så skulle vi bara snacka.

Han har haft det ganska trassligt i livet på senaste tiden. Bla. har han & hans tjej gjort slut, så han ville snacka. Ja, jag är ju en ganska bra lyssnare & rådgivare har jag insett & en hel del människor runt mig med tycker det & kul att bara snacka som sagt då vi inte träffats på ett bra tag.

Något jag inte var beredd på att jag skulle bli bjuden på var hamburgare. Så vi åt hamburgare, drack några öl & bara snackade.

Ja vart att sitta ett tag & bara snackade & han var glad att han hade fått kontakt med mig igen. För även om han är straight & jag gay, så vet jag inte det är som om vi kännt varandra hela vårat liv. Ja, åhh är så lätt att bara prata med varandra. Han hade börjat gå en kurs i starta eget & jag fick även en bok av honom om det. Schysst!

Han hade spelat ganska mycket fotboll under senaste tiden, som sagt gjort slut med sin tjej, men även gjort lite dumheter, men det kan vi hålla för oss själva.

Var efter 02.00 på natten & han skulle nu ta & sova & jag skulle ta mig en skön cykeltur i runt Örebro, vart en tur på ca 1 mil. Vill inte anstränga mig för mycket nu när jag precis börjat må bättre, men det var skönt & svalt ute.

Efter att ha kommit hem så vart det att sitta en liten stund på datorn, ut med hundarna & sedan ge sig in i drömmarnas värld & drömma om magiska platser & avlägsna världar. ZzZzzzzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar